TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1652
19.7.22 10:34
@Susi990 píše:
@Zrustinda taky ze jsem se ozvala a na to mi odpověděl ze se omlouva ale je v casovem skluzu :?
No a pak to s tou neschopenkou. Zitra budu zase volat na čssz jestli tam maji ten „listek na penize“.
A jak je tobe? Vsechno dobrý?

Mno to té přeci nemusí zajímat jeho skluz, má té vyšetřit důkladně a kor teda když mas od nej balíček teda to je hrozny 🙈
Je děkuji za optani Jj teď mi je už dobre tak jsem rada a zítra jdu na krev a pak na gyndu tak snad bude vse oki ☺️️
S téma penezma to je taky mazec jak se musíš skoro doprosovat hrůza Fakt
Já jsem osvc a neplatila jsem si to pripojisteni viď tak do porodu nedostanu nic mno moje chyba ze 😂hlavně ze platím mega zdravku a socku hrůza
Jo a už jsem i i jednání na ten druhy screenig v 21 týdnu tak už ať je to za námi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.7.22 10:44

@Zrustinda ja jdu na 2.screening 6.9 tak uz se nemůžu dočkat. Zitra se budu objednávat do rizikove poradny (jsou tam jen 2 dny v tydnu).
No presne tak ze se člověk musí doprošovat aby nejake peníze dostal.
Tak držím palečky at je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
19.7.22 10:53
@Susi990 píše:
@Zrustinda ja jdu na 2.screening 6.9 tak uz se nemůžu dočkat. Zitra se budu objednávat do rizikove poradny (jsou tam jen 2 dny v tydnu).
No presne tak ze se člověk musí doprošovat aby nejake peníze dostal.
Tak držím palečky at je všechno v pořádku.

Moc děkuji tak já jdu už 19.8 ☺️️
Jj to mas pravdu tak držím také pěsti ať dobre poridis Urcitw dej vědět ano 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
19.7.22 11:14
@Zrustinda píše:
Moc děkuji tak já jdu už 19.8 ☺️️
Jj to mas pravdu tak držím také pěsti ať dobre poridis Urcitw dej vědět ano 🌸

Ty budeš 19.8. v 21. týdnu? 8o Když píšeš, že jsi objednaná na screening v 21. týdnu. To bys ale měla rodit v prosinci, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
19.7.22 11:29
@Velešínka3 píše:
Ty budeš 19.8. v 21. týdnu? 8o Když píšeš, že jsi objednaná na screening v 21. týdnu. To bys ale měla rodit v prosinci, ne? :)

Já mám termín 2.1 víš 😀 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
19.7.22 18:10

Tak u nás dnes screening a naštěstí vše v pořádku :srdce:.
Minulý týden to měl být chlapeček, dnes už zase holčička :mrgreen: :nevim:. Dcera bráchu obrečela. A dnes, když se dozvěděla, že to má být ségra, tak pořád chodí a hladí břicho a nemůže se dočkat :lol:. Syn se zas netváří na další ségru. Tak uvidíme, co to nakonec bude. Jméno na holčičku už děti vybraly, u kluka je to horší. První syn musel být po tatínkovi, jelikož u něho žádné jiné jméno neprošlo.
A jak je to u vás? Těší se případní sourozenci a co jména? :hug:.
Zvládejte ta vedra a ať miminka rostou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
19.7.22 18:13

@maky 1993 holku váhám mezi 2 jmény, ale v podstatě mám vybráno. U kluka vůbec nevím :nevim: mám nějaký tip, ale nadšena z toho nejsem. Všechny jména co se mi líbí už v rodině jsou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
19.7.22 19:47
@maky 1993 píše:
Tak u nás dnes screening a naštěstí vše v pořádku :srdce:.
Minulý týden to měl být chlapeček, dnes už zase holčička :mrgreen: :nevim:. Dcera bráchu obrečela. A dnes, když se dozvěděla, že to má být ségra, tak pořád chodí a hladí břicho a nemůže se dočkat :lol:. Syn se zas netváří na další ségru. Tak uvidíme, co to nakonec bude. Jméno na holčičku už děti vybraly, u kluka je to horší. První syn musel být po tatínkovi, jelikož u něho žádné jiné jméno neprošlo.
A jak je to u vás? Těší se případní sourozenci a co jména? :hug:.
Zvládejte ta vedra a ať miminka rostou :srdce:

Ahojky je to je krásný 😍 😁
Také jsem zítra zvědavá jestli něco uvidíme 😀
U nás máme jako ze syna z manzelovo strany a bracha se docela těší ikdyz občas řekne snas mw nebude budit, ale to podle mě není úplně z jejo hlavy ☺️️
Jinak jdu na kontrolu zítra TAl jsem zvědavá jak jsme povyrostli
A teplo dneska docela fajn to den predtim se mi hůř dychalo mno 🤷🏼‍♀️Ale já dnes byla docela dost zavrena měla jswm hodně práce mno a ven se dostala
Až po 17 hodině
A jinak s klucicima jmenama jsme na ctyru opravdu poradně nevíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
19.7.22 19:48

Holky, kdo berete utrogestan vaginálně, tak z vás občas vyjdou takové zbytkové hrudky nebo hmota. Dneska, přesně 14 dní od toho krvácení, jsem měla tu utrogestanovou hmotu plnou hnědých hrudek, teček nebo jak bych to popsala :-/ Na papíru nic. Jsem z toho zase špatná, ale podle dr. mám řešit jen krvácení červenou krví, tohle bych nenazvala ani špiněním. Neměl jste to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
19.7.22 22:22
@Velešínka3 píše:
Holky, kdo berete utrogestan vaginálně, tak z vás občas vyjdou takové zbytkové hrudky nebo hmota. Dneska, přesně 14 dní od toho krvácení, jsem měla tu utrogestanovou hmotu plnou hnědých hrudek, teček nebo jak bych to popsala :-/ Na papíru nic. Jsem z toho zase špatná, ale podle dr. mám řešit jen krvácení červenou krví, tohle bych nenazvala ani špiněním. Neměl jste to někdo?

Ahoj, beru Utrogestan, nestalo se mi to, ale nemohla ses třeba poranit při zavádění? Jinak mne Dr taky řekla, ať s krvácením hned na pohotovost, o špinění se vůbec nezmínila. Být tebou, zítra bych zavolala Dr. Ze zkušeností v mém okolí špinění ve 2.trimestru bylo docela časté a nic neznamenalo, dokonce ani krvácení. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
19.7.22 23:01
@Olmička píše:
Ahoj, beru Utrogestan, nestalo se mi to, ale nemohla ses třeba poranit při zavádění? Jinak mne Dr taky řekla, ať s krvácením hned na pohotovost, o špinění se vůbec nezmínila. Být tebou, zítra bych zavolala Dr. Ze zkušeností v mém okolí špinění ve 2.trimestru bylo docela časté a nic neznamenalo, dokonce ani krvácení. Držím palce

Nee, já si dávám pozor. Takže to spíš ne. A co ty? Ty jsi zatím s dvojčaty neměla žádné špinění? Uvidím co ráno, teď se to zdá být ok. Mně dr. říkala ať špinění neřeším, jen krvácení. Ale u mých dvou ZT znamenalo vždy špinění problém :-/ Začala jsem špinit, špinila jsem pár dní, pak to přešlo do krvácení a na ultrazvuku žádná sedeční akce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
19.7.22 23:58
@Velešínka3 píše:
Nee, já si dávám pozor. Takže to spíš ne. A co ty? Ty jsi zatím s dvojčaty neměla žádné špinění? Uvidím co ráno, teď se to zdá být ok. Mně dr. říkala ať špinění neřeším, jen krvácení. Ale u mých dvou ZT znamenalo vždy špinění problém :-/ Začala jsem špinit, špinila jsem pár dní, pak to přešlo do krvácení a na ultrazvuku žádná sedeční akce :(

Taky mi špiněním začal potrat, ale to bylo několik týdnů už mrtvé. Teď jsi měla určitě nedávno utz a ten byl ok, takže potrat to nebude. Já teď v tomto ok, žádné špinění, krvácení. Jen jsem měla opět infekci bez příznaků (pouze tvrdnutí břicha), ale už je přelečená. A už cítím pohyby, jen nevím, jestli 1 nebo obou, je to ve 2/3 podbřišku, tak snad jsou na sobě jen namáčknutí nebo to druhé je někde vzadu nebo prostě to druhé začne později. No uvidíme. A pupek už mám solidní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
20.7.22 06:23
@Olmička píše:
Taky mi špiněním začal potrat, ale to bylo několik týdnů už mrtvé. Teď jsi měla určitě nedávno utz a ten byl ok, takže potrat to nebude. Já teď v tomto ok, žádné špinění, krvácení. Jen jsem měla opět infekci bez příznaků (pouze tvrdnutí břicha), ale už je přelečená. A už cítím pohyby, jen nevím, jestli 1 nebo obou, je to ve 2/3 podbřišku, tak snad jsou na sobě jen namáčknutí nebo to druhé je někde vzadu nebo prostě to druhé začne později. No uvidíme. A pupek už mám solidní :roll:

Já mám břicho taky už pěkný. Kolik jsi přibrala? Já 3 kg. UZ jsem měla v pátek, tak snad… Pohyby necítím nebo nevím. Občas mě bolí, tlačí, píchá nahoře, dole, vlevo, vpravo, ale to pohyby asi nebudou. Ale mám zakloněnoi dělohu. A kolik jsi teď? Já bych měla podle posledního UZ být 15+1.Obě pořád odpovídaly termínu KET a naposledy byly o 3 dny větší než by my být, tak snad to nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 10:28

Tak jsem volala do rizikové poradny a mluvila semnou příjemná sestricka.
Tak se v pozadí domlouvala s doktorkou a nakonec prisla k telefonu právě doktorka a řekla mi ze je 14+0 semnou nic neudelaji a ani mne neprohlidnou prorote je to dost brzy. At chodim ke svemu gynekologovi. Mám si zavolam kolem 18-19tt a oni mne objednají na ten 22-24tt a položila.
Nechápu proč lidi vykonávají jistou práci když je to nebaví. Vic se semnou nebavili. Tak teda odpoledne se objednam ma gyndu do klasicke poradny :?
Za poslední tyden jsem z tech doktoru docela deprimovana jak jsou nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.7.22 11:04
@Susi990 píše:
Tak jsem volala do rizikové poradny a mluvila semnou příjemná sestricka.
Tak se v pozadí domlouvala s doktorkou a nakonec prisla k telefonu právě doktorka a řekla mi ze je 14+0 semnou nic neudelaji a ani mne neprohlidnou prorote je to dost brzy. At chodim ke svemu gynekologovi. Mám si zavolam kolem 18-19tt a oni mne objednají na ten 22-24tt a položila.
Nechápu proč lidi vykonávají jistou práci když je to nebaví. Vic se semnou nebavili. Tak teda odpoledne se objednam ma gyndu do klasicke poradny :?
Za poslední tyden jsem z tech doktoru docela deprimovana jak jsou nepříjemný.

Mne dneska sestřička dala zadanou na 2.screening a říkala mi, ať tam zavolám až za dva tydny, ze by mě teď seriálu, proč volám tak brzo, asi to je všude stejně, aspoň mě upozornila 😃
Je někdo naštve a potom si to vybíjení na těch co nemají :open_mouth:‍💨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky