Poradna duly
Jana Čurdová
Ja teda do vybavy nemam naprosto nic, zatim je cas
a resit to budu az po tom 20.tydnu
vzhledem k tomu, ze ted koncim 14. tyden je casu opravdu do zasoby. Nad latkovanim jsem take uvazovala, ale jsem lenoch a nemam kde je susit krom balkonu, takze by me brzo opravdu svihlo neustale zakopavat o susak s plenama ![]()
@lilli.c ja to tak nemyslela, jakoze bys to nezvladla!
Spis, ze toho bude ze zacatku asi dost. Ale jako kazdy rodic to ma jinak, takze moje blaboleni si moc neber
Jinak, ja peru lozni pradlo taky tak 2× do tydne a to psa nemame, spis jsem na tohle uchyl a hlavne se mi dobre spinka ve vonavych perinkach ![]()
Vybavu nemam zadnou… Po Emine jsem vse rozprodala…
Zbyly mi jen golfky, ale na ty je cas tak 2 roky
… Nakupovat budeme az po tom 20.tt postupne. Rick chce koupit 2 postylky, jednu asi klasik a druhou nejakou takovou tu hadrackou, jak ja rikam. Mame velkej byt, mezonetovej, takze nahore jsou loznice… tak abychom meli nejakou prenosnou v obyvaku a na pekny pocasi na terasku
Mam vybranej kocarek, teda dva… Ale jeden je drazsi nez muj zivot, takze padne stastna asi na ten levnejsi… hadriky budu kupovat vicemene taky pouzite, nemam tisice na novy hadry, ze kterych kazdych 14dni dite vyroste a je mi jedno, ze na tricku nebude mit napsano NEXT
A kdyz jo, tak to bude ale obnoseny za par supu ![]()
@Barčí1411 to ja zas aviváž na ložné nepoužívam. Nemám to rada. Vždy ma s toho bolí hlava a nemožem spať. Neboj, ja som sa neurazila a viem že to bude ťažké ale proste to chcem skúsiť… ak to nepojde, tak budem na jednorázovkách, tak čo. Ak mi nepojde kojiť tak budeme na UM. Svet sa predsa nezboří, nie???
@lilli.c taaaak, to jsou moje slova
ja avivaz pouzivam hodne no…
Ale jeste nikdy nebyla tak silna, aby me z toho rozbolela hlava… V lete vyhodim periny ven na terasu, kam se potom hrabe avivaz ![]()
@Barčí1411 no ja keby som to nechystala min. rok, tak tiež nič nemám. Proste sme to vtedy len zbalili a odložili všetko pohromade do vejminka. Teraz mám v pláne to všetko vytiahnuť až tak srpen/září vyprať, vyžehliť a hotovo. V řijnu už budeme 100% v nemocnici tak nech to nerobí chlap. A jelikož si myslím že to bude dievča, a my máme všetko na chlapca tak pozerám len na nejaké ružové hadríky k doktorke. Na 0-3 mesiacov. Uvidíme… Ozaj nejak tu niekto písal že bol ukameňovaný za 3D. Neviem či naň pojdem, je to predsa len drahé, ale uvažujeme o tom. Tak uvidíme!
@Barčí1411 jojo keď je slniečko tak sú periny vonku non stop. A to sa potom spinká! Paráda.
@lilli.c Ja jsem prave vse rozprodala, nejak uz jsem druhe moc neplanovala, nebo spis - nepocitala jsem, ze to vyjde po dvou ab… Nu coz… Uvidis, jak jste si zadelali
Hlavne at je prcek zdravy! Jinac nam asi staci obyc UTZ, i s Emcou mam DVD klasika 2D a bylo vse krasne videt, tak o 3D zatim jeste moc nepremyslime, ale uvidime, urcite DVD ale chceme.
Jdu udelat Emcine nejakou vecu, vecernicek, vana a Cesty domu
![]()
Holky ja musim rict ze treba fotecka ze 3D je uplne o necem jinem, je tam proste videt to miminko a ne placicka
a i doufam ze nam reknou co to bude i kdyz je pravda ze to je fuk, hlavne aby byl mrnousek zdravy ![]()
@Schara pche
Ja jsem videla i hezkou fotecku miminka s rypackem a krasnym oblicejickem na 2D
… Hele a kdyz jsem byla ve 12.tt na UTZ, tak se nam dokonce ukazovalo cumackem, tam litalo jako posuk… Emicka byla hodna, drzela, ale toto… To bude asi kluk
Taky uz se nemuzu dockat, co nam za 3 tydny reknou, jestli je to pirat z Karibiku nebo mala morena
Z prvniho manzelstvi mam krasnou bilou blondsku, tak ted cekam neco tmavovlasyho, cernyho ne, cernocha doma nemam, ale asi se to bude opalovat lip nez ja s Emcou ![]()
Holky, uz jste premyslely nad jmenama?
… Jojo, je brzo, ale stejne.. Urcite se vam nejaka honi hlavou
zeeeee!!! ![]()
Ahoj holky tak me dneska prisla vanicka a lehatko ja si nemuzu pomoct kdyz neco nekde vidim treba v akci uz se tesim az uvidim co to bude zatim mam vse neutralni ![]()
@Barčí1411 ahojík! Tak my máme len dievčenské meno.
Barunka. Ani neviem jak ma to napadlo, ale od prvého dňa čo som presvedčená že sa to podarilo tak bruško voláme Barunka. Teda len ja. Muž vraví barbucha… ![]()
@Barčí1411 To my jsme už rozhodnutý, bude to Terezka
A kdyby se to nahodou změniloa měl to být chlapeček, tak Jakub
@lilli.c spravna volba
Barbucho! tak mne rikal muj bracha
@verča 1 Terezka taky krasna ![]()
Ty jo, holky, ja musim k tomu nasemu prijmeni s manzelem vymyslet neco ne moc ceskyho, kdyz to bude mezinarodni ditatko
Ale zase nechci chudaka dite potrestat 2 jmeny a 2 prijmenimi…Staci, kdyz se mam podepisovat citelne ja… Tuhle jsem byla na soude pro smenky - asi 30 smenek, kazda jina, tak jsem musela podepisovat kazdou a notarka nade mnou stala a rikala - pani, prijmeni za trest, ze?
![]()
@Barčí1411 taky máme akčňáka
my se shodneme na Tomáš nebo Lukáš(podle dr. co odhalil piňdíka-jestli to vydrží)
zítra čekám nějaký potvrzení ![]()