Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Morgy2465 my jsme teda plánovali svatbu ještě před a povedlo se nám mimi co jsme byli nadšený❤️️ Jo to budou koukat ono to bude akorát 1.trimestr tak verim ze to bude ok. Hele já jsem jak spici princezna já prijedu z práce a spím furt bych jenom spala😀 ono to vše utece hrozne uvidis, zachvili budeme rodit😀
Ženy, mě gyndar fotku tisknul pokaždé a zadarmo. Žádný balíček mě nenabidl ani s cenovým balíčkem
, v pátek 24.6. jdu na krev a 12.7. na screening
@Dani52 určitě to bude krásný
a rovnou s pokladem pod srdcem
užijte si to. Úplně jak kdybys psala o mě
kdybych mohla spím furt ![]()
@Morgy2465 já věřím ze to po 1.trimestru bude lepší teda. No já si lehnout mužů, ale ty při detičkach jen tak ne no. Známa je v 6 měsíci a taky 1.trimestr prospala, ted je to prý mnohem lepší 🙏🏻 🙂
@Pavouk já taky žádný balíček nemám, ultrazvuk mám každou kontrolu automaticky a fotku si můžu za 50,–Kč vyžádat. A pohlaví mi na každé kontrole řekla, jestli to sedí s dřívějším 😅. Mi přijde mazec, že si někteří účtují i za informaci ohledně pohlaví.
@Lenulli01 píše:
@Pavouk já taky žádný balíček nemám, ultrazvuk mám každou kontrolu automaticky a fotku si můžu za 50,–Kč vyžádat. A pohlaví mi na každé kontrole řekla, jestli to sedí s dřívějším 😅. Mi přijde mazec, že si někteří účtují i za informaci ohledně pohlaví.
No právě, taky mě ty poplatky překvapily. A nejsou to malé částky. ![]()
Ženy, jinak mě opustil minulý týden těžký žaludek, ale jinak všechno zůstává. Smrdí mě úplně všechno, jsem unavená, každý den po obědě spím, sem pruderni a nervni a pěkně mě vyskočil pupík. V šatech jsem jak melounek. Jediný co mě začalo trápit, je, že ať sním co sním, tak mě bolí žaludek, píchá mě tam. A to žádnou hladovku nedržím, jim průběžně po celý den, sice málo, ale jím. ![]()
@Pavouk ja pujdu na 1.screening na genetiku + ultrazvuk na preeklampsii a dohromady budu platit 2000 Kč.
2.screening to už bez preeklampaie za 1500 a pak ke konci půjdu taky jeste na neco za 1200 kc.
Jeste k tomu by jsme chteli 4D ultrazvuk za 1000 Kč.
Někomu delaji screeningy přímo gynekologove kam tehulky chodí.
@Pavouk a v kolikatem si tydnu? Ja jsem dnes 9+6 a nejsem hubena ale ani moc oplacana a cítím i vidim malinko pupík.
@Susi990 píše:
@Pavouk ja pujdu na 1.screening na genetiku + ultrazvuk na preeklampsii a dohromady budu platit 2000 Kč.
2.screening to už bez preeklampaie za 1500 a pak ke konci půjdu taky jeste na neco za 1200 kc.
Jeste k tomu by jsme chteli 4D ultrazvuk za 1000 Kč.
Někomu delaji screeningy přímo gynekologove kam tehulky chodí.
Já jdu na 1.screening na kliniku, kde jsme podstupovali IVF a budu platit 1300 Kč. Tak uvidíme co se bude platit dál ![]()
@Susi990 píše:
@Pavouk a v kolikatem si tydnu? Ja jsem dnes 9+6 a nejsem hubena ale ani moc oplacana a cítím i vidim malinko pupík.
Dnes jsem 9+4tt. Ale je možné, že aj pupek dělá Progesteron, který beru 3× denně, těžko říct, každopádně pupík je krapet už venku ![]()
@Pavouk píše:
Dnes jsem 9+4tt. Ale je možné, že aj pupek dělá Progesteron, který beru 3× denně, těžko říct, každopádně pupík je krapet už venku
Já teda hrozne zvracim takže neni proc pribirat a taky beru progesteron ( takže to připisují tomu) a pupek mám taky a prsa ani nemluvim. Byla jsem vychrtla xs(34) velikost. Necekala jsem ze to půjde takhle…ale hlavne at je mimi vporadku🙏🏻 Já aktivně behala a trenovala, ted mám zákaz.
@Pavouk ja cítím hlavne spodek pupíku i když ho zatahnu tak už je videt. Ja zavádím večer Gynprodyl.
Tak to jsme skoro nastejno. Termín máš kdy? ![]()
@Dani52 píše:
Já teda hrozne zvracim takže neni proc pribirat a taky beru progesteron ( takže to připisují tomu) a pupek mám taky a prsa ani nemluvim. Byla jsem vychrtla xs(34) velikost. Necekala jsem ze to půjde takhle…ale hlavne at je mimi vporadku🙏🏻 Já aktivně behala a trenovala, ted mám zákaz.
Naštěstí neblinkam, ale natahuje mě ![]()
@Susi990 píše:
@Pavouk ja cítím hlavne spodek pupíku i když ho zatahnu tak už je videt. Ja zavádím večer Gynprodyl.
Tak to jsme skoro nastejno. Termín máš kdy?
Termín podle UZ je 20.1.2023