Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Annyka dekuji broucku❤️️
Jinak s alergií bojuju taky. Dneska už se mi blbě dýchá, hruza. Musím od doktora zjistit co a jak.
@Annyka na stitnou žlázu nic nebrat? Já okamžitě musela volat endokrinolozce aby mi vzala krev a případně upravila medikaci
@Terezie28
Mě řekla přečkat, max. na sennou rýmu mořskou sůl. 😕 ale ta mi nezabírá. No nějak
to musíme zvládnout ☺️
@heluska1992
Mě ty vysoké hodnoty vyšli nedávno, objednala jsem se na endokrinologii a teprve to budeme řešit. Brát léky na štítku určitě těhotný můžou, po domluvě s lékařem. 🙂
@Annyka no taky jsem zvědavá, teď mám nemocenskou, jak budu chodit do práce a vstávat ráno a bude se mi tolik točit hlava jak teď někdy po ránu, tak to nebude žádná sranda. Jej, tak držím palečky ať máš vše v pořádku. Čekáš první miminko? ☺️️
@Aňule123
Taky jsem na neschopence. Bohužel moje práce mi neumožňuje pracovat v těhotenství. Pracuji ve zdravotnictví. Ty nemůžeš zůstat na PN? Já si to nedovedu nyní představit. Dnes mi třeba není úplně dobře a přes den jsem zvyklá si trošku odpočinout. 😁 Ano první miminko. A tvoje?? ☺️
Teda holky, ja mam tak nafoukly streva, az je to hruza
Snad to brzo prejde, takhle nemuzu jit ani mezi lidi ![]()
@JezinkaBezinka jo už jsem si vzala probiotika
taky jsem nějaká veliká, teda větší než normálně ![]()
@Annyka taky první miminko. No, teď je to složitější o těch prázdninách já tedy dělám v kanceláři, zas je to náročné na psychiku. Uvidím co mi zítra řekne na gynde.
![]()
@Kammina12 Ja vetsi ani ne, ale plynne to ven pekne
Dite drzi basu a prdi cely den o sto sest ![]()
Ahojky děvčata chtěla bych vás pozvat do skupiny na fb pro ty co čekají příchod miminka v lednu 2023. Já jsem momentálně 8+0
a termín mi vychází na 9.ledna
Zde je odkaz
https://www.facebook.com/…07074931847/?…
Zdravím Vás já a malej fazol
@JezinkaBezinka píše:
Teda holky, ja mam tak nafoukly streva, az je to hruzaSnad to brzo prejde, takhle nemuzu jit ani mezi lidi
Jo já už mám břicho jak ve čtvrtým měsíci ![]()
@karkulka1283 Hezkyyy!!! ![]()
Ja nemela ani moc bricho v prvnim tehu, navic porod dvoukilacka o 6 tydnu driv, takze jsem se k tomu nejvetsimu brichu nedostala…a to mam normalne tak 51kg, takze by to melo byt videt hned a i tehdy az nekdy ve 4. mesici trosku ![]()
@JezinkaBezinka já v prvním těhotenství taky neměla moc břicho a začalo to být vidět od cca 30tt a u druhého jsem měla znatelně viditelné bříško od cca 14tt ale bříško jsem měla takové hezké akorát ale teď je to podle mě jen nafouknuté. Mám teď 52 kilo. U se c té ty jsem přibrala 12 kilo a u syna 20 kilo ![]()