TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
803
21.6.22 19:28

@Pavouk tak mne to doktor vypočítal trochu blbě. Minulé pondělí jsem podle utz byla 8+2.V pátek na kontrole jsem mela být 8+6 toho se i držel ale podle utz to bylo 9+2 a do průkazky napsal termín porodu 21.1.23.
Když jsem volala na screening tak mi řekli že právě potřebuji stáří podle utz a tím pádem bude i porod dřív který vychází na 17.1.
Ale to se ještě může změnit hlavně at mame fazolky zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.6.22 19:29

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala. Teď jsem 8+5, po každým jídle mám za půl hodiny zas hlad, už nevím, co jíst protože se mi zbláznily chutě a vlastně ani na nic nemám chuť🤦🏻‍♀️ Jinak doktor mi řekl, ať se objednám na screening, tak tam volám v domění, že půjdu až nějak ve 13. týdnu, ale sestra mě objednala už na 10. týden s tím, že ani přítel se mnou nemusí protože to prý bude na pár minut a pak stejně půjdu v tom 13. Tak jsem z toho teď zmatená 😀 čekám první dítě a všechno je pro mě nové, takhle se to dělá normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
21.6.22 19:31

@AlexM pravděpodobně půjdeš jen na krev a pak ve 13.tydnu na ultrazvuk :)
Mne to delaji všechno v 1 den proto jdu az ve 12+5 na screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.6.22 19:39
@Pavouk píše:
Naštěstí neblinkam, ale natahuje mě :oops:

Verim ze to bude po 1.trimestru lepší. Ted jsem k ničemu😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
21.6.22 19:41
@Susi990 píše:
@Pavouk tak mne to doktor vypočítal trochu blbě. Minulé pondělí jsem podle utz byla 8+2.V pátek na kontrole jsem mela být 8+6 toho se i držel ale podle utz to bylo 9+2 a do průkazky napsal termín porodu 21.1.23.
Když jsem volala na screening tak mi řekli že právě potřebuji stáří podle utz a tím pádem bude i porod dřív který vychází na 17.1.
Ale to se ještě může změnit hlavně at mame fazolky zdravé.

Přesně, důležité je, aby pidalky byly zdravé a rostly jak mají. Já se modlím denně 24/7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
21.6.22 19:49

@Pavouk to ja taky už jsem o jedno přišla tak teď jsem opatrnější ještě víc (víc to už snad nejde).
1.screening az 11.7 to je strašně dlouha doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.6.22 19:56
@Dani52 píše:
@Morgy2465 já věřím ze to po 1.trimestru bude lepší teda. No já si lehnout mužů, ale ty při detičkach jen tak ne no. Známa je v 6 měsíci a taky 1.trimestr prospala, ted je to prý mnohem lepší 🙏🏻 🙂

Taky doufám, že to pak přejde.. :) když je starší ve školce, tak si na chvíli lehnu s mladším po obědě, každopádně se mě snaží pomoct i manžel..dnes dokonce vstal dřív po noční, a postaral se o děti, abych mohla odpočívat, a za to jsem neskutečně vděčná :srdce: :srdce: heleď tak snad to fakt potom přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.6.22 20:02
@Morgy2465 píše:
Taky doufám, že to pak přejde.. :) když je starší ve školce, tak si na chvíli lehnu s mladším po obědě, každopádně se mě snaží pomoct i manžel..dnes dokonce vstal dřív po noční, a postaral se o děti, abych mohla odpočívat, a za to jsem neskutečně vděčná :srdce: :srdce: heleď tak snad to fakt potom přejde :)

Mit dobryho chlapa je k nezaplacení opravdu🙏🏻 No a v září jde starší do školy a mladší do školky? já zase odpoledne spala 😀 jako ve školce dítě po obede😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.6.22 20:40
@Dani52 píše:
Mit dobryho chlapa je k nezaplacení opravdu🙏🏻 No a v září jde starší do školy a mladší do školky? já zase odpoledne spala 😀 jako ve školce dítě po obede😀 😀 😀

Přesně tak, naprosto souhlasím :palec:.. starší bude ještě ve školce - předškolák, je listopadový, takže má odklad :) a k němu tam přibude mladší, takže bude pak víc času na odpočívání :) jen odpočívej, ono je to prostě potřeba, co si budem povidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.6.22 20:45
@Morgy2465 píše:
Přesně tak, naprosto souhlasím :palec:.. starší bude ještě ve školce - předškolák, je listopadový, takže má odklad :) a k němu tam přibude mladší, takže bude pak víc času na odpočívání :) jen odpočívej, ono je to prostě potřeba, co si budem povidat

Tak to je super ze budou ve školce aspoň si odpocines a pripravis se na miminka🙂já jsem necekala ze mužů byt tak ospala teda😀 doktor mi chtel dat neschopenku ale já byla hrdinka ze chci byt v práci i když dělám v kanceláři tak tam mám desný krize😀 ty jsi na mateřský ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.6.22 20:51
@Dani52 píše:
Tak to je super ze budou ve školce aspoň si odpocines a pripravis se na miminka🙂já jsem necekala ze mužů byt tak ospala teda😀 doktor mi chtel dat neschopenku ale já byla hrdinka ze chci byt v práci i když dělám v kanceláři tak tam mám desný krize😀 ty jsi na mateřský ještě?

Joo bude to fajn, pokud nebudou samozřejmě víc doma nemocní, než ve školce :D :D.. heleď tak jestli to nebude ustupovat, klidně bych o té neschopné zauvažovala, furt lepší být doma v klidu v posteli, než se přepínat v práci :).. mladší je červnový, a přes léto bychom nepokryli hlídání, tak jsem si prodloužila rodičák, s tím že na podzim bych šla do práce, protože už jsme nedávali naději, že by se „třetí“ mimčo povedlo..no ale člověk míní, osud mění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.6.22 20:53

@Morgy2465 teeeda hodně tě obdivuji, že to takhle s dětmi dáváš! A manžel super, že pomáhá. Také si svého nemůžu vynachválit, pořád mi něco vaří, kupuje a tak. 😁
Tak buďme rády za takový chlapy skvělý 😊 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.6.22 21:34

@Terezie28 děkuju :) já jsem dost přizpůsobivý člověk, a vždycky si říkám, že všechno jde, jen to je někdy ohromně náročný, to nepopírám.
Ano přesně, musíme být rády a vděčný, za takový chlapy co máme, jsou to poklady. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.6.22 06:31
@Morgy2465 píše:
Joo bude to fajn, pokud nebudou samozřejmě víc doma nemocní, než ve školce :D :D.. heleď tak jestli to nebude ustupovat, klidně bych o té neschopné zauvažovala, furt lepší být doma v klidu v posteli, než se přepínat v práci :).. mladší je červnový, a přes léto bychom nepokryli hlídání, tak jsem si prodloužila rodičák, s tím že na podzim bych šla do práce, protože už jsme nedávali naději, že by se „třetí“ mimčo povedlo..no ale člověk míní, osud mění :D

tak to budeš v práci chvíli jenom :-) no to chápu, ono dnes jsou děti víc doma než ve školce co tak poslouchám kolem :-( jjá uvidím při njhorším mohu dělat z domova taky, já hlavně chtěla mezi lidi, protože pak přemýšlím nad hovadinami a co vše se může stát, proste blázen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.6.22 07:43

@Dani52 no mám obavy, jestli vůbec nastoupím, protože mám fyzicky náročnou práci, dlouhé směny, a těžko říct jak se to bude vyvíjet s dvojčaty.. ono není divu, že jsou teď děti více nemocní, potom co se za ty dva roky dělo :(.. to máš super, že můžeš dělat z domu, já ti rozumím, on když mozek pracuje, to stojí za to.. mě zaměstnávají kluci, barák který opravujeme, zahrada a tak..ale nějaká ta blbá myšlenka se stejně vetře do mysli každý den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí