Poradna duly
Jana Čurdová
@Iškaa ja myslim, ze se to po sestinedeli pak vse srovna
a krev bude potom ok
ty vlstne ted jedes k tem rodicum, ze? No tu tvoji hektiku nezavidim, proste neco sbal a kdyz bude nejhure tak si potrebne koupis, obchody jsou vsude
ja to vidim, ze budu potrebovat nove rifle po porodu tak jak tak
moc si nefandim, ze zhubnu do tech mych starych ![]()
Tak mám dneska taky za sebou další KO… no vypadá to zajímavě
. CS už 5, na monitoru prý kopečky jsou už taky, další KO za týden, dle dokotorky se snad ještě se potkáme
, v každém případě nezapomněla dodat, že se nemusím obávat pokud začnu rodit, že už je vše vyvinuto a pak chlapci prý chtívají vykouknout dřív… tak to vypadá, že asi brzy se může něco očekávat
Jo a prý si máme užívt víkend ![]()
Jinak nějaké malé poslíčky už asi prošly… jestli to bylo tedy ono
V podstatě menstruační bolesti, ale zatím slabší a bříško už taky tvrdne pěkně, dneska se i citím mizerně, třísla už cítím taky… asi už jen zalezu na gauč a budu gaučovat, tak jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží
.
Dneska jsme taky konečně přivezli kočárek, zatím podvozek, boudička přišla zas špatná barva, ale měla by být v pondělí, vajíčko už máme taky doma a přes víkend ještě složíme proutěný košík, postýlka už složená je, povlečeníčko z polovic vypráno, takže už zbývají jen drobnosti
Ještě teda bych měla tu tašku do porodky sbalit, no ![]()
@Deeh no tu tasku bych teda radeji sbalila kdyz to mas takhle
my budem skladat postylku zitra ![]()
@Schara Počítám i s tím, že si případně půjčím nějaké oblečení od mamky nebo od ségry, která bydlí hned vedle - stejně mezi lidi s prťouskem moc chodit nebudu a v zimě toho asi úplně moc nenachodíme ani venku a když, bude oblečení stejně schovaný bundou nebo svetrem. A jak píšeš, kdyžtak si něco koupím. Spíš se bojím, abych nezapomněla vzít oddací list (ten zrovna už mám připravený) a věci tohohle typu. S tím nestíhám snad už teď po víkendu bude líp, tak to jen vydržet do neděle ![]()
@Deeh Tak to už máš vážně za chvilku a je fakt, že 37 tt už je asi v pohodě. Těším se brzy na novinky a dobré zprávy ![]()
Těším se na pondělí, jedu si vyzvednout kočárek a autosedačku, dnes mi volali, že je vše nachystané. Bylo to se zpožděním, tak mi za to nabídli o třídu lepší sedačku, než jsem chtěla a bez doplatku. Tak super.
Doufám, že těch pár týdnů už ten kočárek můžu mít doma…I když já nejsem vůbec pověrčivá. ![]()
No noc, holky, jdu žehlit poslední věci pro andílka. ![]()
@Lejla91
jsi statecna a silna. Kdyby to jen slo, poslu Ti tolik sily, kolik bych jen mohla, aby se Ti ulevilo. Myslime na vas moc!
Ja si dovolim jen ve zkratce info, ze dnes rano ve 3:24 se nam vyklubala malickata Lillian Adele. Ma 2840g a 49cm. Je to malickej drobecek ![]()
Foto poslu dodatecne, nejak mi to na tel. nechce fungovat…
Opatrujte se vsechny a drzte se! Pa
@Barčí1411 moc gratuluju a preju zdravicko, to ostatni prijde samo
a ted rekni, jak si to udelala, kdyz si rikala, ze tento tyden porodis a ono fakt jo
ze bych si to taky tak naplanovala
![]()
@Schara já si nedala nic dobrého a vytuhla jsem na 2 hodiny
ale pupík a záda přestaly bolet
tak si jdu slepit krabici a pokračovat v kuchyni
trvanlivé potraviny volají - to se balí dobře…až přijde chlap, povyndavá mi ze spodních skříněk hrnce, to se taky balí docela dobře…
@Iškaa ani nevím, jak se těším, až bude neděle večer
tedy za předpokladu, že budem mít vše zdárně za sebou ![]()
joo, já zapomněla - orvní náběryv těhu - železo 116 (HG) a druhé náběry a železo 101 - a vzhledem k ostatním hodnotám jsem dostala pěkně Tardyferon Fol 2 tbl denně (mám brát až do porodu). je to železo s řízeným uvolňováním a s kyselinou listovou…
@kamkakamka já otékám příšerně - hlavně v noci a na rukou, nohy mám oteklé pernamentně. budí mě to, jak mi kolem zápěstí natékají a mravenčí - ale prý je to před porodem normální a pomlže na to jen porodit ![]()
@stephora no vidis
pockej az bude vse prestehovano a vy budete sice mezi krabicema, ale spokojeni stat v novem bytecku a vasem bytecku
uz to mate za par ![]()
@Schara jojo, aby si malá neřekla, že je teda čas se narodit, když už je přestěhováno
![]()
@stephora no to uz asi neovlivnis, ale furt lepsi po prestehovani nez pred
i kdyz vim, ze bys rada aby vydrzela na toho planovaneho cisare.
@Barčí1411 GRATULUJU!!! To je krása!!! A čekáme fotečku!!! Jsem ráda, že jste obě v pořádku!!! A závidím. ![]()