TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
18.10.13 11:58

Ahoj holky. Tak včera jsem dokoupila ještě nějaké věci do bytu, takže ložnici mám z krku. Taky mi přišla kombinézka pro malou a je super! Večer jsme měli návštěvu a potom jsem padla za vlast. :mrgreen:

Dnes budu žehlit poslední věci pro malou, vyvařím pleny a jsem ready. :mrgreen: Takže vůbec nevím, co budu do termínu dělat. :nevim: Chtěla bych si ještě koupit nějaké kytky do bytu, ale nevím, kde. Musím kouknout na net. Nejlépe někde v zahradnictví. Všechny kytky mi totiž po stěhování umřely!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 12:02

@kamkakamka no do terminu budeme zaslouzene odpocivat a nabirat sily na mrnouska preci :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
18.10.13 12:53

@Schara No, jenomže já mám termín až 26.11. a to se asi doma zblázním. Přítel je věčně v práci, počasí o ničem, tak vůbec nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 13:19

@kamkakamka to jsme na tom stejne celkem :) ale me neva si lehnout na gaucik a mrknout na filmek ci tak, s tim, ze mezitim neco uklidim, uvarim a domluvim nejakou kavicku s kamoskama :) vlastne to uz nejakou tu chvili tak praktikuju a celkem pekne to utika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.10.13 13:46

Ahoj dámy, to byl maraton dneska…

tak jsem se vrátila po 12:00 teprv domu, ufff. NO nevím víc, než že malá neni otočená (překvapení!!!) a příští týden na kontrole v pá 25.10. mi dají termín na kajzra - jestli se teda berula do té doby neotočí. Prý ty plánovaný císaře rodí až ve 40 tt… no, ale už je to aspoň jasnější - byla tam jiná doktorka a žádný kecy o tom, že ona z poradny kajzra nerozhodne apod. neprobíhaly - jen mi příjde, že mě nechávaj zbytečně tu holčičku nosit, když už je dovivinutá a mohla by ven hned.

monitor byl legrace - malý se to vůbec nelíbilo, strašně mi tu jednu sondu zvedala hlavou, ale na posledních 5 minut usnula, jakože děsněj nezájem :) Ale stačilo to, znova jsem nemusela…pak mě ještě poslali na předoperační náběry a konečně ve 12 jsem dorazila dom…

nějak mě to ale zmohlo, hodně mě bolí záda a to musím balit (jak jinak), tak nevím, jak to zvládnu dneska-…hlavně nezačít rodit spontánně!!!

koukám, tady to žije! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 13:50

@stephora ahoj. tak aspon uz neco vis. no kdyby si citila, ze by jsi mohla zacit rodit poficis radsi do porodky at se to uplne nerozjede a bude ;) ale neboj, ono to bude vse ok a vyjde dle planu :) si chvili dachni a balit muzes pozdeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.10.13 13:51

@lilli.c ty jsi opravdu anděl Lilli :andel: :hug:
@Lejla91 :hug: :hug: drž se holka moje, moc na tebe myslím, na Vás na všechny!

máte můj obdiv, musí to být hrozně těžké zvládat tyhle smutné věci, chce to hodně duševní síly. myslím na vás :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.10.13 14:00

@Schara já vůbec nepoznám, jestli jsem nezačala rodit :mrgreen: vim prd, prvorodička :nevim: jen kdyby odtekla plodovka, to bych asi poznala ;)
budu se šetřit, jdu si hodit nohy nahoru a chvíli si dáchnout - následující dva -tři dny budou náročné…

jsem trochu nervní, protože mě bříško pobolívá, a taky záda, to jsem dřív neměla, ale zas dneska jsem hodně chodila, seděla na nepohodlných sedačkách, do toho monitor, kontrola čípku, náběry…jsem asi jen unavená, doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 14:06

@stephora ja myslim, ze az to bude ono, tak to pozname ;) si dachni, kdyz moc pobiham tak me taky siiiilene boli zada a taha brisko. odpocinek pomaha :) tak se hod do klidu, nozky na horu, dej si cajik nebo kavicku, nejakou mnamku a uvidis bude lip :)i to baleni pak pujde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
18.10.13 14:34

@Schara kavicku a koblizek… :mrgreen: :jazyk: jsem nejaka nervni, nejak je toho moc, musim tu resit nějake kraviny a uz me to zmaha :zed: jdu si lehnout na chvili, nez mi bouchne hlava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 15:17

@stephora ja si dala kefirek a margot rezy co jsem upekla :mrgreen: no a pak jsem dala dvacet ;) paradicka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
18.10.13 16:10

Holky, byla jsem se projít a jsem úplně propocená za tu chvilku. :nevim: Takže budu odpočívat a udělám si nehty. Jinak jsem nemohla zapnout kozačky u kotníků, takže mi otékají nohy. :cert: To teda nevím, co budu za chvíli nosit.

Jsem hrozně zvědavá, jestli budu mít nějaké poslíčky a kdy a kde mě to chytne. :mrgreen: Kámošku to chytlo v centru na kafču…praskla jí tam voda. :mrgreen: Ve 36.tt. To bylo v létě, měla šaty a říkala, že pod ní byly loužičky. :mrgreen: A do půlnoci byl malý na světě s ukázkovými mírami. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 16:20

@kamkakamka taky mam malinko otekly nohy, ale ne moc :) v teniskach to ale trosku citim. no jinak jsem taky zvedava jak a kdy to prijde :) ale ne dnes, muz je Praze na hokeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
18.10.13 16:23

@lilli.c i @Lejla91 oběma moc moc držím pěstí, aby to nejhorší bylo za vámi a mohli jste se radovat a užívat si maminkovské povinnosti se vším všudy. Jste moc silné statečné :hug: :hug: :hug: Myslím na vás a hlavně na ty malé uzlíčky štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
18.10.13 16:27

@Schara Jo, všechny tři ty související hodnoty jsem měla pod limitem, ale teď už je to snad lepší :)

@kamkakamka Jé, to já ti skoro závidím - já mám pocit, že se až do porodu nezastavím. Asi zastavím, ale teď je to ještě pořád až moc hektické - jen co jsem skončila v práci (skončila je relativní - pořád mě ještě dohání po mailech a podobně), tak hned zas balím a uklízím. Musím si rozmyslet, co si sbalit na další 4 - 5 měsíců (a copak já vím, kolik kilo budu mít nahoře a do čeho se v březnu budu vejít? ) a „zazimovat“ byt - teď o víkendu mizím. Pak teprve mě čeká praní miminkovských věcí a ještě dokoupení nějakých drobností jako třeba kosmetiky pro mrně, tašky na kočárek a tak. Tak ráda bych se sedla /lehla s knížkou a pořád mi to nevychází a nebo když už jo, hned u toho začnu usínat :?

@stephora Vydrž, ty stěhovací konce jsou podle mě vždycky nejhorší, ale za dva dny budeš mít to hlavní za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí