TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
18.10.13 16:33

@Iškaa ja myslim, ze se to po sestinedeli pak vse srovna :) a krev bude potom ok ;) ty vlstne ted jedes k tem rodicum, ze? No tu tvoji hektiku nezavidim, proste neco sbal a kdyz bude nejhure tak si potrebne koupis, obchody jsou vsude :) ja to vidim, ze budu potrebovat nove rifle po porodu tak jak tak :mrgreen: moc si nefandim, ze zhubnu do tech mych starych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
18.10.13 16:33

Tak mám dneska taky za sebou další KO… no vypadá to zajímavě :D. CS už 5, na monitoru prý kopečky jsou už taky, další KO za týden, dle dokotorky se snad ještě se potkáme :D, v každém případě nezapomněla dodat, že se nemusím obávat pokud začnu rodit, že už je vše vyvinuto a pak chlapci prý chtívají vykouknout dřív… tak to vypadá, že asi brzy se může něco očekávat :D Jo a prý si máme užívt víkend :D

Jinak nějaké malé poslíčky už asi prošly… jestli to bylo tedy ono :) V podstatě menstruační bolesti, ale zatím slabší a bříško už taky tvrdne pěkně, dneska se i citím mizerně, třísla už cítím taky… asi už jen zalezu na gauč a budu gaučovat, tak jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží :D.

Dneska jsme taky konečně přivezli kočárek, zatím podvozek, boudička přišla zas špatná barva, ale měla by být v pondělí, vajíčko už máme taky doma a přes víkend ještě složíme proutěný košík, postýlka už složená je, povlečeníčko z polovic vypráno, takže už zbývají jen drobnosti :) Ještě teda bych měla tu tašku do porodky sbalit, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 16:42

@Deeh no tu tasku bych teda radeji sbalila kdyz to mas takhle :) my budem skladat postylku zitra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
18.10.13 16:47

@Schara Počítám i s tím, že si případně půjčím nějaké oblečení od mamky nebo od ségry, která bydlí hned vedle - stejně mezi lidi s prťouskem moc chodit nebudu a v zimě toho asi úplně moc nenachodíme ani venku a když, bude oblečení stejně schovaný bundou nebo svetrem. A jak píšeš, kdyžtak si něco koupím. Spíš se bojím, abych nezapomněla vzít oddací list (ten zrovna už mám připravený) a věci tohohle typu. S tím nestíhám snad už teď po víkendu bude líp, tak to jen vydržet do neděle :)

@Deeh Tak to už máš vážně za chvilku a je fakt, že 37 tt už je asi v pohodě. Těším se brzy na novinky a dobré zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
18.10.13 16:50

Těším se na pondělí, jedu si vyzvednout kočárek a autosedačku, dnes mi volali, že je vše nachystané. Bylo to se zpožděním, tak mi za to nabídli o třídu lepší sedačku, než jsem chtěla a bez doplatku. Tak super. :dance: Doufám, že těch pár týdnů už ten kočárek můžu mít doma…I když já nejsem vůbec pověrčivá. :mrgreen:

No noc, holky, jdu žehlit poslední věci pro andílka. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
18.10.13 16:58

@Lejla91 :hug: jsi statecna a silna. Kdyby to jen slo, poslu Ti tolik sily, kolik bych jen mohla, aby se Ti ulevilo. Myslime na vas moc!

@lilli.c :andel:

Ja si dovolim jen ve zkratce info, ze dnes rano ve 3:24 se nam vyklubala malickata Lillian Adele. Ma 2840g a 49cm. Je to malickej drobecek :srdce:

Foto poslu dodatecne, nejak mi to na tel. nechce fungovat…

Opatrujte se vsechny a drzte se! Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 17:08

@Barčí1411 moc gratuluju a preju zdravicko, to ostatni prijde samo :kytka: :potlesk: :palec: a ted rekni, jak si to udelala, kdyz si rikala, ze tento tyden porodis a ono fakt jo :mrgreen: ze bych si to taky tak naplanovala ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.10.13 17:20

@Schara já si nedala nic dobrého a vytuhla jsem na 2 hodiny :) ale pupík a záda přestaly bolet :) tak si jdu slepit krabici a pokračovat v kuchyni :) trvanlivé potraviny volají - to se balí dobře…až přijde chlap, povyndavá mi ze spodních skříněk hrnce, to se taky balí docela dobře…

@Iškaa ani nevím, jak se těším, až bude neděle večer :mrgreen: tedy za předpokladu, že budem mít vše zdárně za sebou :)
joo, já zapomněla - orvní náběryv těhu - železo 116 (HG) a druhé náběry a železo 101 - a vzhledem k ostatním hodnotám jsem dostala pěkně Tardyferon Fol 2 tbl denně (mám brát až do porodu). je to železo s řízeným uvolňováním a s kyselinou listovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.10.13 17:24

@kamkakamka já otékám příšerně - hlavně v noci a na rukou, nohy mám oteklé pernamentně. budí mě to, jak mi kolem zápěstí natékají a mravenčí - ale prý je to před porodem normální a pomlže na to jen porodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266

@stephora no vidis :palec: pockej az bude vse prestehovano a vy budete sice mezi krabicema, ale spokojeni stat v novem bytecku a vasem bytecku :) uz to mate za par :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663

@Barčí1411 safra, všechny důležitý právy prospííííím! :dance: :dance: :srdce: :srdce: :* :* :dance: :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.10.13 17:25

@Schara jojo, aby si malá neřekla, že je teda čas se narodit, když už je přestěhováno :nevim: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 17:28

@stephora no to uz asi neovlivnis, ale furt lepsi po prestehovani nez pred ;) i kdyz vim, ze bys rada aby vydrzela na toho planovaneho cisare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
18.10.13 17:32

@Barčí1411 Moc moc gratuluji k holčičce :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
18.10.13 17:41

@Barčí1411 GRATULUJU!!! To je krása!!! A čekáme fotečku!!! Jsem ráda, že jste obě v pořádku!!! A závidím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí