TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
22.10.13 18:01

@Deeh děkuju :hug:…už se těším, až tu budeme opravdu bydlet a ne jen přebývat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.10.13 19:08

Ahojík dievčence! Ďakujem vám všetkým za podporu a za to, že ste ma, nas neodsúdili. Už mi je dnes trochu lepšie (to bude asi tým že nešla elektrika a mali sme čas sa sústrediť na nás a rozmýšlať).
Dnes mal Mareček ďalšie odbery na ďalšie a ďalšie testy. Už sa za ním moc teším. Zajtra si ho zas užijem. Rozhodla som sa to nechať na Dr a na prírode… Marek sa snaží a bojuje. Je však pravda, že bohužial je to fakt málo a na normálny život to nieje ani náhodou. Chcem si ho užiť dokial je tu. A ak to pojde, byť s ním čo najviac aby vedel jak moc je milovaný…
Chcela som vám sem dať videjko čo som včera v nemocnici natočila…ale neviem jak :nevim: Poraďte. Ono sa jeho stav ťažko opisuje a možno si niektorá z vás vraví, že to nieje ani možné… Možno…a možno som len rozcitlivelá a všetko si berem…asi hormóny…
Tak prikladám aspoň včerajšie fotečky. Máme už 2178g.

Jo a už máme doma zas veselo. Manžel si robí zo mňa srandu (bola som si pozrieť novú podprdu a zistila som, že potrebujem o 3 čísla večšiu než pred porodom). Takže k doterajšiemu fórku že som podprůměrná dojnica (mám tak 2,5L mieka denne) je pridaný fórik že mám počkať kým armáda bude rozpredávať a mám si zakúpiť 2 padáky… No fakt sranda. Ale čo, aspoň trochu myslím i na niečo „normálne“. Ozaj, neviete kde sa da zohnať fakt pekné prádlo za rozumnú cenu? Potrebujem (v normál obchode 90F, na astratex mi to ale vyšlo 90I) Díky! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
22.10.13 20:14

Ahoj holky. Tak na mě dnes padla depka jako pra…S kámoškou jsem se pohádala, protože mi vnucuje, jak si mám dávat pozor, až se mimi narodí, že mě určitě chlap bude podvádět a že si ho mám hlídat a že si vše maluju růžově apod. No děs!!! :cert: :cert: :cert: Jí se to stalo a myslí si, že se to musí stát všem. A jak jsem teď citlivá, tak mě to tak nějak rozlítostnilo…Do toho na mě padlo, jak jsem pořád sama, přítel pořád pracuje…No, prostě den blbec!!!Má to občas každá, nebo jsem zase divná jen já??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
22.10.13 20:17

No, a do toho si vždy vzpomenu na naše holky, jakou prožívají bolest a řeknu si, že jsem pěkná kravka, když se zabývám takovými blbostmi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.10.13 21:45

@kamkakamka Zlatíčko! Kamarátku kopni do pr… a bude. To je kamarátka keď ťa nepodporí a vnucuje ti ptákoviny? Je teda pravda že také ženské mám vo svojom okolí tiež, ale nesú to kamarátky ale susedky…

Nič také sa ti nestane. Áno, všetko sa u vás zmení a rapidne. Áno, chlap sa s dieťaťom zbližuje trochu dlhšie než ženská. Ale to neznamená, že ťa bude podvádzať ani nič podobného. Každý to má trochu inák a ak chlapa trochu „zamestnáš“ s dieťaťom (bude pravidelne kúpať, prebalovať a tak) tak si naň zvykne skor…a nebude naň tak žiarliť. Ale ak ho budeš odháňať že to alebo ono robí blbo, že si to urobíš radšej sama…tak to nedopadne asi dobre.
Toť moj názor na celú vec. Možno sa mýlim, ale vo svojom okolí to tak pozorujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
23.10.13 06:42

@kamkakamka to jsou jen hormony! Na kamosku prd, je to od ni dost hnusny takhle ti radoby domlouvat pred porodem. U nas je taky muz vecne v praci a ja doma sama, sice prislibil, ze az se prte narodi, aby byl doma vic tak uvidime… mame akorat to stesti, ze hlavni praci ma hned u domu, takze se vydime hodku kolem obeda :-)

Po porodu se budu snazit muze maximalne zahrnout o peci o miminko, zadne nesahej na nej uspinis ho nebo tohle delas blbe, ukaz ja to radsi udelam sama atd… je to nase spolecne dilo, tak at se taky snazi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.10.13 08:42

Ahojda holky :) vitam do dalsiho noveho dne :) ja jdu dneska na kontrolu, tak jsem se zvazila :mrgreen: jsem za 14dni nabrala 3kg :lol: predpokladam, ze neco bude i voda jak mam otekle nozky a ruky trochu… ale i tak :mrgreen: :lol: jinak teda bude snad vse ok…

@kamkakamka s kamosky si nic nedelej, placa nesmysly. Sama je asi zklamana a nestastna, ale to ji neopravnuje te deptat… vsichni chlapi nejsou nejsou stejni :) to co psaly holky holky nademnou je pravda, tak by to melo byt a na ostatni nebude pak ani cas :mrgreen: muj muz je taky hodne v praci, dela sam na sebe tak mu nic jineho nezbyva a bere praci vsude… navic pres zimu ma dve sportovni souteze, takze taky nebude moc doma…
moc se mi libi termin @Deeh je to nase spolecne dilo :palec:

@lilli.c ja ziram kde se v tobe bere ta sila a smekam :hug: vim, ze na jednu stranu nic jineho nezbyva a fnukani by nepohlo, ale i tak. Malej je fesak :srdce:, kez by se stal zazrak. no a co se tyce pradla, ja neporadim, se svyma kozenkama velikosti C (a to uz narostly z Becek) nemam prehled, ale myslim, ze podobne jako ty je na to @stephora, tak treba poradi ona, kde maji vetsi podkozenky :)

preju vsem moc hezky den :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
23.10.13 09:18

@kamkakamka NO TO S NA MĚ NEZLOB ALE TO JE TEDA KAMARÁDKA NA DVĚ VĚCI JAKO. Ještě že já žádné kamarádky krom bráchovo ženy nemám :zed: O tohle se pokoušela jeden čas matka ale ona je chorobnej žárlivec a za vším vidí nevěru takže ji vnucuje i okolí. Nebrala jsem to od ví vážně a ty to od té kamarádky taky neber vážně. Vůbec si s tím nelámej hlavu. Takové kraviny cpát někomu před porodem do hlavy to je hezký.. to se pak horko těžko leží v klidu a pokodě v nemocnici. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.10.13 10:43

@lilli.c ahojky Lilli :hug: Mareček je opravdu krásný kluk :) posílám sílu jemu i Vám s manželem :*

co se týče podprsenky, zkus prádlo Leontýna (odkaz níže) - mají velikosti až do 90K a nejsou to žádný stany, ale docela pěkné podprsenky, ceny slušné, od 500,– Tady určitě seženeš :palec:

http://www.leontyna.cz/podprsenky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.10.13 10:45

@Schara měla jsi pravdu - my kojné máme přehled :-D :hug:
edit: jo a držím palce na kontrolu - z kil si nic nedělej, mám to stejně. teď poslední týden kilo každý - takže sjem někde na 15ti +, ruce a nohy jak konve, i obličej už mi trochu otekl…MUDr. mi říkala, že to je voda, že tolik tuku se ani nedá přibrat tak rychle, to bych se musela od rána do večera ládovat haburgrama a hranolkama a přijmout asi 15.000 kalorií denně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.10.13 11:16

Jinak dobré ráno z vesnice! :lol:

ale je tun krásně… ;-) jen si budu muset koupit nějakou šlupku auto, protože včera jsem se vydala do potravin, co jsou vzdušnou čarou asi 300m, a klopýtala jsem přes koleje, brodila se bahnem, dostala vynadáno od nádražáka, co se jim to tam špacíruju, a zpátky ve snaze vyhnout se tomu jsem šla po krajnici, kde kolem svištěly auta…njn, obci je zatěžko postavit 100m chodníku :nevim: Takže s kočárem ani náhodou a busem jezdit jednu zastávku mi přijde kravina, tedy časem se budu muset naučit zas řídit, abych si tyhle věci obstarala sama a nebyla tu celý den o hladu a čekala, až přijde chlap z práce a odveze mě někam na nákup :zed: :mrgreen:

jinak jsem už pěkně vyřízená - noci jsou krušné - kyčle bolí, nemůžu spát, ucpává se mi nos (ale jen v noci a jen vleže), cítím bolestivé tepání v nohách a rukách, jak je mám oteklé…v pátek kontrola a snad už se dozvím termín císaře…Dneska jsem měla nějak níž břicho, ale malá se určitě neotočila (teda doufám, to by byl gól) - břicho má stále stejný tvar, stále mě tlačí nahoře, škytá cca také na stejném místě, jen ne vlevo, ale vpravo. Jinak sem pěkně „potrhaná“ - strie mám už i nad pupíkem, jsou fialový a svědí - hnus. Žádný mazání nepomáhá, mažu celý těhu a stejně prd :zed:

mějte krásný den, jdu vybalovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
23.10.13 12:14

@stephora takze pomalu a jiste se zabydlujete :potlesk: na strie mam fakt stesti na briskuvubec nic a to teda pupek je slusny, to spis mi lehce popraskaly prsa, coz nechapu, protoze, ze by se nejak extra zvetsily to teda nee.
Jinak kilo tydne je u me taky, ale taky hlavne voda, sama to citim a vidim hlavne na nohach a lehce na prstech. U nas taky kontrola v patek :-)

@Schara vsak je to spolecne dilko, ne :dance:, doufam, ze kontrola dopadla v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
23.10.13 12:16

Jo jinak ja byla dnes na predprijmu v porodnici, tak si me tak pekne zapsali, vyplnili spoustu udaju a nebudou me s tim aspon trapit pri rozeni :-) zrovna tam jedna maminka prijela rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.10.13 13:50

Ahojda, tak jsem doma, byl to celkem maraton :mrgreen:

na kontrole je to ok, Cs mam 1 ale jinak vse v poradku. ale nad tou vahou se pan doktor pozastavil, ze otekla malinko jsem, ale zase tak ne :mrgreen: tak jsme se shodli, ze za to muze muj apetit :) na dalsi kontrolu jdu za 14 dni. myslela jsem, ze pujdu po tydnu, ale ne. nevadi.
jinak mam za sebou lekarnu, byla jsem si koupit yal a lih na pupik, ten jsem jeste nemela. Pak v drogerii, dosel me pudr a pletovy krem, tak tam meli pampersky c.1 za tech 319, tak sem hned jedny vzala :) a pak jsem musela jeste na nakup a odolala vsem laskominam a misto nich nakoupila tunu ovoce :pankac:

jinak brisko zatim nepopraskalo, ale znam i pripady, kterym popraskalo az v den porodu, takze dokud nebude vse za mnou, tak nebudu jasat :) jinak mazu taky, kazdy den… ale myslim, ze to neovlivnime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 14:47

@kamkakamka kamarádka na baterky, když t říká takový blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí