Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Susi990 píše:
@Zrustinda v kolikatem tydnu jdes na 3D?
Ja jdu na 2.screening 6.9 to budu 20+1 a chteli mi zároveň už vtedy udělat 4D ultrazvuk. Ale asi se objednam az na cca 24tt aby bylo pěkně vidět obličej
Ahojky také nám
Teď už pri druhem utvz udělali jednu fotecku takže to jde, ale říkala ze hezčí už jsou v tom 26tt já byla teď 20+4
![]()
Ahojte, tak máme za sebou kardiologii, cena 1000 Kč/dítě, vše v pořádku, a screening, ten jsem neplatila. Taky vše ok. Jsou to 2 kluci a odpovídají 20+4 a 20+2. Váha cca 360 g. Holky jste v nějaké té místní skupince zde? Snažila jsem se ji najít, ale nenašla. Raději bych psala tam ![]()
@Olmička Ahoj, já tam nejsem, ale myslím, že se jmenuje nějak Ledňátka 2023. Jestli se tam přidáš, tam napiš, jestli se tam něco děje, jestli to není jen mrtvá skupina, jestli stojí za to se tam přidat.
Jinak super výsledky
Mám bratrance dvojčata, jsou zlatý, šli spolu na gympl, na stejnou vejšku, ve všem se podpoří.
Budou držet spolu ![]()
Trochu se bojím, co ta moje holka a kluk. ![]()
Lednovou skupinku moderuji já. Je tam už cca 290 stránek a jsou tam pouze aktivní uživatelky, protože jsme nestály o to, aby tam někdo chodil jen číst. Vzhledem k citlivosti údajů každé z nás. Takže uživatelky, co byli nováčkové a měly 0 příspěvků, šly. To samé, když někdo už 2-3m nepřispěl.
![]()
@kam2 píše:
Lednovou skupinku moderuji já. Je tam už cca 290 stránek a jsou tam pouze aktivní uživatelky, protože jsme nestály o to, aby tam někdo chodil jen číst. Vzhledem k citlivosti údajů každé z nás. Takže uživatelky, co byli nováčkové a měly 0 příspěvků, šly. To samé, když někdo už 2-3m nepřispěl.![]()
Hned bych se přidala, termín mám 29.1.2023 a budu prvorodicka, tak bych uvítala nějaké rady.
Ahoj holky, dnes jsem byla na konzultaci k 1.screeningu. Měla jsem vyšší hodnotu hcg beta (4,331MoM) dnes mi dělali znovu utz (vše ukázkový) vzali mi krev ( serumintegrovany test to je) pak dle výsledku plodovka nebo krev za 12500. Vůbec nevím co dělat v případě špatných výsledku 😕
@Dani52
Neboj, to nic neznamená ještě. Proto to nabírají znovu, někdy ten betafree hcg v krvi je ovlivněný něčím jiným než nějakou aberací plodu. Proto se opakuje, když sám o sobě vyjde blbě. Držím palce ![]()
@Iwetas zatím se mi nikdo neozval, což beru jako dobrý, protože řekli že když se neozvou tak je to OK, a že moje výsledky bude mít můj doktor. Zítra jedu ke svému, tak jsem napjatá, co mi vlastně čeká.