TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
983
20.7.22 12:21

@Susi990 našla jsem ve vyhledavaci kalkulačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.7.22 12:37
@Susi990 píše:
@Zrustinda nevím protože na 1.screeningu doktorka rekla hned ze holka, pak se mimi otočilo tak pry kluk a za 2 minuty říkala ze ona už neví a radši at se na nic nevažu.

Taky dobrý 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.7.22 12:38
@Kammina12 píše:
@Susi990 našla jsem ve vyhledavaci kalkulačku

Tu jsem našla taky tam je to i nějak podle krve ze jo ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 12:46

@Zrustinda ale porad cítím od samého začátku že je to holka. Tak uvidime 6.9 na 2.screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
20.7.22 13:07

@Susi990 Hele já vím, že mi dávali dvě holky, na screeningu jedno určitě holka a druhý spíš kluk, teď v pátek na kontrole pořád to druhý vypadá jako kluk, což ale není možný, testování DNA je přesný na 99%. Takže je teď fakt brzo na nějaký závěry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 14:45

@Velešínka3 u tebe je to taky pekny koukám :lol:
Ze by se jedna holčička hrala na klučinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
20.7.22 15:11

@Susi990 Na screeningu mělo béčko výrůstek jako kluk a teď na kontrole „něco“ mezi nohama, ale že to může být i pupečník. Buď jsme chytli to 1% nebo je to fakt pupečník, ještě je tu hooodně teoretická možnost, že je to fakt kluk z přirozeného početí, ale vzhledem k tomu, že v době KET sex nebyl, tak se přikláním fakt k tomu, že je to ještě blbě poznat :) A kdyby to byl kluk z přirozeného početí, tak je to problém, protože by mohl mít vadu a kvůli tomu jsem podstupovala IVF s PGT-A. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 15:12

@Velešínka3 tak snad to bude jen pupečník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.7.22 15:52
@Velešínka3 píše:
@Susi990 Hele já vím, že mi dávali dvě holky, na screeningu jedno určitě holka a druhý spíš kluk, teď v pátek na kontrole pořád to druhý vypadá jako kluk, což ale není možný, testování DNA je přesný na 99%. Takže je teď fakt brzo na nějaký závěry :)

Tak to je divny viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 16:39

Všude straší že je dobré hledat pediatra takhle brzo. Myslite ze ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
20.7.22 17:07

@Susi990
Nevím jak jinde, ale v Plzni ano. Pokud čekáš první a nemáš už nějaké dítko někde zaregistrované, tak je to velký problém. Po druhém screeningu už se na to shánění taky vrhnu, takže někdy v září. V nejhorším mě určitě vezme kamarádky maminka, ale to bude zase dojíždění 30km od Plzně stejně jako gynekolog. Ještě teda sázím na variantu, že jako letitá sestra z fakultky, by se nás snad ujal někdo přímo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.7.22 17:13

@Iwetas taky jsem z Plzně a psala jsem s paní Mudr. Rusínovou a ta přijímá novorozence a rovnou chtěla ode mně moje údaje. Ale pořád přemýšlím jestli jeste nepockat a nesehnat někoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
20.7.22 19:04

@heluska1992 Já sice mám vybrané i na kluka, ale u nás je problém partner. Už když jsme čekali syna, tak se mu jiné jméno nelíbilo. Však jsem mu říkala, že ale nemůžeme mít dva kluky se stejným jménem :mrgreen:. Prý dělal stejně holku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
20.7.22 19:16

Netrpí někdo v tomto počasí na neustálé motání hlavy, jako já? :(. Už nevím, jak mám normálně fungovat. Do toho pořád ještě nevolnosti a pálení žáhy. Včera dělaly děti k večeři palačinky a dnes je asi taky čeká příprava večeře. Já už nevydržím ani u té plotny. :roll:. Tohle z předchozích těhotenství vůbec neznám, asi fakt stárnu :lol:. A to mi není ještě ani 30 :zed:.
Mějte se krásně :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.7.22 19:53

@Susi990 ano, opravdu je třeba si pediatra hledat zavčasu. Obzvláště v některých městech. Také zejména pokud chcete vyhlášeného nebo „lepšího“ doktora. Často mají omezené kapacity, kolik dětí narozených v daný konkrétní měsíc mohou vzít. Kamarádka, která má termín na konci září, tak o tom nevěděla. Měsíc zpátky jsem jí to říkala a měla docela problém někoho sehnat. Ale tím vás nechci strašit. Já vše třeba vyřídila po mejlu a měla jsem štěstí hned na první doktorku. A to jsem šla po recenzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí