TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.10.13 19:11

Ahoj holky no tak dneska sem myslela, že umřu :-(
Jela jsem se sestrou k doktorovi a tak strašně mě chytly třísla, že sem myslela, že ani nedolezu do auta to vám byla taková bolest…nohu sem skoro tahala za s sebou no komedie…tak sem si nachvíli lehla a pak to bylo ok nojo jenže sem si pak sedla ke kávě a když sem se zvedla tak se mi to zase vrátilo a já nemohla opět skoro chodit…ach jo už aby byla malá venku a já byla zase fit bez bolestí atd… jsem z těch bolestí docela nešťastná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
17.10.13 19:58

Tak u dr se potvrdilo co jsem říkala. Jsem otevřená na prst. Zítra na monitor a znovu na převážení prcka.37+1 a má 3800g. Pokud do 25.10. což je další KO neporodím dostanu termín císaře. Do 40tt se čekat nemůže miminko by bylo obří. :( tak nevím zda být ráda nebo ne. Miminko je maličké ale hodně obézní chuděrka. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.10.13 20:25

@Schara v neděli už nás čeká „první noc v novém bytě“ :dance: ;) protože tady nezbyde nábytek, na kterém by se dalo spát :D

já právě zblajzla talíř skleněných nudlí s kuřecím a zeleninou z číny, protože jsme se teprve před 8 vraceli z bytíku, kde jsme byli něco měřit - k tomu kofolu, takže moje žáha je dnes taky jasná, rennie bude před spaním…ale jestli ti dvě nezabraly, tak nevím - zkus se napít mléka, ale je to taková babská rada :nevim:

na sobotu si pozval přítel tatínka, budou řešit v novém bytě zámek a odtok v kuchyni, takže mi toho moc nepomůže :nevim: ale ví, že ho potřebuju v sobotu doma, aby se to vše dokončilo, takže je to na něm, jestli bude balit do noci ty zbytky :nevim:

užij si vanu, to bude dobrý…taky bych do ní dnes měla vlézt, malá mě fakt v břiše tlačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.10.13 20:27

@Michaela99 neboj, vyndají ho císařem a uleví se tobě i jemu :) vše zvládnete :) hlavně, aby už rostlo mimo tvoje bříško, když je tam velké… :hug:

edit: já mám KO zítra v 8:30, snad se taky něco konečně dovím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
17.10.13 20:43

@stephora no me ta zaha zlobi hlavne po jidle, ale castecne je to ma blbost kdyz se valim pak. pritom kdybych sedela bylo by to lepsi ;) to zvladnete dobalit, urcite uz vam toho moc nechybi ne? no kofola, mnam, taky bych si dala :mrgreen:
jinak leseni, uz je pryc, takze ja budu klidne spat a nebudu se muset presunovat na gauc rano, uz mi nikdo nebude skakat za oknem :dance:
my budem v sobotu uklizet malinko, muz mi umyje okna jak bylo to leseni a preorganizujeme loznici, slozi postylku at vime jak se sem vejdeme :) a hlavne jak vypada, kdyz u te co jsem koupila bylo to ilustracni foto… at KO dopadne ok, jsem zvedava co ti reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.13 20:51

Teda po tom středečním monitoru mi malou nějak probrali a teď se tam prcek pořád prdelí, tak jsem ráda, že se malá rozhejbala :-) předtim poslední dobou byla nějaká lína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
17.10.13 21:23

Dievčatá! moc moc prosím! Lejla91 je dnes hoooodne zle na duši! prosím vás všetky čo ste tu: povzbuďte ju! pomožte jej prekonať dnešný špatný deň!
Moc moc vám všetkým ďakujem! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
17.10.13 21:28

Taky máme dnes za sebou kontrolu, byla docela rychlá a vše se zdá být v pořádku, mrňous se zatím ven nechystá. Kvůli přesunu už budu mít další poradnu v nemocnici, tak jsem zvědavá, jak to tam bude probíhat.

@Michaela99 Je fajn, že víš, na čem jsi a co tě čeká, když už se musíš potýkat s komplikací nadváhy mrňouska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
17.10.13 21:38

@lilli.c Ty jsi neuvěřitelně hodný člověk, takových by mělo být víc :kytka:

@Lejla91 Lejlo, téměř nikdo z nás nemůže být schopný vžít se do tvé situace a představit si, čím si procházíš, zároveň je ale fakt, že každý má výkyvy nálady, vůle a síly, kterou disponuje a po dnech, kdy je to špatný, zase přijdou dny, kdy je mnohem líp - o to větší radost v nich pak můžeme mít ;) Jestli dneska je ten hodně hloupý den, určitě zítra bude líp, protože prostě musí být. Jestli máš chuť a sílu, můžeš tady nebo do SZ napsat, jak je na tom Sárinka, co zlobí tebe a vypovídat se z toho. Pokud chuť nemáš, což bych taky chápala, dej si třeba před spaním teplou sprchu na osvěžení, najdi si ještě něco dobrého k jídlu, nech se obejmout od muže, nebo se prostě zkus probrečet do spánku, protože až se probudíš, bude určitě nový den a když ne rovnou svítit, tak v něm bude alespoň skrz mraky trochu prosvítat slunko. ;) Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
17.10.13 22:27

@stephora Tušíš, jakou jsi měla hodnotu hemoglobinu (HB), když ti předepsali ty dvě tablety železa denně (hodnotu mám napsanou v průkazu)? Případně se může podělit i kdokoli jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.10.13 22:36

@Iškaa ahoj, já měla 90 když mi dal 2 tbl železa, ted po měsíci mam 110 tak už mám jen jednu:)Kolik máš ty?

@Lejla91 :kytka: To, co prožíváte musí být neskutečně náročné… moc Vám všem držím pěstičky, ať je už brzy lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.10.13 00:42

@lilli.c :srdce: držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
18.10.13 07:50

Dobré ráno přeji, konečně i já dneska nemám žádné plánované akce a budu si jen v klidu kutit něco doma :)

@wena8621 Měla jsem 100, když mi předepsali jednu tabletu. Teď už mi kontrolní odběr nedělali, tak snad to (dostatečně) stoupá. Děkuju za informaci - mě právě zajímalo a zajímá srovnnání, od které hranice kdo co předepíše, protože se to určitě bude trochu lišit :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
18.10.13 08:27

Ahojda holky!!!

@Lejla91 @lilli.c holky posilam oboum :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: protoze si ho po tom cim obe prochazite zaslouzite a predpokladam, ze i potrebujete. drzte se holky obe, bude urcite lepe :srdce: :srdce:

@Iškaa ono nezalezi jen na hemoglobinu ale i na mcv a jinych hodnotach, ale pokud jsi mela hemoglobin 100, predpokladam, ze i jine hodnoty vypovidajici o anemii z nedostatku zeleza byly snizene. Já mela hemoglobin 113 a ostatni (krom leukovytu samozrejme) bylo v norme, tudiz me nikdo nicim necpe :)

preju hezky den vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
18.10.13 09:12

@stephora No bohužel taky podle toho moje bříško vypadá.. celé popraskané :,( ale hlavně aby bylo malé v pořádku :oops:
@Iškaa musím si ještě někde načíst co se pak děje po porodu když je to malé obézí.. aby mi nezakázali ještě kojit 8o nebo tak něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí