Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak se také přidávám aktuálně 6+3tt a jsem znamení býk. TP podle aplikace 1.1 2023
@Aala1 píše:
Ahoj holky, tak se také přidávám aktuálně 6+3tt a jsem znamení býk. TP podle aplikace 1.1 píše: Více
Jee, tak to jsme na tom úplně stejně. Každopádně čekám, že po vyšetření mohou ještě termín plus mínus upravit ![]()
Ahoj holky, také se přidávám do skupinky.
Dle MS by termín vycházel na 1.1.2023. Jsem více jak 14 dnů od vynechání MS a zítra mě čeká 1.kontrola.
Držím vše pesti, ať se nám ty naše uzličky lásky a štěstí vyvíjejí tak jak mají ❤️️
Ahoj žádám o přijetí do soukromé skupiny. Termín porodu 20.1. takže čerstvě dvě čárky ![]()
Ahoj holky tak se k vam pridavam po nepovedenem minulem tehotestvim se spontalnim potratem ve 13 tt kdy jsem malem vykrvacela. Jsem si dali 3 cykly doporucene pauzy a dnes misto menstruace rano krasny testik. Vydarilo se nam na prvni pokus. Takze podle kalkulacky TP 19.1. a uvidime jestli bude malej kozoroh nebo si den pocka uz na vodnare jako je maminka. Jinak doma mam uz 2,5 letou holcicku, ktera si preje brasku. Pridala jsem se k vam do soukrome skupinky dekuji
Ahoj holky, je skvělé že existuje taková skupina. Přidávám se ❤️️😍 jsem 6+2 tt a včera těhotenství potvrzeno doktorkou, už bije i srdíčko. ![]()
Zdravím, také se přidávám, dnešní ranní překvapení ♥️️ Jsem 4+6, čekám třetí ![]()
Ahoj holky, dnes jsem objevila dušíky a zatim anonymně,..jen se modlim abych se k vam mohla za par dni oficialne pridat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes jsem objevila dušíky a zatim anonymně,..jen se modlim abych se k vam mohla za par dni oficialne pridat
držím palce ![]()
@Cruell5 ahoj zakladatelko. Muzu se zeptat kolik dpo jsi mela tyhle testy na fotce u uvodniho prispevku?:)
Ahoj, tak se taky pridavam k tehulam…zatim jsem vz toho nadsena tak na pul…tak snad se to zmeni brzo…jinak moje druhé těhotenství.
![]()
Ahoj, taky se k vám přidávám, jsem teprve na začátku, TP 23.01.2022 ![]()
Ahoj, mohla bych taky poprosit o pridani do soukrome skupinky?:)