Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky no tak dneska sem myslela, že umřu ![]()
Jela jsem se sestrou k doktorovi a tak strašně mě chytly třísla, že sem myslela, že ani nedolezu do auta to vám byla taková bolest…nohu sem skoro tahala za s sebou no komedie…tak sem si nachvíli lehla a pak to bylo ok nojo jenže sem si pak sedla ke kávě a když sem se zvedla tak se mi to zase vrátilo a já nemohla opět skoro chodit…ach jo už aby byla malá venku a já byla zase fit bez bolestí atd… jsem z těch bolestí docela nešťastná ![]()
Tak u dr se potvrdilo co jsem říkala. Jsem otevřená na prst. Zítra na monitor a znovu na převážení prcka.37+1 a má 3800g. Pokud do 25.10. což je další KO neporodím dostanu termín císaře. Do 40tt se čekat nemůže miminko by bylo obří.
tak nevím zda být ráda nebo ne. Miminko je maličké ale hodně obézní chuděrka. ![]()
@Schara v neděli už nás čeká „první noc v novém bytě“
protože tady nezbyde nábytek, na kterém by se dalo spát ![]()
já právě zblajzla talíř skleněných nudlí s kuřecím a zeleninou z číny, protože jsme se teprve před 8 vraceli z bytíku, kde jsme byli něco měřit - k tomu kofolu, takže moje žáha je dnes taky jasná, rennie bude před spaním…ale jestli ti dvě nezabraly, tak nevím - zkus se napít mléka, ale je to taková babská rada ![]()
na sobotu si pozval přítel tatínka, budou řešit v novém bytě zámek a odtok v kuchyni, takže mi toho moc nepomůže
ale ví, že ho potřebuju v sobotu doma, aby se to vše dokončilo, takže je to na něm, jestli bude balit do noci ty zbytky ![]()
užij si vanu, to bude dobrý…taky bych do ní dnes měla vlézt, malá mě fakt v břiše tlačí…
@Michaela99 neboj, vyndají ho císařem a uleví se tobě i jemu
vše zvládnete
hlavně, aby už rostlo mimo tvoje bříško, když je tam velké… ![]()
edit: já mám KO zítra v 8:30, snad se taky něco konečně dovím ![]()
@stephora no me ta zaha zlobi hlavne po jidle, ale castecne je to ma blbost kdyz se valim pak. pritom kdybych sedela bylo by to lepsi
to zvladnete dobalit, urcite uz vam toho moc nechybi ne? no kofola, mnam, taky bych si dala ![]()
jinak leseni, uz je pryc, takze ja budu klidne spat a nebudu se muset presunovat na gauc rano, uz mi nikdo nebude skakat za oknem ![]()
my budem v sobotu uklizet malinko, muz mi umyje okna jak bylo to leseni a preorganizujeme loznici, slozi postylku at vime jak se sem vejdeme
a hlavne jak vypada, kdyz u te co jsem koupila bylo to ilustracni foto… at KO dopadne ok, jsem zvedava co ti reknou.
Teda po tom středečním monitoru mi malou nějak probrali a teď se tam prcek pořád prdelí, tak jsem ráda, že se malá rozhejbala
předtim poslední dobou byla nějaká lína…
Dievčatá! moc moc prosím! Lejla91 je dnes hoooodne zle na duši! prosím vás všetky čo ste tu: povzbuďte ju! pomožte jej prekonať dnešný špatný deň!
Moc moc vám všetkým ďakujem! ![]()
Taky máme dnes za sebou kontrolu, byla docela rychlá a vše se zdá být v pořádku, mrňous se zatím ven nechystá. Kvůli přesunu už budu mít další poradnu v nemocnici, tak jsem zvědavá, jak to tam bude probíhat.
@Michaela99 Je fajn, že víš, na čem jsi a co tě čeká, když už se musíš potýkat s komplikací nadváhy mrňouska.
@lilli.c Ty jsi neuvěřitelně hodný člověk, takových by mělo být víc ![]()
@Lejla91 Lejlo, téměř nikdo z nás nemůže být schopný vžít se do tvé situace a představit si, čím si procházíš, zároveň je ale fakt, že každý má výkyvy nálady, vůle a síly, kterou disponuje a po dnech, kdy je to špatný, zase přijdou dny, kdy je mnohem líp - o to větší radost v nich pak můžeme mít
Jestli dneska je ten hodně hloupý den, určitě zítra bude líp, protože prostě musí být. Jestli máš chuť a sílu, můžeš tady nebo do SZ napsat, jak je na tom Sárinka, co zlobí tebe a vypovídat se z toho. Pokud chuť nemáš, což bych taky chápala, dej si třeba před spaním teplou sprchu na osvěžení, najdi si ještě něco dobrého k jídlu, nech se obejmout od muže, nebo se prostě zkus probrečet do spánku, protože až se probudíš, bude určitě nový den a když ne rovnou svítit, tak v něm bude alespoň skrz mraky trochu prosvítat slunko.
Drž se. ![]()
@stephora Tušíš, jakou jsi měla hodnotu hemoglobinu (HB), když ti předepsali ty dvě tablety železa denně (hodnotu mám napsanou v průkazu)? Případně se může podělit i kdokoli jiný ![]()
@Iškaa ahoj, já měla 90 když mi dal 2 tbl železa, ted po měsíci mam 110 tak už mám jen jednu:)Kolik máš ty?
@Lejla91
To, co prožíváte musí být neskutečně náročné… moc Vám všem držím pěstičky, ať je už brzy lépe…
Dobré ráno přeji, konečně i já dneska nemám žádné plánované akce a budu si jen v klidu kutit něco doma ![]()
@wena8621 Měla jsem 100, když mi předepsali jednu tabletu. Teď už mi kontrolní odběr nedělali, tak snad to (dostatečně) stoupá. Děkuju za informaci - mě právě zajímalo a zajímá srovnnání, od které hranice kdo co předepíše, protože se to určitě bude trochu lišit
![]()
Ahojda holky!!!
@Lejla91 @lilli.c holky posilam oboum
protoze si ho po tom cim obe prochazite zaslouzite a predpokladam, ze i potrebujete. drzte se holky obe, bude urcite lepe
![]()
@Iškaa ono nezalezi jen na hemoglobinu ale i na mcv a jinych hodnotach, ale pokud jsi mela hemoglobin 100, predpokladam, ze i jine hodnoty vypovidajici o anemii z nedostatku zeleza byly snizene. Já mela hemoglobin 113 a ostatni (krom leukovytu samozrejme) bylo v norme, tudiz me nikdo nicim necpe ![]()
preju hezky den vsem
@stephora No bohužel taky podle toho moje bříško vypadá.. celé popraskané
ale hlavně aby bylo malé v pořádku ![]()
@Iškaa musím si ještě někde načíst co se pak děje po porodu když je to malé obézí.. aby mi nezakázali ještě kojit
nebo tak něco..