Poradna duly
Jana Čurdová
@kamkakamka tak kdyz jsem zehlila ty pidiveci, tak to me nebavilo, ale ty moje a ty manzelovy veci
to je opruz.
dneska jsem mela asi vitaminovy deficit, jsem sporadala ke svace pomeranc a banan a k veceri jsem zbufnula misku plnou zeleniny a jeste jsem si vylouskala vlassky orechy ![]()
no jo domaci kompoty, to uz ani nevim co je ![]()
@kamkakamka presne to si taky rikam, ze kdyz mam tech prtavych vecicek vic, ze aspon se pak snaz naplni pracka navyprani
ale dneska jsem zehlila velke veci
zitra ma byt taky jeste hezky, tak chci pekne vsechno vyprat at v pradelne nic nezustane.
@Schara ja uz domaci kompot taky nekolik let nemela
na kurzu nam rikali, ze v sestinedelku by jsme nemely jist cerstve ovoce, ale jen zavarene, takze stejnak jeste nejske dalsi kompoty z obchodu taky pritahnu ![]()
@Deeh no ono pri me spotrebe kompotu je vyhodnejsi si jej jednou za cas koupit, i kdyz nejsou tak dobre jak od maminky
ale daji se. ted mam tady svestkovej a ten mi chutna ![]()
Holky, tak na to jak bylo krasne, tak tady ted prsi a je zatim slaba bourka, snad nezesili moc…
Ahojda holky
preju pekne rano
jak uz jsem psala, vcera se nam tu prehnala slaba bourka a destik a dneska uz zase sviti slunicko
se po snidani zkulturnim a vyrazim na zdravotni prochajdu do billy (tu mam nejdal) a nakoupim rohliky na zitrajsi zemlbabu
a syr na dnesek, jsem dostala chut na smazak ![]()
nevim cim to, ale zacala chodit curat v noci… doted jsem chodila max 2× a to uz muselo byt a ted klidne 4×
no holt to budu muset prezit… kdopak ma tento tyden kontroly? uz asi skoro vsechny ze? ja jdu ve stredu…
@stephora ahojik
jake bylo stehovani? a co prvni noc v novem byte? ![]()
Také přeji hezké ráno a následně celý den ![]()
Oproti předpovědi, kdy mělo být dneska zataženo, se zatím obloha krásně vyjasňuje, tak jsem zapla první pračku mrňousových hadříků, snad to na balkoně bude schnout. A zvládla jsem se objednat do nemocnice na poradnu, chtěla jsem podle instrukcí doktorky jít až za dva týdny, ale moc milá paní po telefonu chtěla, ať přijdu hned tenhle čtvrtek, že jsou zvyklí se scházet každý týden, tak jsem zvědavá, co mě čeká.
To včerejší počasí - na východ od Prahy bylo dopoledne úplně nádherné babí léto, svítilo slunce a bylo teplo, pak od Prahy na západ začínaly mlhy, až úplně nakonci byl fakt ošklivý zamlžený podzimní den s deštěm. Mamka to jen suše okomentovala slovy „vítej doma“
Bývala bych skoro nevěřila, že může být až tak velký rozdíl v počasí na docela malém kusu.
Včera jsem to tu jen prolítla a nepamatuju si, na co jsem případně chtěla reagovat
Rozhodně mě ale překvapila a rozmrzela informace, že se v šestinedělí nemá jíst čerstvé ovoce - vždyť to bude období mandarinek, jejichž vůně a chuť k Mikuláši a Vánocům patří, spousty čerstvých jablek a dalšího ovoce, to se nemůže dát vydržet ![]()
@Schara Také přeji dobré ráno, s tím záchodem už to mám nějakou dobu, několikrát za noc… Probudí mě to, když se otáčím a prostě musím jít, jinak mám pocit, že mi praskne močák
. Jinak zítra poslední KO a v pátek nástup na císaře… Začínáme být nervozní doma
Takové smíšené pocity, moc se těšíme a zároveň bojíme
Tak se zabavuji uklízením..
Ahojte
, já jdu na KO taky ve středu, už se těším, budou mi dělat první monitor. Dnes mě divně píchá v podbřiše, až skoro v pipce. Dělá to někomu z vás? Ale jsem 35+4, tak ještě 14 dní bych chtěla vydržet. Jinak na záchod chodím většinou 3-4× asi poslední 2 měsíce… ![]()
@vercaaaa Mě občas v podbřišku taky píchá, trvá to vždycky jen chvíli, ale taky mě to v té chvíli znejistí.
Já naštěstí chodím za noc jen jednou, i když se jinak taky budím při každém otočení. Jakmile jsem ale přes den ve vertikální poloze, chodím taky podstatně častěji než za běžných okolností.
@vercaaaa jo tak to pichani mam taky
myslim, ze to nebude nic zavazneho
a co se tydnu tyka, jsme na tom uplne stene.
@Iškaa u nas bylo vcera taky krasne babi leto, uplne jsem si tu prochajdu lesikem s muzem vcera uzivala a pak me bolely doma zada ![]()
@verča 1 no tak ty uz to mas uplne za par
neboj, vse bude ok a za chvili mas mrnouse u sebe ![]()
@Schara ahoj u nás byla večer také příšerná bouřka a já také už chodím v noci třeba i 4krát na wc je to teď horší a horší…a navíc sem včera myslela, že už pojedu do špitálu večer sem měla asi hodinové bolení břicha a tvrdé jako kámen tak sem říkala jestli to nepřestane, tak budeme muset vyrazit, ale asi po 40 minutách to povolilo a já usla jako miminko, tak jsem ráda, že jsem stále celá…na kontrolu jedu také ve středu a ségra jede semnou, kdyby si mě tam náhodou už chtěli nechat ať má kdo odvézt autíčko ![]()
@vercaaaa ahoj také mě tam občas píchne je to dost nepříjemný, ale trvá to jen krátkou chviličku a pak je to dobrý ![]()
Dobré dopoledne děvčátka, tak jsem včera myslela, že už mě povezou takovou ošklivou bolest bříška a jak mi ztvrdlo to bylo hrozný naštěstí to asi za 40 minut přešlo a já usla jako miminko, tak jsem ráda, že jsem ještě celá a nemusim nikam jezdit…prckovi jsem vysvětlovala
že musí do středy vydržet než budu u pana doktora
…
nojo už to máme všechny za pár a já už ani neplašim z toho porodu
spíš se těším, až to bude všechno zamnou a až bude malá s námi a já budu v klidu doma „odpočívat“ a už budeme kompletní rodinka ![]()
@vercaaaa píše:
Ahojte, já jdu na KO taky ve středu, už se těším, budou mi dělat první monitor. Dnes mě divně píchá v podbřiše, až skoro v pipce. Dělá to někomu z vás? Ale jsem 35+4, tak ještě 14 dní bych chtěla vydržet. Jinak na záchod chodím většinou 3-4× asi poslední 2 měsíce…
Já to píchání mám taky.je to hnusný, ale asi to k tomu patří.
@evickajurcikova píše:
Dobré dopoledne děvčátka, tak jsem včera myslela, že už mě povezou takovou ošklivou bolest bříška a jak mi ztvrdlo to bylo hrozný naštěstí to asi za 40 minut přešlo a já usla jako miminko, tak jsem ráda, že jsem ještě celá a nemusim nikam jezdit…prckovi jsem vysvětlovalaže musí do středy vydržet než budu u pana doktora
…
nojo už to máme všechny za pár a já už ani neplašim z toho poroduspíš se těším, až to bude všechno zamnou a až bude malá s námi a já budu v klidu doma „odpočívat“ a už budeme kompletní rodinka
Já mám poslední dobou pocity, že už to příjde a nic.:-))