Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cruell5 tak pak dej vědět, jak to dopadlo, myslím si, že to ale do rána nevydržíš 🙊 😆
@kačenkabo Ahoj ☺️️ já jdu 9.5., menstruaci jsem měla dostat 23.4., takže až budu na kontrole měla bych být 6+0, pokud dobře počítám 😆
@Týnka877 nevydrzela! ❤️️😂 jinak ja bych na kontrole taky mela byt 6+0 tak dej urcite vedet jaky to bylo 😊
Já jsem dnes 5 týden. K doktorce se objednám v týdnu, asi mě stejně vezme později, tak uvidím. ![]()
Nechcete založit soukromou skupinu? Vím, že tu píše dost holek anonymně, protože náhoda je blbec.
@Anonymní píše:
Já jsem dnes 5 týden. K doktorce se objednám v týdnu, asi mě stejně vezme později, tak uvidím.Nechcete založit soukromou skupinu? Vím, že tu píše dost holek anonymně, protože náhoda je blbec.
Tak ji klidne zaloz, ja nevim jak se to dela 😊
@Anonymní píše:
Já jsem dnes 5 týden. K doktorce se objednám v týdnu, asi mě stejně vezme později, tak uvidím.Nechcete založit soukromou skupinu? Vím, že tu píše dost holek anonymně, protože náhoda je blbec.
Jinak me to dnes ukazuje 4+4 takze taky 5. tyden 😊 ❤️️
@Anonymní píše:
I já - na své narozeniny mimochodem.
super, tak to gratuluji
i já mám dáreček k narozeninám, mám je 6.5.😉to se nám povedlo 🍀 🌞
@Anonymní píše:
To jsme tu jeden býk vedle druhého.
No ja se picnu 😂 ja mám narozeniny 20.5. takže taky býk 😂 😂 😂
@Veve9 píše:
Já jsem dneska taky 4+4
Juuu tak to jsme úplně stejně 😊
Holky jsem jedina kdo ma sileny strach aby bylo vse v poradku? Hrozne se bojim aby nebylo neco spatne 🙏 do 11.5. to snad nevydrzim 😭
@Cruell5 jeee, já si myslela, že si už píšete v té skupince, že tu nikdo pak už pomalu nepsal
![]()
Nejsi jediná 🙈 myslím na toho drobka každou chvíli. Ani si to ještě pořádně neuvedomuju, že tam už teďka něco je 🤗 😄 a před kontrolou budu maximálně nervózní 🤦 🙊
@Týnka877 píše:
@Cruell5 jeee, já si myslela, že si už píšete v té skupince, že tu nikdo pak už pomalu nepsal![]()
Nejsi jediná 🙈 myslím na toho drobka každou chvíli. Ani si to ještě pořádně neuvedomuju, že tam už teďka něco je 🤗 😄 a před kontrolou budu maximálně nervózní 🤦 🙊
Ja furt googluju všechno a hrozne mě to děsí a stresuje 😭
Koukam ze jdeš 6+0 tak to bysme měly jít stejně tak budu čekat na tvoje zkušenosti!
Ja jsem se do ty skupiny přidala ale ještě mi to nikdo neschválil 🤷🏼♀️ 😞