TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1455
15.7.22 12:31
@Beruska97 píše:
Dobrý den ženy,
Příští týden jdu na ultrazvuk v rámci prvního screeningu, jdu do Pardubic do Prenetu. Chtěla jsem se prosím zeptat, kdy se tak hodí vzít s sebou k doktorovi manžela ať se taky koukne na špunta, hodí se to na tenhle screening? Jsem poprvé těhotná tak tomu moc nerozumím co kdy kde jak, no na vše čumím jak husa do flašky 😁

určitě manžela vem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.7.22 12:47
@heluska1992 píše:
určitě manžela vem :)

Přítel byl na screeningu se mnou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
15.7.22 12:49
@Beruska97 píše:
Dobrý den ženy,
Příští týden jdu na ultrazvuk v rámci prvního screeningu, jdu do Pardubic do Prenetu. Chtěla jsem se prosím zeptat, kdy se tak hodí vzít s sebou k doktorovi manžela ať se taky koukne na špunta, hodí se to na tenhle screening? Jsem poprvé těhotná tak tomu moc nerozumím co kdy kde jak, no na vše čumím jak husa do flašky 😁

Určitě vem, mému manželovi tam brali i krev. (Nevím proč.) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.7.22 13:07
@Velešínka3 píše:
Ahoj, mám za sebou druhou kontrolu v poradně, na krvácení mi dr. akorát řekla, že to mohlo být výkyvem hormonů. Akorát nevíte, co znamená tohle v průkazu? HC je asi hmotnost, ale to AC a FC nebo E nebo co to je? Jinak všechno vypadá ok a 25.7. mě čeká 2. screening.

Jeee to já neporadím se nevyznám v tom

Ty brdo to jdeš brzy já se teprve budu objednávat 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.7.22 13:08
@Susi990 píše:
Holky potřebuji podpořit. Ted jsem vyšla od doktora a jen brečím. Riziko preeklampsie 1:7 :,(
Mam se objednat do nemocnice do rizikove poradny. Dali mi Godasal a Dopegyt. Jaem z toho uplne v háji :(

Neboj bude to v pohodě, budeš jen více hlídaná 🙏🏼 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.7.22 13:11
@Beruska97 píše:
Dobrý den ženy,

Hele tohle vždy dělej hlavně podle sebe ha také poprvé tehu a byla jsme s manželem na potvrzení srdicka to už se tam pidalka vrtela a pak jsem byli spolu na 1 screeningu kde jsou i ty vady a pokud se zadari tak i pohlavi tam miminko i bylo o dost lépe vidět ☺️️😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
15.7.22 13:17

@Velešínka3 tak to ho vezmu určitě, kdyby si chtěli taky píchnout 🤣 manžel se narodil s VVV tak to možná bude lepší

• Citovat
  • Upravit
6759
15.7.22 13:51
@Beruska97 píše:
Dobrý den ženy,

Taky jsem nevěděla. Na tenhle screening ho rozhodně vem :palec: bude se mu to líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
15.7.22 14:01
@Beruska97 píše:
@Velešínka3 tak to ho vezmu určitě, kdyby si chtěli taky píchnout 🤣 manžel se narodil s VVV tak to možná bude lepší

Jo, tak to ho určitě vem. Myslím, že mu krev v tomhle případě budou chtít vzít.

@Zrustinda U dvojčat se chodí na screening prý 3× - podruhé v 16tt, potřetí v 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.7.22 14:26
@Velešínka3 píše:
Jo, tak to ho určitě vem. Myslím, že mu krev v tomhle případě budou chtít vzít.@Zrustinda U dvojčat se chodí na screening prý 3× - podruhé v 16tt, potřetí v 20tt.

Jj to jsem pak četla já si zase neuvedomila ze mas ty mimisky dva víš 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.7.22 19:27

Ahooojky holky moc všem gratuluji ❤️️❤️️Já jsem nyní začala 14 tt a užívám si to jak to jde, bylo to tak krásný zjištění 😁 máme 14 dni od screeningu a zatím bez obtíží 💪🏽 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.7.22 19:29

Jinak holky není tu nějaká nastávající maminka okolí Vyškov nebo Prostějov? Jsme zde nově přistěhování a nějaká kamarádka aktuálně ve stejným stavu by bodla 😂 ❤️️
Každopádně klidně holky napište odkud jste, možná se propojí dvě nastávající maminky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.7.22 19:37

@Beruska97 určitě ho vezmi, my byli před 14 dni a převážně tam nastávající maminky s partnery byly a hned jakmile měli jit do ordinace tak se tam hnal i ten chlap 😂 😂 😂ale u nás teda to probíhalo tak, že jsem nejdříve šla na krev to manžela ještě usadili ať počká a potom jsme šli společně na ultrazvuk. A teda jak ppřád byl celkem silák tak tam měl fakt brutálně na krajicku 😂 😂a úplně mu bušilo srdce 😂a to chce byt u porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.7.22 15:33

@Zrustinda uz jsem se trochu uklidnila. Jen mi nejde do hlavy te mi dali prasky na tlak a ted odpoledne mam tlak jako kdybych ani prášky nebrala to je 160/95.Ve stredu si zavolám do rizikove poradny a doufám ze nebudu čekat dlouho na termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
17.7.22 16:01

V lékárně by měli prodávat papírky na detekování bílkoviny. Zkusila bych si je koupit domu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí