TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
24.5.22 21:44

@JezinkaBezinka u nas druhe, prvni mame holcicku srpen 2020 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
25.5.22 07:24

@JezinkaBezinka jo jo vypadá ti tak🤣 🤟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 09:59

Různé výsledky na tt

Ahoj holky, asi potřebuji trochu uklidnit. V den vynecháme MS jsem si dělala test a vyšel krásně pozitivní a dnes meskam asi pátý den a pro jistotu jsem si chtěla udělat další test a vyšel mi velmi slabě pozitivní. Bohužel jsem omylem koupila jiné značky, tak se modlím, aby to bylo tím. Silnější je livsane a slabší dr max. Nemám žádné bolesti, ani špinění, myslíte že to bude ok? Nemáte s tímto testem nějaké zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
25.5.22 10:18

@Lou.Kotaskova asi bych šupitala pro další klasickej papirovej test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 10:21

@terve akorát jsem domů objednávala nákup, tak jsem tam hned přihodila jak papírový, tak ten tycinkovy livsane a snad to bude dobrý. Teď jak zasycha ten dr max, tak čárka pomalu sílí, ale pořád to není zdaleka tak jako na tom livsane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 10:23

@terve akorát teď koukám, že na těch fotkách není vidět vůbec nic, kvůli té kvalitě :lol: tak. Normálně tam čárka vidět je, je silná stejně jako kontrolní, jen je světle růžová. Žádný duch, fakt čárka, která je dobře vide, jen svetlounka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
25.5.22 10:30

@Lou.Kotaskova ja v den ms mela mikro ducha :) takze muze mit ten druhy testik jen vic barviva :) a taky u me byl rozdil jestli jsem delala z ranni nebo dopo moči apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.5.22 11:58

@terve Tak to je super! Prvni syn se narodil driv, na zacatku cervna misto v cervenci, tak uvidime, co tohle druhe :lol: Jsem teda uplne na zacatku, teprve 2 dny zpozdeni, ale testy krasne sili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
25.5.22 12:35

Já měla slaboucke a pak si koupila clearblue, s ním mám dobre zkušenosti… Sice dražší, ale je tam první den bez MS že to je 2-3, přitom papírky byla slabota :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.22 16:40
@Lou.Kotaskova píše:
Ahoj holky, asi potřebuji trochu uklidnit. V den vynecháme MS jsem si dělala test a vyšel krásně pozitivní a dnes meskam asi pátý den a pro jistotu jsem si chtěla udělat další test a vyšel mi velmi slabě pozitivní. Bohužel jsem omylem koupila jiné značky, tak se modlím, aby to bylo tím. Silnější je livsane a slabší dr max. Nemám žádné bolesti, ani špinění, myslíte že to bude ok? Nemáte s tímto testem nějaké zkušenosti? Děkuji

Ja se obávám jestli jsi predtim mela tak krásné čárky a teď dušika tak to dobrý nebude. Mne se to stalo a bylo to biochemické tt. Po 5 dnech zpoždění by uz mely byt viditelné čárky skoro na jakymkoliv testu..

• Citovat
  • Upravit
25.5.22 18:43

Holky, tak jsem si dělala tedy znovu ten livsane, kde byla předtím čárka silnější a je opět výrazná, mnohem více než na testu od Dr max a to je tento test dělaný z opravdu zredene moci, protože běhám na záchod co půl hodina a ještě není ani pořádně zaschnutý :lol: Úplně první livsane je z ranní moci, takže je jasné, že kdyby byl i tento bude o mnohem výraznější, ale i tak mě teda výsledek uklidnil a za mě tedy testy od Dr Maxe nedoporučuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.5.22 21:19

Ahoj holky 👋 Přes půl roku tu pročítám snažilky a konečně se můžu přidat k vám 😁 Dnes jsem 6+3tt. V pondělí jsem měla kontrolu s prvním ultrazvukem a bylo vidět i srdíčko ❤️️ TP 15.1.2023. Hned první otázka: berete nějaké speciální vitamínky nebo jen listovku případně D3? Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
25.5.22 21:38

@Natynka08 ahojky, ja mam stejny TP jako ty, akorat na prvni kontrolu jdu az pristi tyden 🙂 zobu femibion, brala sem ho uz kdyz sme se snazili, minimalne ta kyselina listova by se mela brat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.5.22 15:52

@Lou.Kotaskova Ahoj, taky mám zkušenost, že dr max ukazoval slabší čárku, asi opravdu mají méně barviva. V mém případě byl teda papírkový a dělaný před datem očekávané menstruace, ale na mamatestu to už bylo vidět pěkně, takže mě taky trošku děsil.. a zatím dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
27.5.22 08:10

Vy jste zrušily skupinu? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie