TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1652
24.7.22 12:27
@Velešínka3 píše:
Holky, zítra jedu na 2. screening v 16tt. Vůbec se mi tam nechce. :) Jako na každou kontrolu.

Jeee to se mas to já taky rada vidím prdolu 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.7.22 12:28

@Velešínka3 to asi ano. Mne taky přišli na jedné kontrole na nebijici srdíčko.
Ano mám strach taky z kontroly ale zároveň aspon člověk ví jestli to je v pořádku nebo ne.
Ale budu držet všechny palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
24.7.22 12:59

@Velešínka3 budu na tebe myslet :srdce: pak dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.7.22 05:23

@Velešínka3 držím pěsti a věřím, že vše bude v pořádku 🍀 🍀 🍀 🍀 ❤️️❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
25.7.22 10:25

Ahoj, tak ultrazvuk v pohodě, ukázkovej. Sekvenční integrovaný test A: 1:21 000, B:1:85 000. ALE… Pohlaví je jasný, holka a kluk. Jenže mi zaváděli dvě holky. Holky byly geneticky vyšetřený. Takže se buď stalo, že tam pracovník udělal chybu - napsal špatné pohlaví nebo, což je pravděpodobnější jde o mozaicismus (buňka odebraná embryu na genetiku byla ženská, zbytek mužský, tím pádem je embryo geneticky nevyšetřené) nebo je Béčko z přirozeného početí, tzn taky nevyšetřené. Nabídli mi odběr plodové vody v Praze, to jsem odmítla, protože to u dvojčat nechci riskovat a screening i NIPT-Prenascan dopadl negativně. Za 14 dní tam mám jít zase na další screening, aby si mě pohlídali. Takže je to snad ok, ale budou to zase nervy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.7.22 10:29

@Velešínka3 tak to je super že je všechno v pořádku. Od rana jsem na tebe myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
25.7.22 10:51

@Velešínka3 to jsem moc rada :srdce: taky jsem na tebe myslela. S tím pohlavím bych si nelamala hlavu, hlavě ať jsou oba zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
25.7.22 10:55

@Susi990 Děkuju. Teď zas za 14 dní se budu nervovat. :)

@heluska1992 Mně je pohlaví jedno. Jen mi jde o to, že ten kluk není geneticky vyšetřený. Teď zase čekat, odběr plodové vody by mi to potvrdil hned, ale přijde mi jako větší riziko. Ale když mám dobré hodnoty, tak už by se teoreticky nemusela žádná vada objevit, nebo jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
25.7.22 11:46

@Velešínka3 buď úplně v klidu, jestli mas screening negativní :srdce: na tu Poldovku se ti nedivím, ze se ti nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
25.7.22 11:59

@heluska1992 Děkuju. Pokusím se být :-D I manžel mi to říká, ale všechno moc prožívám. Jenom mě trochu negativně překvapilo, že mi nabídli tu plodovku a zvou mě už za 14 dní. Musela jsem i podepsat papír, že ten odběr plodovky odmítám. Ale říkám si, i kdyby měl jeden plod vadu, tak na ukončení přece nepůjdu, když je druhej zdravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
25.7.22 12:14

@Velešínka3 Hele já sem taky trosku občas vysiluju. Ptala sem se na gynde na zvýšené freebetaHcG ( měla sem 2,2 MoM ) a doktor mi natvrdo řekl, ze jestli chci, ať jdu na plodovku nebo na ten test za 12.000,– :mrgreen: někteří to fakt tak řeknou a ani si nemysli, ze je to nutné. Nevím, jestli se tím bráni, nebo chcou mít od ženské pokoj :lol: ale myslím, ze to bude všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
25.7.22 12:22
@heluska1992 píše:
@Velešínka3 Hele já sem taky trosku občas vysiluju. Ptala sem se na gynde na zvýšené freebetaHcG ( měla sem 2,2 MoM ) a doktor mi natvrdo řekl, ze jestli chci, ať jdu na plodovku nebo na ten test za 12.000,– :mrgreen: někteří to fakt tak řeknou a ani si nemysli, ze je to nutné. Nevím, jestli se tím bráni, nebo chcou mít od ženské pokoj :lol: ale myslím, ze to bude všechno v pořádku :srdce:

Jo, asi se chrání. A na ten test za 12 000,– jsi šla? Mně ho teda dělali zadarmo kvůli anamnéze.
Jako doktor mi teď neříkal ať jdu nebo nejdu na tu plodovku, jen mi řekl, že by potom byla 100% jistota, ale že u dvojčat je riziko poranění vyšší a když se u jednoho zjistí vada, tak je možnost mu ukončit srdeční činnost, ale taky je to riziko pro to druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
25.7.22 13:23

@Velešínka3 nešla, mám známou gynekolozku, která je teda mimo okres, a ta mi řekla, ať si ty peníze raději setrim na něco jiného. Ze moje výsledky jsou v pohodě.
I tady nebo vedle psaly holky ze do 2,5Mom je to OK někdo dokonce, ze do 4MoM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
25.7.22 13:43

Jinak holky, zítra jdu na vrtání kazu s umrtvením. Jsem tam objednaná od dubna. Injekci na umrtvení normálně dostat můžu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
25.7.22 13:52

@Velešínka3 já jdu příští týden taky :mrgreen: neboj, to je fakt malý množství, navíc je to lokální anestezie, prckum to neublíží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí