Poradna duly
Jana Čurdová
Tak vas zdravime z porodnice. Terezka se narodila dnes v 9:49,vazi 3 250g a je krasna ![]()
@verča 1 moc gratuluji
uzivej miminecka ![]()
Myslim, ze se to tu podobnymi zpravami zacne sirit rychle ![]()
@verča 1 Jééé, velká gratuluce, se máš, že už to máš za sebou a malinkou u sebe ![]()
@verča 1 gratuluju a moc závidím
já si to bohužel minimálně 10 dní ponosím, než mě fiknou ![]()
Musím se „pochlubit“ s těmi konvemi, co mám místo nohou - hnus největší - nepomáhá nic, zkusila jsem snad úplně vše - a večer je to ještě horší…pak se mi divte, že šílím z toho, že ten plánovanej kajzr tak oddalujou - kdo má s tímhle chodit??? ![]()
@stephora Omlouvám se, že reaguji v diskuzi kam nechodím, ale vyděsily mě ty tvoje oteklé nožky. Já mám taky mimčo KP a termín CS mám příští středu. Budu 38+4tt. Přeji ti aby jsi to měla co nejdříve za sebou a už tě dlouho netrápili. Nechápu, že nemáš termín. ![]()
@verča 1 Úžasná zprávička, strašně moc gratuluji
![]()
@stephora Teda to fakt není normální takhle tě trápit a ty nožky jsou teda dost děsivé ![]()
@xantipi moc děkuju za podporu - měla jsem termín dostat dneska, ale prý jsem zavřená a monitor jwe OK a nemám kontrakce, takže znova za týden kontrola a pak mi to teprv dají - budu v té době 39+2 a to bude pátek - víkend se plánovaně neoperuje, takže opravdu mě porodí CS až těsně na konci ve 40tt… ty nohy jsou příšerné, ale večer to bývá ještě horší…Taky mi dnes vylítl tlak z obvyklých 120/75 na 140/80, což je prý hraniční hodnota…
největší strach mám, že začnu rodit spontánně a pak se vše bude dělat narychlo a nebude u toho moct být přítel a uspí mě celkově, po čemž mi je pak dva dny zle… no hrůza. Vše jsem jim tam ale řekla, že se už necítím dobře, ale nebylo to nic platné… ![]()
@stephora no tak ty tvoje nohy jsou dost hrozny, to se fakt divim, ze to nikdo neresi! Tohle normakni urcite neni a ten zvyseny tlak je vec druha ![]()
@stephora To mě mrzí, vážně nechápu, že tě nechají takhle trápit, já nemám absolutně žádné problémy, tlak v poho, monitory dobré a stejně mě to naplánovali v předstihu, právě aby se to nezkomplikovalo porodem. Držím Ti pěsti, ať to vydržíš v klidu až do úspěšného konce. ![]()
@lucyfree @Deeh jsem se vybrečela mamce do telefonu, ale zkonstatovaly jsme, že s tim stejně nic neudělám, musím to vydržet. Budu si kontrolovat bílkovinu v moči a kdyby se objevila, hned jedem, protože to už by šlo o kejhák (preeklampsie). A do Thomayerky asi už pak nikdy nevkročím, zklamali mě tím přístupem…