TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
22.7.22 21:47

@Zrustinda akorát mne ted trápí pravděpodobně tvrdnuti bříška nebo se mimčo prekuluje. Nekdy cítím jakoby kámen v podbrisku a je to nepříjemné pri vstávání nebo kdyz si chci sednout.Za několik minut to přejde.
Doktor má teď 2 týdny dovču :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 21:50
@Susi990 píše:
@Zrustinda jsem v tom amatér jako prase :lol:
Nevím jestli vidím pohlavní hrbolek nebo je to pupečník či nožička ale ja bych tipla holku.
Mne to i vysvětlovala doktorka na genetice na screeningu ale nevěděla ona sama jelikož první tip mela byt holka, pak se otočilo jinak tak pry kluk a nakonec řekla ze mame jeste pockat :mrgreen:

Tak u nás také mno už nám řekli obě takže taky nevíme 😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.7.22 21:54

@Zrustinda jdu 10.8 do poradny ale gynekolog nevím jestli něco řekne. Případně si počkám na 2.screening 6.9. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 22:13
@Susi990 píše:
@Zrustinda jdu 10.8 do poradny ale gynekolog nevím jestli něco řekne. Případně si počkám na 2.screening 6.9. :)

Mno tak já jdu 17 teho gynda pak do nemocnice na dětské kontrola srdicka miminka a 19 teho 2 screenig tak jsem taky zvědavá 😁bych chodila nejradši koukat každý týden 😂 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 22:15
@Susi990 píše:
@Zrustinda akorát mne ted trápí pravděpodobně tvrdnuti bříška nebo se mimčo prekuluje. Nekdy cítím jakoby kámen v podbrisku a je to nepříjemné pri vstávání nebo kdyz si chci sednout.Za několik minut to přejde.
Doktor má teď 2 týdny dovču :?

Jeeee ty jsi i na fb skupince ze jo 😍četla jsem to tam
Určitě jak psaly holky bych zkusila hořčík mě se to stalo jednou to jsme cely den chodili a tak myslik ze to bylo z toho
Ale někdy mám když vstanu tak mě úplně pichne 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.7.22 22:16

@Zrustinda jeee to ja taky kdyby to šlo :D ja od začátku cítím že to bude holka a přítel taky že prý jiná možnost není a dělal holku :lol: :lol: :lol:
Samozřejmě budeme rádi za cokoliv hlavně ať je to zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.7.22 22:18

@Zrustinda ano jsem :) mne ani nepicha ani nebolí jen je to opravdu jako kamen bud uprostřed podbrisku nebo spíš na levé straně. Ale neni to porad a není to ani každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 22:20
@Susi990 píše:
@Zrustinda jeee to ja taky kdyby to šlo :D ja od začátku cítím že to bude holka a přítel taky že prý jiná možnost není a dělal holku :lol: :lol: :lol:
Samozřejmě budeme rádi za cokoliv hlavně ať je to zdravé.

To je jasné 😁tak manza ze taky ví co dela a doktor říkal mno já teda spis vidím to druhé
Ale tak uvidíme
Mno tak opravdu víc zkus ten hořčík
Aha mno tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.7.22 22:22

@Zrustinda jak ty chlapy jsou ze vším hotový :lol:
Zkusim si místo 1 prášku davat 2.
Ale zase když porovnám ze u prvního těhotenství jsem měla tvrdnuti od 20tt a docela dost ze to az bolelo a musela jsem si sednout nebo lehnout.
Kolikátý si tyden? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 22:27
@Susi990 píše:
@Zrustinda jak ty chlapy jsou ze vším hotový :lol:
Zkusim si místo 1 prášku davat 2.
Ale zase když porovnám ze u prvního těhotenství jsem měla tvrdnuti od 20tt a docela dost ze to az bolelo a musela jsem si sednout nebo lehnout.
Kolikátý si tyden? :)

Já jsem 16 +4 a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.7.22 22:29

@Zrustinda ja 14+2 :) těším se už na pohyby a placentu mam vzadu.
U prvního tehu jsem cítila az tak kolem 21tt tak smas to teď už bude co nejdřív :)
Ale když poslouchám přes Angelsound tak sebou pořád mele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 22:32
@Susi990 píše:
@Zrustinda ja 14+2 :) těším se už na pohyby a placentu mam vzadu.
U prvního tehu jsem cítila az tak kolem 21tt tak smas to teď už bude co nejdřív :)
Ale když poslouchám přes Angelsound tak sebou pořád mele.

Tak já pohyby cítím už docela dost prý doktor ze to není možné, ale tohle nejsou prdy 😂jak mi řekl mám to denně a je to takove simrani 😍
To je super ze mas to na to poslouchani, ale já bych byla nervni tak to jsem raději zamítla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.7.22 22:33

@Zrustinda a to je tvoje první těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
22.7.22 22:36
@Susi990 píše:
@Zrustinda a to je tvoje první těhu?

Ano je, ale mám placentu nízko a jsem četla ze když to tak někdo má ze vnima pohyby víc a naše miminko ještě navíc pěkné radi mám natočené i jak kope nozickama 😂 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
22.7.22 22:36

Ja mám též, ale jen, když si lehnu. Takže to možné je. Placentu mám na přední stěně nahoře, ale 3.tehotenstvi, tak snad si to splést nemůžu. Ale těším se, až přiložim ruku a udělá se mi tam pořádná bublina. Teď přes ruku cítím jen takové chvění(bubliny) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí