Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, asi potřebuji trochu uklidnit. V den vynecháme MS jsem si dělala test a vyšel krásně pozitivní a dnes meskam asi pátý den a pro jistotu jsem si chtěla udělat další test a vyšel mi velmi slabě pozitivní. Bohužel jsem omylem koupila jiné značky, tak se modlím, aby to bylo tím. Silnější je livsane a slabší dr max. Nemám žádné bolesti, ani špinění, myslíte že to bude ok? Nemáte s tímto testem nějaké zkušenosti? Děkuji
@Lou.Kotaskova asi bych šupitala pro další klasickej papirovej test..
@terve akorát jsem domů objednávala nákup, tak jsem tam hned přihodila jak papírový, tak ten tycinkovy livsane a snad to bude dobrý. Teď jak zasycha ten dr max, tak čárka pomalu sílí, ale pořád to není zdaleka tak jako na tom livsane ![]()
@terve akorát teď koukám, že na těch fotkách není vidět vůbec nic, kvůli té kvalitě
tak. Normálně tam čárka vidět je, je silná stejně jako kontrolní, jen je světle růžová. Žádný duch, fakt čárka, která je dobře vide, jen svetlounka.
@Lou.Kotaskova ja v den ms mela mikro ducha
takze muze mit ten druhy testik jen vic barviva
a taky u me byl rozdil jestli jsem delala z ranni nebo dopo moči apod…
@terve Tak to je super! Prvni syn se narodil driv, na zacatku cervna misto v cervenci, tak uvidime, co tohle druhe
Jsem teda uplne na zacatku, teprve 2 dny zpozdeni, ale testy krasne sili ![]()
Já měla slaboucke a pak si koupila clearblue, s ním mám dobre zkušenosti… Sice dražší, ale je tam první den bez MS že to je 2-3, přitom papírky byla slabota ![]()
@Lou.Kotaskova píše:
Ahoj holky, asi potřebuji trochu uklidnit. V den vynecháme MS jsem si dělala test a vyšel krásně pozitivní a dnes meskam asi pátý den a pro jistotu jsem si chtěla udělat další test a vyšel mi velmi slabě pozitivní. Bohužel jsem omylem koupila jiné značky, tak se modlím, aby to bylo tím. Silnější je livsane a slabší dr max. Nemám žádné bolesti, ani špinění, myslíte že to bude ok? Nemáte s tímto testem nějaké zkušenosti? Děkuji
Ja se obávám jestli jsi predtim mela tak krásné čárky a teď dušika tak to dobrý nebude. Mne se to stalo a bylo to biochemické tt. Po 5 dnech zpoždění by uz mely byt viditelné čárky skoro na jakymkoliv testu..
Holky, tak jsem si dělala tedy znovu ten livsane, kde byla předtím čárka silnější a je opět výrazná, mnohem více než na testu od Dr max a to je tento test dělaný z opravdu zredene moci, protože běhám na záchod co půl hodina a ještě není ani pořádně zaschnutý
Úplně první livsane je z ranní moci, takže je jasné, že kdyby byl i tento bude o mnohem výraznější, ale i tak mě teda výsledek uklidnil a za mě tedy testy od Dr Maxe nedoporučuji ![]()
Ahoj holky 👋 Přes půl roku tu pročítám snažilky a konečně se můžu přidat k vám 😁 Dnes jsem 6+3tt. V pondělí jsem měla kontrolu s prvním ultrazvukem a bylo vidět i srdíčko ❤️️ TP 15.1.2023. Hned první otázka: berete nějaké speciální vitamínky nebo jen listovku případně D3? Děkuji 😊
@Natynka08 ahojky, ja mam stejny TP jako ty, akorat na prvni kontrolu jdu az pristi tyden 🙂 zobu femibion, brala sem ho uz kdyz sme se snazili, minimalne ta kyselina listova by se mela brat ![]()
@Lou.Kotaskova Ahoj, taky mám zkušenost, že dr max ukazoval slabší čárku, asi opravdu mají méně barviva. V mém případě byl teda papírkový a dělaný před datem očekávané menstruace, ale na mamatestu to už bylo vidět pěkně, takže mě taky trošku děsil.. a zatím dobrý ![]()