Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c Jůů, to musel být zážitek!!! ![]()
@Michaela99 Neboj, to zvládneš… Já jsem úplně na začátku těhotenství chtěla císaře a chtěla jsem si ho domluvit v nemocnici, prý to jde, ale doktor mi to rozmluvil a dnes jsem za to ráda… ![]()
Koukam, ze se to tady po delsi dobe poradne rozkecalo
Ja si dala dnes ten salatek s tou houstickou
a bylo to dobry a jeste z toho mam dobry pocit, i kdyz jsem snedla celou misu
velkou misu
zkusim nejist sladkosti kazdy den, ale jen trebaaa obden a snad ta vaha nepujde tak horentne nahoru
![]()
@lilli.c tak to muselo byt krasny
![]()
@Michaela99 neboj, vsechno dobre dopadne
a ten cisar bude asi bezpecnejsi pro vas oba ![]()
@stephora co zabydlovani a vybalovani? dari se?
holky pijete nektera ten malinik? ja hodlam zacit v patek, jak ukoncim 36.tt … se i tesim na zmenu
porad to same dokola, ovocny caje, ktery me ani nesmakujou… pak obcas zhresim zelenym, ktery miluju, ale neprehanim to ted a sem tam nejakej tehotenskej… no tak bude zmena ![]()
@Schara Já ho chci začít být, už jsem si hi koupila. Jen teda nevím v jakém množství…Ještě jsem neukončila 36.tt, takže se pije po ukončení 36.tt?
@kamkakamka píše:
@misulka34 Však už jsem to udělala.Já jsem totiž taková naivka a důvěřuju moc lidem, snažím se každému pomáhat a pořád věřím na lásku, slušné chování a možná pro někoho „zastaralé“ věci. Mockrát jsem se spálila, zvláště u „nejlepších“ přátel, kteří mi už několik let dluží spoustu peněz…Ale už asi jiná nebudu a doufám, že se mi to jednou všechno vrátí v dobrém.
Chtěla bych právě po mateřské nastoupit někam do sociální oblasti, vlastně jsem to i vystudovala, i když vím, že je to zase špatně placené…ale bavilo by mě to.
Tak to jsem tak nějak stejná jako ty:-(
Jsem naivní, nedávno mě taky zklamala moje kamarádka. a to jsme byli hodně dobré kamarádky, začala pracovat, našla si novou kámošku a začala být úplně jinej člověk. Plno věcí, co měli zůstat jen mezi námi, tak probírá s tou novou kámoškou.
@kamkakamka no myslim, ze se muze uz v 36.tt pit, ale skrz to me tvrdnuti a horcik co jeste beru do zitra tak zacnu az v ten patek, at se me netluce horcik a malinik.
holky jsem nam zamluvila listky do kina na nedeli, tak s muzem vyrazime na ten cesky film. ten pribeh kmotra ci jak se to jmenuje
jsem zvedava, ja tyhle filmy sice nemusim, ale muj muz jo ![]()
@Schara Schari, bojuju
dnes jsem měla blbej den, ale snad se z toho dnes vyspím ![]()
kuchň vybalená, až na jednu krabici a nějaké sklo do „vitrínky“, koupelna vybalená, wc vybalené - zbývají hadry nás obou a pak takový ten domácí kancl (šanony a tuny blbin) - tomu se budem věnovat o prodlouženém víkendu -. díkybohu za něj - chlap si hadry vybalí sám a njějaké věci typu elektronika apod. takže zas pár krabic zmizí…příští týden pak snad už bude čas a místo na zařízená pokojíčku pro Berunku ![]()
@stephora kazdy den neni posviceni
tak i tak toho mas vybaleno celkem dost
hlavne v klidku, at treba jeste nejedes do porodky. no jo prodlouzeny vikend, ani nevim, jestli muz jde do prace nebo ne, obvykle chodi a na svatky nehrajou… ale to je jedno ![]()
no zarizovani pokojicku musi byt bomba, my ho budem delat az tak v lete
ale i to staveni postylky bylo pekne a ted kolem ni chodim a koukam na ni
![]()
@lilli.c Děkuji za čísla, jsem o spotřebovaných objemech vůbec neměla představu
Ostatních devět miminek ti je určitě moc vděčných, je hezké, že díky tobě nemusejí mít umělé
Koupání Marečka… ![]()
@Michaela99 Jak přirozený porod tak císař mají určitě své výhody a jestli máš s prvním porodem tak špatnou zkušenost, může být císař asi jedině tou lepší variantou - však to jím stejně končí, když se u přirozeného vyskytne komplikace. Určitě teď nezažiješ tak nepříjemný zážitek jako u prvního porodu ![]()
@Schara Čtu teď knížku od jedné německé porodní asistentky, která se snaží řešit různé těhotenské stavy a nesnáze i bylinkama, homeopatií a éterickými oleji a ta doporučuje pití maliníku už od 34. tt, takže bych se pití od 36. nebála. Už ho mám taky koupený, pít jsem ještě nezačala ![]()
@stephora Jsi dobrá s tím vybalováním
To oblečení už snad není tak akutní a vybaluje se líp než kastróly a tak, myslím.
@Iškaa no ja radsi kvuli tomu tvrdnuti a tak jsem chtela radsi pockat, ted uz je miminko upeceny, takze zacnu zvesela pit
ten malinik teda ![]()
Lilli, to je super
![]()
Holky, já už vypila dvě krabičky,…a už na to prdím, někdo z maliníku i porodil, já teda ne ![]()
@lilli.c ahoj mamino, malej je opravdu fešák a pěkně vlasatej
, na společné fotce vypadáte nádherně
, to kojení je super, jsi fakt zlatá, že se staráš i o ostatní mimi, který mlíko od svých maminek nemají ![]()
@Michellie já měla u první dcery 5,pak nechápu jak, ale kleslo mi na 3, přenášela jsem a den před porodem jsem měla pořád3, přitom porod se pak rozeběhl hrozně rychle a bez problémů..kéž by to tak bylo i teď ![]()
při prvním těhu jsem taky baštila železo a bylo mi pak doporučeno i u kojení, snědla jsem ho snad tunu ![]()
@Michaela99 neboj,císaře určitě zvládneš
, po tvé první zkušenosti bych se nerozhodla jinak, doufám, že budeš mít štěstí na doktora a nebude tě přemlouvat do přiroz. porodu, pokud sama nebudeš chtít..
@kamkakamka pokud budu zase přenášet a ty rodit dřív, tak by šance byla
, joo a k tý kamarádce nekamarádce, rozhodně si stůj za svým, taky jsem něco podobnýho slyšela od pár horákyň
, jenže když jsem viděla, jak partner reagoval, když viděl po porodu malou, tak rozhodně nebylo o čem pochybovat
, takovýhle lidi kolem sebe nepotřebuješ ![]()
@Mája B kdyz malinik je na zmekceni a rozvolneni porodnich cest a urychleni 2. doby porodni, ne na vyvolani porodu, co jsem tak cetla. jen vyjimecne muze vyvolat kontrakce, sapis u rodicek, ktere maji predpoklad k predcasnemu porodu… ale jsou to je vyctene info
a jinak se citis jak? jakpak to s tebou vypada?
@stephora jsem ráda, že se zabydlujete a ty jsi stále 2v1
, přeju krásné bydlení a ať už to máte co nejdřív kompletní
..a snad ti jako jediné budu v pátek gratulovat k plánovanému císaři, když si ho podle příspěvků tolik přeješ ![]()
Holky, tak jsem se tady dneska docela pobavila
jak tady projizdim nektere diskuze, tak jsou tam neustale ty same „prispevatelky“
ktere kritizuji… a vcera jedna dotycna v jedny diskuzi psala, jak musi vyjit se 2000kc na jidlo na mesic a dnes prispivala v jine diskuzi ohledne jidla kdo co jake kupuje a podle toho co jmenovala (znacek) tak teda nevim nevim jak to zvlada
ja vim zaobiram se nesmyslama, ale docela me to zaujalo, jak nekdy v nekterych diskuzich zbytecne zakladatelky shazuji a pak takhle…