Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
taky jsem si zažádala o skupinu ![]()
Výjimečně nejsem býk, ale jsem kozoroh co bude mít svého malého kozorůžka
![]()
dneska 5+3tt
@veveluc tak to se taky počítá. Z rohaté společnosti nevyčuhuješ ![]()
Ahoj, ráda bych se k vám také přidala, dneska jsem našla slabou čárku na TT. Termín porodu by byl 17.1. Takže taky malý kozoroh
Ja jsem ale vodnář jestli to nevadi ![]()
Ehm ja jsem panna takže myslím že ne. Přijď do skupiny. Odkaz stránku nebo dvě před touto
Ahoj holky, můžu se taky přidat?
Po 2 samovolných potratech se zadařilo ❤️️
Po veškerých vyšetřeních mi byla zjištěn Leiden heterozygot, takže nyní beru Godasal na ředění krve.
Věříme, že bude konečně vše v pořádku ❤️️❤️️🙏🏻
Dnes jsem 22dpo, HCG mám z dneska 1300. Myslíte, že je to ok? Plánuji si dojít ještě na jeden odběr. ❤️️
Všem tu držím palce a budu ráda, když se tu poznáme blíž ☺️️🌞 ❤️️
Ahojky,
Gratuluju k mimi ![]()
Přijď k nám do skupiny viz odkaz na stránkach pret touto. Je to soukromá skupina líp se tam mluvi ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky,
Gratuluju k mimi
Přijď k nám do skupiny viz odkaz na stránkach pret touto. Je to soukromá skupina líp se tam mluvi
Díky, už jsem zažádala
tak snad budu brzy mezi vámi ❤️️
@Moon31 píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat?Po 2 samovolných potratech se zadařilo ❤️️
Po veškerých vyšetřeních mi byla zjištěn Leiden heterozygot, takže nyní beru Godasal na ředění krve.Věříme, že bude konečně vše v pořádku ❤️️❤️️🙏🏻
Všem tu držím palce a budu ráda, když se tu poznáme blíž ☺️️🌞 ❤️️
Dnes jsem 22dpo, HCG mám z dneska 1300. Myslíte, že je to ok? Plánuji si dojít ještě na jeden odběr. ❤️️
Moc gratuluji
určite to nyní už dopadne ![]()
Ahoj holky:) taky se k vám přidávám:)! První test 6.5. a druhé dva 8.5., TP vychází na půlku ledna a sama jsem taky kozoroh:)
Ahoj holky, tak se taky přidávám… aktuálně mi appka ukazuje, že jsem 4+1 a termín porodu 15.1 😊 a jsem býk 😂
Gratuluji, přijďte do skupiny odkaz jednu dvě stránky před touto ![]()