TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1537
16.10.13 18:45

@stephora Děkuju za podporu! :kytka:

@Petra S Tak to taky netuším, ale pokud by to náhodou byla ona, můžeš si pro svůj klid sbalit tašku do porodnice, pokud ji ještě sbalenou nemáš ;) A i pokud by to byla ona, můžeš podle všeho klidně i dva týdny zůstat ještě v celku :) To je určitě odpověď, kterou jsi chtěla „slyšet“, viď.

@Michaela99 8o Jak poznáš, že jsi otevřená na prst? Po hmatu, nebo třeba na mužův pohled? Omlouvám se, jestli se ptám blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.10.13 19:22

Holky dík za odpověď. Asi se to nejspíš dozvím v pátek na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.13 20:23

@stephora no hyhy já na pálivém jídle ujíždim…malá je na to zvyklá a prostě pálivý miluju…s tim bohužel nic nenadělám prostě to tak je…spousta lidí se mi divý jestli mi to nevadí když sem těhotná a taky kvůli miminku, ale četla jsem, že když se jí pálivý jídlo už od začátku těhu, tak to nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.13 20:38

Holky já se vám na ty vánoce tak strašně těšim… :dance:
sem z toho vždycky, taková hezky naladěná a všechno mam nazdobený a načančaný a hlavně malá už bude na světě a budeme doma…novopečená rodinka :-) vánoce strašně prožívám, ale jinak to budu mít stejný jako vy…nejvíc se těším na ten řízek a salát :dance: :dance: :dance:
dárečky budou ale jen každýmu nějakou drobnost letos utrácet nebudu…ke tchýni nemusim tak to mam úplně ulehčený a jsem z toho tak moc šťastná :-)
jo a dnešní kontrola taky ok…akorát mě ser…u nějaký maminy co pořád předbíhaj a nezeptaj se kdo je na řadě a rovnou vlezou k doktorovi… :cert:
už máme 2930g trochu sem se lekla že je to moc ale pan doktor mě ujistil, že je to všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.10.13 20:58
@Mája B píše:
Magdi, no moc gratuluju, já vůbec nepostřehla nový přírůstek, ty už jsi měla termín???

termín jsme měla 12.11. ale malá měla 2660g a 48cm. dnešní fotečka z rána, dnes je jí 7 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
16.10.13 22:25

@Iškaa Dosáhnu si tam. Kontroluji se takto. Stejným způsobem tě kontroluje DR při KO ;)

@magda82 kouzelné zlatíčko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
16.10.13 22:39

@Michaela99 seš dobrá, asi bych to nepoznala :mrgreen:
Magdi, no kráska a vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
16.10.13 22:43

@evickajurcikova ale tak hlavně, že ti to chutná - miminko tím nepoškodíš ;-) já právě pálivé moc nemusím a když, tak jen něco a toho je minimum ;-) proto KFC moc nemusím ;-)
@Michaela99 jsi dobrá :) já si tam teda nedosáhnu a mám problémy i při utírání se po malé potřebě, bříško mi prostě překáží, asi mám krátké ručičky :lol: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
16.10.13 23:42

Nazdarek, tady uz vsici spi, tak ja jeste chvili budu cucet do notasu a pak pujdu taky. no ja teda osobne dolu dosahnu, ale nekontroluju, za prve bych to nepoznala a za druhe tam zbytecne nehrabu :mrgreen:

@stephora tak my uz nejaky ten rok jsme o vanocich spolu, druhy den byvame u nasich… jen na otocku na obed. letos asi prijedou oni. a stromek mame kazdy rok, preci jen mam tu atmosku rada :) i si cancam byt, ne moc, ale tak jemne. a na zlate prase taky nehrajeme, jeste si delavame chlebicky :mrgreen:, cukrovi nejime ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
17.10.13 00:25

@stephora To já zas prý mám rude jak tyčky na dráždění opic.. takže dlouhé a tenké.. :mrgreen: teda aspoń tak mi to furt říká babička :lol:

@Mája B šáhnu a vím ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
17.10.13 05:39

@Mája B zatím je vše ok už se sama hlásí na jídlo, takže občas mě volají v rozmezí půl hodiny až hodiny před dalším kojeíním, už malá křičí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jinak dnes vyšel konečně ten deníček o porodu Elišky :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.10.13 09:02

@Michaela99 Taky to asi zkusím, i když si myslím že vůbec nic nepoznám, ale byl by to super ukazatel, kdy vyrazit do porodky :palec:
@magda82 Malinká je úžasná, deníček jsem četla a byla to tedy rychlost 8o
Jinak my Vánoce milujeme takže zdobení domu a stromeček nesmí chybět a dárky už vůbec ne, proto už skoro měsíc nakupuji, abych toho měla co nejvíc než se malá narodí. Můj drahý je totiž jak malý a dárky musím schovávat po sousedech nebo tam, kde nemá přístup, protože strašně rád hledá a to všude, kde se dostane, takže kliďo i u našich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
17.10.13 09:16

Tak dneska KO.. jsem zvědavá co a jak a hlavně už mě snad pošle na ten monitor :nevim: 37+1 je myslím akurát a vzhledem k tomu že nesmím přenášet a dle dr v nemocnici která mě rodila i poprvně neskončím jinak než císařem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.10.13 09:34

@Michaela99 s těma rukama jsem se pobavila :lol:
ty jsi dnes 37+1? tak to jsme úplně na stejno - monitor mi taky ještě nenatočili v porodce a o císaři taky ani slovo zatím, malá je pořád neotočená, mnavíc na poslední kontrole nebyla zadečkem, ale kolínkama v pánvi, což je ještě „horší“ :nevim: Taky by mě neměli nechávat čekat, protože když začnu akutně rodit, a to můžu kdykoliv, hrozí komplikace :(

zítra mám další KO, tak mi už monitor natočí a snad se dozvím víc. Kolik malá cca váží mi neřekli, minulý týden na KO - doktorka si to tam naklikala a pak se jí to vymazalo a nechtěla mě už měřit znova - takže vim prd, ale asi jsme v nějakým průměru :nevim:

držím ti palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.10.13 09:38

@Schara my to máme složitější, protože já se s chlapovo rodičema nestýkám :nevim:, ale rodiče bydlí od sebe cca 25 km, tak nikdy nebyl problém jet každý ke svým. U mých rodičů je ale bohužel složitější situace, takže bych tam letos stejně nemohla jet, ani s mimi. Ale já ani nechci, ve 2M je na návštěvy a bacily moc malá, však si jí všichni užijou později :)
taky si všechno čančám, sice jen tak trochu, ale nechybí adventní věnec a svíčky a ke štědrovečerní večeři nejlepší sklo a nádobí ;) Stromeček jsme si na ten jeden den nikdy nepořizovali, ale letos možná nějaký malý pořídíme, ať máme fotky s miminkem a stromečkem, to je takovej milej vánoční kýč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí