Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zrustinda A byla jsi s tím někde? Nebereš vaginálně Utrogestan? Já z něj mám občas jednorázově takový žlutý výtok, ale to je proto, že obal toho brášku je takový nažloutlý. Jestli to špinění bylo jednorázové a už není, tak bych se ničeho nebála. ![]()
@Velešínka3 píše:
@Zrustinda A byla jsi s tím někde? Nebereš vaginálně Utrogestan? Já z něj mám občas jednorázově takový žlutý výtok, ale to je proto, že obal toho brášku je takový nažloutlý. Jestli to špinění bylo jednorázové a už není, tak bych se ničeho nebála.
Beru tbl ascorutin jen po ránu to vždy bylo a když jsem byla na velké
Já vím mno ale četla jsem některé případy ze jako to nebylo oki
To víš ze jsem hned volala na gyndu tam vůbec nezjistil příčinu, řekl ať se víc setrim a trochu polevim viď
To se řekne ze jo ![]()
Co ty je vše v pořádku?
@Zrustinda Mně taky řekli, že nesmím na velké tlačit, že můžu kvůli placentě nízko krvácet. 😃 Tak zkus, i když se to řekne blbě, netlačit. Já jdu zítra zase na screening, tak jsem z toho zase nesvá
Hrozně nerada tam jezdim.
@Velešínka3 píše:
@Zrustinda Mně taky řekli, že nesmím na velké tlačit, že můžu kvůli placentě nízko krvácet. 😃 Tak zkus, i když se to řekne blbě, netlačit. Já jdu zítra zase na screening, tak jsem z toho zase nesváHrozně nerada tam jezdim.
Mno to se řekne mno pac s tím zachodem to je mazec, ale to mi nikdo neřekl 😂tak já nebudu chodit vůbec
Tak budu na tebe myslet v kolik jdeš ![]()
@Zrustinda Taky to znám, teď mám v jednom kuse zácpu a trávím tam 10× víc času než předtím než se povede, jak nesmím tlačit. 😅 Jdu tam už v osm.
@Velešínka3 @Zrustinda holky a používáte na tom záchodě stoličku na podložení nohou? My to začali používat a teď kde neni, tam to nejde ![]()
@Velešínka3 píše:
@Zrustinda Taky to znám, teď mám v jednom kuse zácpu a trávím tam 10× víc času než předtím než se povede, jak nesmím tlačit. 😅 Jdu tam už v osm.
Tak pak nápis ju budu na tebe myslet 🌸
@LJJ247 píše:
@Velešínka3 @Zrustinda holky a používáte na tom záchodě stoličku na podložení nohou? My to začali používat a teď kde neni, tam to nejde
Jako nemám mno viděla jsem video i normálně jednou ze je to lepší ale já netlacim nějak na sílu pac to mě pak sz bolí břicho takže di říkám ok tak počkám 😅
@LJJ247 Nepoužívám, ale dobrej nápad. Už na ni pár let myslím. 😃
@Cruell5 já mám ten samý termín
tak držím palce ✊🏼 Vlastně všem budoucím maminkám ❤️️
@Velešínka3 píše:
Ahoj, tak se hlásím, že na genetice šechno ok. Znovu jdu příští týden v pátek ve 20tt, to je ten druhotrimestrální screening, a pak už ne. Ale už teď se mi tam snažili zkontrolovat všechno, co se kontroluje v tom 20tt. Akorát teda jediný co, tak přesně před 14 dny odpovídala holka 16+0, kluk 15+6, dnes holka 17+3, kluk 17+5. Tak mě trochu zarazilo, že holka povyrostla jen o 10 dní místo o 14. Myslíte, že je to ok? Jak rostou vám?
@Velešínka3
Jsem sem omylem vlezla pod Nickem, který ani nevím, že mám ![]()
No každopádně si myslím, že ta velikost je v pořádku, mne se též pořád mění. Pokud jsou průtoky ok, tak je to dle mě v pořádku. Časem se už ani to, kterému dni odpovídají, neuvádí. Jen váha. Ptala jsi se na to Dr? Já mám jinak taky screening příští pátek
. Už teď mám z toho nervy ![]()
@Olmička Doktorka říkala, že +/- týden je v normě, ať to neřeším. Teď v pátek jdu do poradny, tak uvidím, co mi řekne tam. A v kolikátém týdnu budeš na tom 2.screeningu, já bych měla být (když zprůměruju oba plody) 19+1. Tak jsem ráda, že nejdu sama.
O průtokách nic neříkala, ty se taky při screeningu měří?