TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
15.10.13 09:39

@misulka34 tak to moje Berda pěkně 5× denně škytá ;-) takže o ní vim naštěstí ;-) neboj, prcínek žije, kdo by nebyl spavej v takovym hnusným počasí ;)

pupík mě ale dneska tlačí pořádně - no, to bue asi každým dnes už horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
15.10.13 09:42
@stephora píše:
@misulka34 tak to moje Berda pěkně 5× denně škytá ;-) takže o ní vim naštěstí ;-) neboj, prcínek žije, kdo by nebyl spavej v takovym hnusným počasí ;)pupík mě ale dneska tlačí pořádně - no, to bue asi každým dnes už horší :nevim:

My máme taky často škytavku, až je to kolikrát nepříjemný asi i mimču, protože se začne víc hýbat, ale pak když jsou chvíle, že o sobě nedá delší dobu vědět, tak jsou to muka.Ty už můžeš klidně rodit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.10.13 09:47

@misulka34 můžu, ale nesmím ;) musíme se v neděli přestěhovat a ještě bych potřebovala stihnout něco vybalit ;-)

uvidíme, co mi řeknou v pátek v porodnici, budu mít už konečně monitory a čípek taky kontrolujou, tak budu znát skóre ;-) prdelka stále ve stejné poloze, tedy neotočená…snad mi jí nebudou chtít rodit koncem pánevním :zed: proboha, jen žádný kleště!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
15.10.13 09:52
@stephora píše:
@misulka34 můžu, ale nesmím ;) musíme se v neděli přestěhovat a ještě bych potřebovala stihnout něco vybalit ;-)uvidíme, co mi řeknou v pátek v porodnici, budu mít už konečně monitory a čípek taky kontrolujou, tak budu znát skóre ;-) prdelka stále ve stejné poloze, tedy neotočená…snad mi jí nebudou chtít rodit koncem pánevním :zed: proboha, jen žádný kleště!!!

No jo vlastně, já jsem pitomá, hlavně že to tady čtu :zed: :zed:
Jasně, stěhování a poloha zadečkem:-(
No já bych taky nechtěla rodit zadečkem a to mám dva porody za sebou. Takže by to mělo být u mě volnější.
Tak snad se ti ještě otočí.
Dceru mám kleštěma a všechno naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.10.13 10:45

Nazdarek, tak jsem zase tu :) sla jsem se osobne objednat k tomu zubari a hned me vzali :mrgreen: samozrejme se potvrdilo me podezreni na zoubek, tak jsem o 900kc lehci za bilou plombu :mrgreen: njn, ale hlavne ze to nebolelo. rovnou jsem si i nakoupila a mam tady zase zaaaaasoby :mrgreen: :lol: to se bude pribirat jedna radost :lol:

@misulka34 ten muj prdola v brisku je ted taky trosku linejsi, teda jak kdy, ma dny kdy se vesele hemzi a dny, kdy se sem tam s bidou prevali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.10.13 11:15

@Schara nojo, takový štěstí my v práglu nemáme - nás zubaři neberou! jen ty soukromý, ale ty si pak za plombu vezmou 2tis :nevim: já mám někdy pocit, že šetřím jen na zuby - moje zubařka v Plzni je skvělá, ale dodneška opravuje to, co mi nasekala zubařka v rodném městě - vždycky se něco objeví po letech. Nemyslím černý plomby - na stoličkách jsou mi šumák, ale už 2× se mi za posledních 5 let ulomil kus zubu, aby se následně zjistilo, že mi kdysi nevyvrtali celý kaz a ten zub se mi „vyžral“ zevnitř - kupodivu naštěstí bez bolesti, až z něj zbyla jen skořápka, která se časem rozlomila. Mám takhle zachráněný a vyplněný dvě stoličky, naštěstí se nemusela dělat korunka, to bych se ještě víc nedoplatila - snad už bych ale neměla mít v puse žádnou takovou časovanou pumu, moje zubařka mi pokaždé dělá rentgen, aby zkontrolovala zuby pod starýma plombama, ale stejně…hrůza! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.10.13 11:19

Dámy, pozoruji to už asi 5 dní - prostě od 36tt nemám těhu chutě - to, že si tu povídám o jídle, mě nechává vlastně úplně chladnou! mlsám minimálně a vlastně zjišťuju, že nemusím… :nevim:

nemám chuť jíst vůbec - naobědvám se třeba jen proto, že už mi žaludek řve hlady. Pokud jdu jíst někam ven a nevařím, nedokážu si vybrat, co si dám - nemám na nic chuť :nevim:

asi se nějak hormonálně zase měním - snad to neznamená, že začnu brzo rodit ;-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
15.10.13 11:44

Ahoj holky jak se máte? já celkem fajn, malou přložili na oddělení mezi větší novorozence, tak je o patro níž ode mě. jinak už jsem začala kojit snad druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.10.13 11:48

@magda82 krásná holčička :kytka: mě nějak ten tvůj porod unikl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.10.13 11:57

@magda82 ahojda, no ja gratuluju k holcicce, take jsem nepostrehla, ze jsi porodila, a nebo to tu nebylo napsane :) preju hodne zdravicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.10.13 12:18

@stephora no ja si davam bile plomby ted vsude kdyz mi neco zubar vrta, hlavne na dolni zuby. mit moudraky, tak tam je asi necpu, ale ty mam zaklinene a jen tak neporostou :zed:
ja mam chute porad stejne, kazdy den nejaka sladarna, aspon mala, byt musi :) tak treba kdyz nemas takove chute, tak uz vaha pujde nahoru jen tak normalne, akorat :)
ja jsem pekne vyluxovala byt a pak i vytrela a jsem kapku grogy :mrgreen: ted uz jen fakticky lehnu a nehnu se… max na zachod :mrgreen: a pro nejakou dobrotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.10.13 12:37

@Schara jojo, já taky co mi spravuje, už si nechávám bílé, ale já mám prakticky všechny stoličky plombované a 8čky mám všechny (teda vlastně jednu mi trhali, takže 3)ale dneska už mám černý plomby právě jen na 7čkách a 8čkách a jsem ráda, že se mi nekazí ;)

já už právě moc mlsat nemusím :nevim: dala jsem si teď po o jednu višni v čoko, uspokojila mě, ale cítím, že jsem ji rozhodně nemusela ;-) večer ale jedem do krámu, tak asi asi koupím muffin, uvidím :)

jdu zas balit, ať to odsejpá - dneska mám těžký bříško, tak stejně často odpočívám…jenže když si sednu na gauč a začnu si číst, usnu a to nechci…;-) jsem pak zblblá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
15.10.13 13:23

@stephora JJ, však papej, na co máš chuť. Jinak i do ČR se vozí nemrazené mořské ryby. Vozí se to sem leteckou přepravou. Jsou na to nějaké speciální chladíci boxy. Kamarád má totiž restauraci sushi a obchod se vším mořským, takže mi to povídal. A nejdem si jistá, ale čerstvé mořské ryby mají i v Makru. Já třeba osobně nejím ryby, které byly zmrazené, teda kromě filé. :mrgreen:

Já mám dnes uklízecí den zase, jsem šílená, uklízím pořád dokola. Večer jedeme do Ikei jen pro nějaké drobnosti, tak se docela těším, mám ráda nákupáky a nákupy všeobecně.

Holky, kdo jste z Děčína, tak je teď v Sama doma povídání o nějakém novém projetu v Děčíně v mateřském centru. Je to pro maminky na mateřské, které se chtějí vzdělávat nebo podnikat atd. A chodí se tam i s dětmi, které Vám tam pohlídají. To je zajímavé..taky něco takového plánuju, abych úplně nezakrněla na mateřské. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
15.10.13 13:32

Tak to jsem měla štěstí na zubařku. :mrgreen: Je skvělá, ale vzala mě jen kvůli kamarádovi, který k ní chodí. Za bílou plombu bere 500,–, za preventivku nic a za dentální hygienu 700,–. Ale je pravda, že se mnou nemá skoro žádnou práci, protože mám ukázkový chrup, plomby mám asi 4. Jinak osmičky nemám žádné, prostě mi nenarostly. :nevim: Podotýkám, že zubařka je z Prahy a tady opravdu není jednoduché nic, co se doktorů týká… :nevim: Já jsem měla všeobecné štěstí na doktory. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.10.13 13:46

@kamkakamka tak to já papám zase jen zmražené (myslím ty mořské), protože jiné jsou tak děsně drahé, že až ;)

ta moje plzeňská si bere stejné ceny jako píšeš, jenže je holt v Plzni - když mě bolel zub, musela jsem tady v pze na pohotovost, ale jinak jezdíme do Plzně s přtelem jednou ročně na prevenčku spolu - máme stejnou zubařku. nechce se nám od ní, protože je hodně šikovná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí