Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@evelyn1 ahojky, taky mam termin na 23.1. a na kontrolu jdu 13.6., tak jsme na tom skoro stejne
![]()
@JezinkaBezinka
Mě dělá ten čerstvý vzduch dobře taky. Nejlépe otevřené okno celou noc. 😁
No, já mám pocit, že se pořád něčím cpu. Jsem sama o sobě silnější. To budu za chvíli jako koule 😄 třeba přijdou ty nevolnosti, a trošku se to zabrzdí 🙈
@kam2 píše:
Psala jsem, že je skupina pro aktivní členy. Spousta holek ještě ani doma nesdělila rodině o těhotenstvi a proto tam chceme uzivatele, co se občas zapojí a ne aktivní čtenáře. Číst si můžete i zde, když na to tedy přijde a v tom případě není soukromá skupina pro vás. Jen pro info, nevím, kde jste byla, ale u nás se rozhodne nikdo nepomlouvá. Jen chráníme citlivé údaje. Psala jsem před týdnem, že projdu seznam a úplně nováčky s 0 příspěvky půjdou rovnou a kdo nenapsal za 4 týdny vůbec nic, tak také. Stačilo se decentně představit a napsat pripadne termin porodu.Nemusí se tam přispívat denně. Ale zase vůbec???
Ale nebuďte na ty nováčky tak přísný… Chápu vyhazování po několika týdnech /měsících nečinnosti, ale teď jste ve fázi že přibývají čerstvé nové tehulky, potřebuji se rozkoukat a načíst o čem se bavite kolikrát ještě nemají s čím přispět a jak v té skupině je celkem hodně lidí, kteří se také nikde přehledně nepredstavili tak je tezke se tam vyznat…
Jinak já můžu přispívat i sem ale přece jen také nechci psát moc podrobností veřejně.,…
@kam2 ja jsem pozadala o vstup a moje zadost ani nebyla schvalena a ja opravdu nechapu proc. podle ceho vybiras, koho prijmes a koho ne?
nechci zatim verejne provarit, ze jsem tehotna, protoze moje predchozi tehotenstvi nedopadlo dobre, proto tady ted pisu jako anonym, kdezto zadost jsem poslala pod svou prezdivkou.
@jarfo jedna vec je vyradit neaktivni uzivatele a druha nekterym ani nepotvrdit zadost. to se stalo mne a samozrejme jsem se hlasila pod svym profilem a ne jako anonym. verejne bych si tehotenstvi chtela nechat pro sebe az do prvniho screeningu, mam k tomu svoje duvody.
prijde mi, ze si hrajou na nejaky exkluzivni klub jen pro hrstku vyvolenych, clovek by mel asi prosit na kolenou, aby byl vubec prijat.
nemelo by to byt spis pratelske a bezpecne prostredi pro zeny, ktere by rady sdilely radosti i strasti tehotenstvi? asi ne.
Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem zatím na začátku. Podle kalkulačky pátý týden ![]()
@Annyka ahoj, mě porod vychází 29.1
. Já mám bohužel vysoký tlak, prášky jsem musela vysadit a uvidíme co mi zítra řekne gynekolog. Jinak se mi po ránu točí hlava, sem tam mě píchá v podbřišku. Jinak gratuluji ☺️️☺️️
Já ve skupině byla, měla jsem i příspěvky a stejně mě vyhodili. Dva dny čekám na schválení žádosti a nic, kašlu na to. Těhotenství zvládnu i bez skupiny.
Každopádně já jdu na kontrolu až zítra, schválně jsem se objednala na později, aby to nebyl lov na srdíčko. Možná i to byl ten problém. Termín podle ms nějaký 5. leden, ale bude to podle mě trochu jinak ![]()
Nevolnosti mám v podstatě celodenní, někdy lepší, někdy horší… Nezvracím, jen se dávím ![]()
@MakynkaV Tak to je taky husty
Ja stejne nevim, tohle je Babisuv web a psat imtimnosti i do uzavrene skupiny znamena porad je psat na internet, odkud se jistotne mohou dostat k nechtenym rukam. Takze delat takove ofuky, ze je to uzavrena skupina mi prijde docela legracni ![]()
Žádosti budu schvalovat v pondělí až budu na pc. Na mobilním telefonu mi to prostě nejde. Tak se nemusíte pro to rozčilovat.
hezky zbytek víkendu.
@Aňule123
To máme skoro stejně 😊 uvidíš, co ti dr. řekne na léky. Já teď řeším problém se štítnou žlázou a do toho mi začala alergie. Mě dr. řekla, nebrat nic a přečkat to. 😩 Další můj zásadní problém je myom. Ale ten snad bude v pohodě. Bolesti v podbřišku mám taky. Někdy takové, že si musím prostě lehnout. 😃 a taky gratuluju ♥️