Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Taky nejsem schválena.
Já se dnes objednala na kontrolu a jdu až 17.5. (6+4)
Hele já jsem optimista v tohle. Ale mam za sebou už jedno úplně bezproblémové těhotenství. Takže nějak nevidím důvod proč by se to tentokrát nemělo povést. A navíc mě starší dost zaměstnává a není úplně mnoho času nad tím laborovat.
Tak ja to zažívam poprvé takže jsem ze všeho vystrasena 🙏 ale snažím se na to nemyslet, ale moc mi to zatím nejde 🤦🏼♀️
Ahojda, tak to vypadá že se k vám přidám.
Zatím teda strašná panika, jaksy jsme uz ditko neplanovaly.Ale tak co má být se stane ![]()
TP zatím 6.1.2023
K dr zatím jít neplánuji je moc brzy. Vidím to tak na 7- 8 týden, jen musím zavolat zda si nemusím píchat k vůli laidenu.
Omlouvám se za anonym, ale zatím nechci aby mě někdo poznal nahodou ![]()
@Anonymní píše:
Ahojda, tak to vypadá že se k vám přidám.
Zatím teda strašná panika, jaksy jsme uz ditko neplanovaly.Ale tak co má být se stane
TP zatím 6.1.2023
K dr zatím jít neplánuji je moc brzy. Vidím to tak na 7- 8 týden, jen musím zavolat zda si nemusím píchat k vůli laidenu.
Omlouvám se za anonym, ale zatím nechci aby mě někdo poznal nahodou
Gratuluju, jestli to tedy je spis pozitivní panika 😊 🙏
Dekuju,
Ja se asi ještě nerozhodla jaká ta panika je ![]()
Ale snažím se myslet pozitivně. Jako vím jistě že si to prte nechám. Ale upřímně hned jak porodím a bude vše ok mažu na sterilizaci ![]()
@Anonymní píše:
Dekuju,
Ja se asi ještě nerozhodla jaká ta panika je
Ale snažím se myslet pozitivně. Jako vím jistě že si to prte nechám. Ale upřímně hned jak porodím a bude vše ok mažu na sterilizaci
😂 😊 a ty už tedy děti mas nebo jsi už nějak starší? 😊
Máme 3
Jen si říkám jak to dám, bude mi 37, ale jsem fakt tlustá a ještě ten laiden. No bude to zajimavy. Opravdu už jsem dítko neplanovala
![]()
@Cruell5 píše:
Holky jsem jedina kdo ma sileny strach aby bylo vse v poradku? Hrozne se bojim aby nebylo neco spatne 🙏 do 11.5. to snad nevydrzim 😭
To nejsi sama, já mám děsný strach. Snažím se tomu moc nepropadat, ale moc to nejde. Jednou si říkám, bude to dobré a jindy si říkám, nepovedlo se to dvakrát, možná se to nepovede znovu.. připravují se na obě varianty i když na tu špatnou se připravit moc nedá ![]()
@Veve9 tak to me moc mrzi 😞 ja to zazivam poprve a strach mam hrozny, furt me to nuti projizdet ruzne diskuze a pak jsem z toho vystresovana 😭
Holky, take mam pozadane, a tesim se, jak se budeme spolecne tesit a podporovat ![]()
Tak se taky pridavam
dnes pozitivni testy 😍a zejtra mam narozeniny
takze se pridavam ke skupině býků 😍 darek jsem si otevrela den predem
uz bych to nevydrzela
dnes mam 2 dny zmeskanou MS. Zitra zavolam na gynekologii a objednam se na pozdejsi termin
musim si vcas zaridit volno v praci
jinak pocituju naprosto neskutecny stesti a zaroven strach. Tak doufam, ze bude vse v poradku ![]()
Moc ti gratuluji a vítej mezi lednacky.
A všechno něj k narozeniinam
Taky nejsem schválena.
Já se dnes objednala na kontrolu a jdu až 17.5. (6+4)
Hele já jsem optimista v tohle. Ale mam za sebou už jedno úplně bezproblémové těhotenství. Takže nějak nevidím důvod proč by se to tentokrát nemělo povést. A navíc mě starší dost zaměstnává a není úplně mnoho času nad tím laborovat.