Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dani52 píše:
Tak symptomy mame stejný teda😀 ja mám taky hrozne citlivý cuch🙈na malou taky litam😀 mas rozptýlení aspoň s detickami🙂 jak starý jsou? Já se už těším 1.7. na další utz😀 a to jsem pak chvilku klidnější🙂
Joo oni umějí dost dobře zabavit
staršímu synovi bude 6 let a mladšímu synovi byli nedávno 3 roky. ![]()
To já půjdu bůh ví kdy, dnes se budu objednávat na první screening jinam, protože můj lékař ho nedělá, a do té doby drobečky neuvidím. ![]()
To ti uteče jako voda, to máš za pár dní. ![]()
@Ledník jako oni jsou hodné jen jedna je taková trošku divoka ale spíše chytne rapla jednou za den litá po celém bytě a na mně je někdy zlá ale člověk musí vědět jak na ní.
Taky si říkám ze to nejak zvladneme ![]()
Jak se cítíš?
@Morgy2465 píše:
Joo oni umějí dost dobře zabavitstaršímu synovi bude 6 let a mladšímu synovi byli nedávno 3 roky.
To já půjdu bůh ví kdy, dnes se budu objednávat na první screening jinam, protože můj lékař ho nedělá, a do té doby drobečky neuvidím.
To ti uteče jako voda, to máš za pár dní.
Můj brácha má přesně jako ty, kluky 3 a 6 a teda musím říct že se pořád perou
Tak teď by mohla byt aspoň jedna holčička
Můj doktor mi objednáva každý 2 týdny, teď jsem byla minulý pátek, tak vše bylo super. Já už se těším až bude 1.trimestr za mnou teda ![]()
@Dani52 píše:
Můj brácha má přesně jako ty, kluky 3 a 6 a teda musím říct že se pořád perouTak teď by mohla byt aspoň jedna holčička
Můj doktor mi objednáva každý 2 týdny, teď jsem byla minulý pátek, tak vše bylo super. Já už se těším až bude 1.trimestr za mnou teda
Moji kluci se ani moc neperou, spíš se furt hádají a dělají si naschvály
![]()
No rovnou obě by mohli být holčičky, ať je to doma početně vyrovnaný. ![]()
Ty jo, to máš super, že máš takhle často kontroly. ![]()
Uvidím kdy mě objednají na ten screening, za 14 dní jdu na krev, a až 1.8 na kontrolu k mému doktorovi, strašná doba. ![]()
@Morgy2465 píše:
Moji kluci se ani moc neperou, spíš se furt hádají a dělají si naschvály![]()
No rovnou obě by mohli být holčičky, ať je to doma početně vyrovnaný.
Ty jo, to máš super, že máš takhle často kontroly.
Uvidím kdy mě objednají na ten screening, za 14 dní jdu na krev, a až 1.8 na kontrolu k mému doktorovi, strašná doba.
Náš starší je strašně hodný a ten mladší furt podpichuje no a pořád si to odnese on chudák
já jsem hrozně ráda, že mi bere tak často…na krev jsem byla pátek, tam mi dělali cukr a všechny testy…toho 1.7. dostanu průkazku a už budu ofiko těhule
obě holčičky by byli nejlepší, to máš pravdu ![]()
@Dani52 píše:
Náš starší je strašně hodný a ten mladší furt podpichuje no a pořád si to odnese on chudákjá jsem hrozně ráda, že mi bere tak často…na krev jsem byla pátek, tam mi dělali cukr a všechny testy…toho 1.7. dostanu průkazku a už budu ofiko těhule
obě holčičky by byli nejlepší, to máš pravdu
Náš starší je zas taková malá hysterka, on každému všechno může, ale jemu nikdo nic, nebo je pak strašná hysterie ![]()
Buď ráda, aspoň ti to hezky utíká, že chodíš tak často
.. já se s toho zblázním s toho čekání.
Já bych průkazku snad mohla dostat toho 1.8. - snad ![]()
Máme z manželovi strany v rodině jen kluky, tak by to ty holky prostě chtělo, když už to takhle vyšlo.
![]()
@Morgy2465 haha tak to u nás opačně
ten malý je takový pokušitel, opravdu malý ďáblik
tak u nás v rodině je to mix všeho teda
v koutku duše bych si teda přála holčičku, ale samozřejmě že budu ráda za zdravé dítko
divím se že Tě objednal až tak dlouho teda…ale na ten screening půjdeš dřív, tak to taky uteče ![]()
@Dani52 takže máte taky o zábavu postaráno viď
třeba to ta holčička opravdu bude ![]()
No myslela jsem, že mě objedná dřív, ale smůla.. každopádne na screening jdu 27.7. právě jsem se objednala.. to nevydržím ![]()
@Morgy2465 to teda rozhodně bude veselo
no tak 27.7. to je taky daleko
měla jsi to stejně i při klukách? mně přijde, že co doktor tak to objednáva jinak teda. Já jsem zvědavá kdy mi objedná pak, příště mám dostat doporučení na genetiku, tak jsem zvědavá…hlavně 16.7. se vdávám tak doufám, že mi udělá ještě vyšetření před svatbou. Asi ho o to poprosím ![]()
@Dani52 no je to daleko právě, ale snad to uteče.
Jojo taky jsem to u kluků tak měla, ale teď jsem si myslela, že když jsou dvě, jsem po konizaci, že by mohl ten interval kontroly být menší. Spletla jsem se
. Hele určitě to každý doktor má jinak. To je krásný
tak to předem gratuluji.
Já se vdávala 8.7.16 v 5 měsíci s prvním synem
no určitě, třeba bude tak hodný a vezme tě ještě před svatbou ![]()
@Morgy2465 tak možná to nehrotí jak to máš vše krásny a hlavně že si otěhotněla přirozeně bez probléme
já se právě bojím toho, že jsem těhotná a svatba, snad to zvládnu
ty jo v 5 měsíci, tak to jsi dobrá
u nás hlavně moc lidí neví, že čekáme miminko, tak to bude šok
hlavně aby mi nebylo blbě, nebo jsem to neprospala…teď bych jenom spala teda ![]()
@Dani52 noo tím se můžu tak nějak utěšovat
.. hele to dáš úplně v klidu, žádný stres, svatba bude určitě krásná a vše se povede
.. my jsme s mužem svatbu chtěli, aby jsme prostě byli „komplet“ rodina se vším všudy než měl přijít syn na svět
a vlastně jsem si to velice užila
.. No co budete mít hezký překvapení, to je super.
… Taky jsi tak unavená? Já jen, že jsme teda dvě, spala bych furt. ![]()
Tak první kontrola, dle MS 9+0 dle utz 8+5 takže ukázkově roste. Už mám naplánované nějaký odběry, genetiku v Tomayerce (1200kc), balíček u MUDr chce 3000kc(pokazde foto, určení pohlaví atd.) no uvidíme… Každopádně i přes lepší utz se pan doktor stále nenaučil dělat pěkný fotky, přitom jsem prcka viděla v krásné pozicí
ach jo, ho to budu muset za ty prachy naučit ještě ![]()
@Kammina12 ja platila u sveho doktora za balicek 2500 Kč a fotka z ultrazvuku jako rozmazany flek ![]()
Tak uvidíme příště jak to dopadne jestli ta fotka bude lepší.
@Susi990 já měla i minule jen fleky a nebo takový strašidlo
tak uvidíme příště… Ale jako balíček nebalíček… Mě s tím se*ou… Jako jo, je dobrej, ale tohle mě štve, ale fuet si říkám, že jinak je naše zdravotnictví super… V cizině se platí i za dobrý den ![]()