TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1652
22.7.22 22:38
@kam2 píše:
Ja mám též, ale jen, když si lehnu. Takže to možné je. Placentu mám na přední stěně nahoře, ale 3.tehotenstvi, tak snad si to splést nemůžu. Ale těším se, až přiložim ruku a udělá se mi tam pořádná bublina. Teď přes ruku cítím jen takové chvění(bubliny) :mrgreen:

Jo tak to já do ruky necítím ale uvnitř ano a jsem si teda jista ze to je miminko, tohle jsem nikdy neměla a teď je to několikrát a přesně jak píšeš nejvíc v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.7.22 22:38

@Zrustinda juuuu :)
Ja tak pred 2 dny když jsem sedela a dala ai kousicel čokolády tak jsem cítila jakoby prekuleni z jedné strany :) a pak zase nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 22:39
@Susi990 píše:
@Zrustinda juuuu :)
Ja tak pred 2 dny když jsem sedela a dala ai kousicel čokolády tak jsem cítila jakoby prekuleni z jedné strany :) a pak zase nic.

Takže cokoladicku má rádo 🤩 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.7.22 22:50

@Zrustinda no jo :D :poblion:
Jako jsem schopná ji sežrat celou ale krotím se hodně.
Za prvý bych vypadala jako balon (uz ted mam bricho jak v 6 měsíci)
Za druhe včera jsem byla ma dia na odběry cukr na lačno. Když to bude dobrý tak se zatim bude pokračovat menší dietou jako do ted. Pokud špatný půjdu do dia poradny pro těhu.
Pred rokem zjištěna. cukrovka 2.typu na zaklade jednoho trochu špatného výsledku ale dali mi jen dietu s tím ze můžu jakoby všechno ale trochu upravit a sladké minimalizovat.
Zhubla jsem za 8 měsíců nenásilně 12 kg a naposled na gynde cukr na lačno 4,9 a to je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 23:17
@Susi990 píše:
@Zrustinda no jo :D :poblion:
Jako jsem schopná ji sežrat celou ale krotím se hodně.
Za prvý bych vypadala jako balon (uz ted mam bricho jak v 6 měsíci)
Za druhe včera jsem byla ma dia na odběry cukr na lačno. Když to bude dobrý tak se zatim bude pokračovat menší dietou jako do ted. Pokud špatný půjdu do dia poradny pro těhu.
Pred rokem zjištěna. cukrovka 2.typu na zaklade jednoho trochu špatného výsledku ale dali mi jen dietu s tím ze můžu jakoby všechno ale trochu upravit a sladké minimalizovat.
Zhubla jsem za 8 měsíců nenásilně 12 kg a naposled na gynde cukr na lačno 4,9 a to je super :lol:

Ty brdo aha
Mno hele já moc na sladké nebyla teď v tehu jo ale pak zase mám chuť na kyselé nebo tak
Ale celou bych nedala mno. Já jsem spis na bramburky ale to teď zase v tehu přešlo 😂
Mno já byla teď na krvi ve středu ale výsledky nevím mno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.7.22 03:36

@Zrustinda to ja byla u prvního na slane a kyselé. Ted je to spíš sladké ale to moc nejím radeji si dám ovoce to můžu jist na kila nektarinky, broskve, banany, jahody… Nebo pak zobu nakrajenou papriku jako chipsy :lol:
Třeba půlku sušenky si dám 1 za 3-4 dny. Nebudu fazolku přeci rozmazlovat sladkým. Stejně si myslím že pak budu mít těhu cukrovku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
23.7.22 07:27
@Susi990 píše:
@Zrustinda to ja byla u prvního na slane a kyselé. Ted je to spíš sladké ale to moc nejím radeji si dám ovoce to můžu jist na kila nektarinky, broskve, banany, jahody… Nebo pak zobu nakrajenou papriku jako chipsy :lol:
Třeba půlku sušenky si dám 1 za 3-4 dny. Nebudu fazolku přeci rozmazlovat sladkým. Stejně si myslím že pak budu mít těhu cukrovku :?
Tak na ovoce jim po kilech melouny , nektarinky meruňky svestky to úplně miluji
Nevím co budu dělat v zimě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
23.7.22 08:10

Holky, možná hloupý dotaz, před návštěvou doktorky se to neobjevovalo, jinak bych se zeptala ji… ale v posledním týdnu mě téměř denně brní konečky prstů, občas i na noze… Vyčetla jsem akorát příznaky cukrovky, což si myslim, že s těh. cukrovkou nakonec stejně skončím.. Spíš by mě zajímalo, jestli to třeba někdo měl a pak mu tu cukrovku potvrdili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
23.7.22 08:44
@MakynkaV píše:
Holky, možná hloupý dotaz, před návštěvou doktorky se to neobjevovalo, jinak bych se zeptala ji… ale v posledním týdnu mě téměř denně brní konečky prstů, občas i na noze… Vyčetla jsem akorát příznaky cukrovky, což si myslim, že s těh. cukrovkou nakonec stejně skončím.. Spíš by mě zajímalo, jestli to třeba někdo měl a pak mu tu cukrovku potvrdili?

Ahojky já ti asi úplně neporadím pac tohle nemám teď
Ale jednou se mi to jako netehotne stalo ale podle mě to bylo tenkrát od páteře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.7.22 09:21
@Velešínka3 píše:
Já si teď koupila migrenol, cucala jsem k tomu colu a bolest do hodiny ustoupila. Nechtěla jsem pořád brát paralen. [/citace

Bohužel, u mě to moc nezabírá. Jelikož tělo bylo kdysi léčeno silnějšími léky, kvůli krční páteři. Do toho pak nevidím (mám tzv. migrénu s aurou), takže co mi zbývá, pít a to piju hodně a jít si lehnout. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.7.22 09:24
@Susi990 píše:
@Velešínka3 ja jen napsala muj odhad. Nikdy jsem to na 100% nevedela poznat a vzdy se může mýlit i doktor takže ja osobne bych názor od lidí moc k srdci nebrala. Proto pani si muj názor může přečíst a ani se nad tím nepozastavit.
Tak pardon když jsem nekoho vyvedla z rovnováhy :?

Tak pohlaví si určitě řekněme. U mě je jedno zda holka nebo kluk, hlavně aby to bylo zdravé :srdce: Jenom přítel říká, on je taková moje keckae :lol: :lol: že to bude kluk a narodí se prostě 7.1. kozoroh no.. :lol: :lol: :lol: :lol: že si to tak objednal :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.7.22 09:27

@Radussha te muj taky říká te dělal holčičku :lol:
Ale přesně jak píšeš ve finále to bude jedno hlavně at je zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.7.22 09:29
@Susi990 píše:
@Radussha te muj taky říká te dělal holčičku :lol:
Ale přesně jak píšeš ve finále to bude jedno hlavně at je zdravé

Doktorka měla hlavně problém s ultrazvukem přes břicho, prý jsem nebyla moc průhledná :lol: :lol: :lol: a chroustě se kroutilo a kroutilo, že ho sem tam musela pošťouchnout :srdce: :D :D Přesně tak zdraví je vždy důležité :srdce: No popravdě se už těším až bude na světě :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.7.22 09:41

@Radussha to jsem přesně včera říkala chlapovi at už je na světě. Objednala jsem hnizdecko s dekou a polstarkem, tehotensky polštář a prosteradlo do kočárku. Mne to tak dojalo jak je to krásné ze už chci aby mimi bylo tady s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.7.22 11:07

Půjdete na 4D ultrazvuk? My chceme ale ted přemýšlím. 2.screening mám 6.9 to budu 20+5tt a na ten samí den mi dali i 4D ultrazvuk. Ted nevím jestli to neni brzo. Mimi bude ještě hubené a vypadat trošku jako mimozemšťan :)
Ted nevim jestli se na to neobjednat aspon na 23tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí