Poradna duly
Jana Čurdová
@misulka34 tak to moje Berda pěkně 5× denně škytá
takže o ní vim naštěstí
neboj, prcínek žije, kdo by nebyl spavej v takovym hnusným počasí ![]()
pupík mě ale dneska tlačí pořádně - no, to bue asi každým dnes už horší ![]()
@stephora píše:
@misulka34 tak to moje Berda pěkně 5× denně škytátakže o ní vim naštěstí
neboj, prcínek žije, kdo by nebyl spavej v takovym hnusným počasí
pupík mě ale dneska tlačí pořádně - no, to bue asi každým dnes už horší
My máme taky často škytavku, až je to kolikrát nepříjemný asi i mimču, protože se začne víc hýbat, ale pak když jsou chvíle, že o sobě nedá delší dobu vědět, tak jsou to muka.Ty už můžeš klidně rodit:-)
@misulka34 můžu, ale nesmím
musíme se v neděli přestěhovat a ještě bych potřebovala stihnout něco vybalit ![]()
uvidíme, co mi řeknou v pátek v porodnici, budu mít už konečně monitory a čípek taky kontrolujou, tak budu znát skóre
prdelka stále ve stejné poloze, tedy neotočená…snad mi jí nebudou chtít rodit koncem pánevním
proboha, jen žádný kleště!!!
@stephora píše:
@misulka34 můžu, ale nesmímmusíme se v neděli přestěhovat a ještě bych potřebovala stihnout něco vybalit
uvidíme, co mi řeknou v pátek v porodnici, budu mít už konečně monitory a čípek taky kontrolujou, tak budu znát skóre
prdelka stále ve stejné poloze, tedy neotočená…snad mi jí nebudou chtít rodit koncem pánevním
proboha, jen žádný kleště!!!
No jo vlastně, já jsem pitomá, hlavně že to tady čtu
![]()
Jasně, stěhování a poloha zadečkem:-(
No já bych taky nechtěla rodit zadečkem a to mám dva porody za sebou. Takže by to mělo být u mě volnější.
Tak snad se ti ještě otočí.
Dceru mám kleštěma a všechno naprosto v pořádku.
Nazdarek, tak jsem zase tu
sla jsem se osobne objednat k tomu zubari a hned me vzali
samozrejme se potvrdilo me podezreni na zoubek, tak jsem o 900kc lehci za bilou plombu
njn, ale hlavne ze to nebolelo. rovnou jsem si i nakoupila a mam tady zase zaaaaasoby
to se bude pribirat jedna radost ![]()
@misulka34 ten muj prdola v brisku je ted taky trosku linejsi, teda jak kdy, ma dny kdy se vesele hemzi a dny, kdy se sem tam s bidou prevali ![]()
@Schara nojo, takový štěstí my v práglu nemáme - nás zubaři neberou! jen ty soukromý, ale ty si pak za plombu vezmou 2tis
já mám někdy pocit, že šetřím jen na zuby - moje zubařka v Plzni je skvělá, ale dodneška opravuje to, co mi nasekala zubařka v rodném městě - vždycky se něco objeví po letech. Nemyslím černý plomby - na stoličkách jsou mi šumák, ale už 2× se mi za posledních 5 let ulomil kus zubu, aby se následně zjistilo, že mi kdysi nevyvrtali celý kaz a ten zub se mi „vyžral“ zevnitř - kupodivu naštěstí bez bolesti, až z něj zbyla jen skořápka, která se časem rozlomila. Mám takhle zachráněný a vyplněný dvě stoličky, naštěstí se nemusela dělat korunka, to bych se ještě víc nedoplatila - snad už bych ale neměla mít v puse žádnou takovou časovanou pumu, moje zubařka mi pokaždé dělá rentgen, aby zkontrolovala zuby pod starýma plombama, ale stejně…hrůza! ![]()
Dámy, pozoruji to už asi 5 dní - prostě od 36tt nemám těhu chutě - to, že si tu povídám o jídle, mě nechává vlastně úplně chladnou! mlsám minimálně a vlastně zjišťuju, že nemusím… ![]()
nemám chuť jíst vůbec - naobědvám se třeba jen proto, že už mi žaludek řve hlady. Pokud jdu jíst někam ven a nevařím, nedokážu si vybrat, co si dám - nemám na nic chuť ![]()
asi se nějak hormonálně zase měním - snad to neznamená, že začnu brzo rodit
![]()
Ahoj holky jak se máte? já celkem fajn, malou přložili na oddělení mezi větší novorozence, tak je o patro níž ode mě. jinak už jsem začala kojit snad druhý den.
@magda82 ahojda, no ja gratuluju k holcicce, take jsem nepostrehla, ze jsi porodila, a nebo to tu nebylo napsane
preju hodne zdravicka ![]()
@stephora no ja si davam bile plomby ted vsude kdyz mi neco zubar vrta, hlavne na dolni zuby. mit moudraky, tak tam je asi necpu, ale ty mam zaklinene a jen tak neporostou ![]()
ja mam chute porad stejne, kazdy den nejaka sladarna, aspon mala, byt musi
tak treba kdyz nemas takove chute, tak uz vaha pujde nahoru jen tak normalne, akorat ![]()
ja jsem pekne vyluxovala byt a pak i vytrela a jsem kapku grogy
ted uz jen fakticky lehnu a nehnu se… max na zachod
a pro nejakou dobrotu ![]()
@Schara jojo, já taky co mi spravuje, už si nechávám bílé, ale já mám prakticky všechny stoličky plombované a 8čky mám všechny (teda vlastně jednu mi trhali, takže 3)ale dneska už mám černý plomby právě jen na 7čkách a 8čkách a jsem ráda, že se mi nekazí ![]()
já už právě moc mlsat nemusím
dala jsem si teď po o jednu višni v čoko, uspokojila mě, ale cítím, že jsem ji rozhodně nemusela
večer ale jedem do krámu, tak asi asi koupím muffin, uvidím ![]()
jdu zas balit, ať to odsejpá - dneska mám těžký bříško, tak stejně často odpočívám…jenže když si sednu na gauč a začnu si číst, usnu a to nechci…;-) jsem pak zblblá ![]()
@stephora JJ, však papej, na co máš chuť. Jinak i do ČR se vozí nemrazené mořské ryby. Vozí se to sem leteckou přepravou. Jsou na to nějaké speciální chladíci boxy. Kamarád má totiž restauraci sushi a obchod se vším mořským, takže mi to povídal. A nejdem si jistá, ale čerstvé mořské ryby mají i v Makru. Já třeba osobně nejím ryby, které byly zmrazené, teda kromě filé. ![]()
Já mám dnes uklízecí den zase, jsem šílená, uklízím pořád dokola. Večer jedeme do Ikei jen pro nějaké drobnosti, tak se docela těším, mám ráda nákupáky a nákupy všeobecně.
Holky, kdo jste z Děčína, tak je teď v Sama doma povídání o nějakém novém projetu v Děčíně v mateřském centru. Je to pro maminky na mateřské, které se chtějí vzdělávat nebo podnikat atd. A chodí se tam i s dětmi, které Vám tam pohlídají. To je zajímavé..taky něco takového plánuju, abych úplně nezakrněla na mateřské. ![]()
Tak to jsem měla štěstí na zubařku.
Je skvělá, ale vzala mě jen kvůli kamarádovi, který k ní chodí. Za bílou plombu bere 500,–, za preventivku nic a za dentální hygienu 700,–. Ale je pravda, že se mnou nemá skoro žádnou práci, protože mám ukázkový chrup, plomby mám asi 4. Jinak osmičky nemám žádné, prostě mi nenarostly.
Podotýkám, že zubařka je z Prahy a tady opravdu není jednoduché nic, co se doktorů týká…
Já jsem měla všeobecné štěstí na doktory. ![]()
@kamkakamka tak to já papám zase jen zmražené (myslím ty mořské), protože jiné jsou tak děsně drahé, že až ![]()
ta moje plzeňská si bere stejné ceny jako píšeš, jenže je holt v Plzni - když mě bolel zub, musela jsem tady v pze na pohotovost, ale jinak jezdíme do Plzně s přtelem jednou ročně na prevenčku spolu - máme stejnou zubařku. nechce se nám od ní, protože je hodně šikovná ![]()