TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
27.10.13 11:12

@verča 1 moc gratuluji k prdelince a preji hlavne hodne zdravicka! :kytka:

Jinak vas vsechny zdravim/zdravime :mavam:

U nas vse v pohode, Lillinka je spici miminko, tedy pravy opak Eminky, takze jsem moc rada, ze starosti s placem a tak mne prozatim minuly. Statecne kojim, mlika mam na rozdavani, ale teda trpim jako pes, protoze me desne boli prsa. Mam takovej vtipnej proces kazdodenni - pred kojenim horka sprcha, abych rozmasirovala boule v prsou, nakojim, po kojeni chladim a dnes uz prsa stahuju - jsem si musela jit pro radu, vcera jsem totiz ani ruce nezvedla, jak mi ty prsa bolely kolem dokola. Ale jinak teda vse v cajku. Ve CT jdeme na kycle ve 14dnech a nasledujici PO na KO k detske, tak snad vse bude v pohode. Doufam, ze nove narozena miminecka jsou taky v poradku!

Pri chvilce casu - nebo spis, kdyz nejsem lina, tak vas tu alespon doctu - teda snazim se :mrgreen:

My jsme z porodky vychytali slunicko, takze Lillinka jela jen ve flisovym oblecku a flisova komboska v autosedacce…

Holky s oteklyma nozkama… :zed: Ja mela OG kravku, ale na otoky si davala pozor, nechapu, ze vas takhle trapi :roll:

No, pro pobaveni posilam fotku u kojeni - neni kvalitni, ale alespon nebude nikdo moc pohorsen… :lol:

Zase vas prijdu pozdravit. Mejte se a opatrujte se! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
27.10.13 14:26

@Barčí1411 Jee, ta je nádherná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.10.13 17:46

Ahojda holky, ja tak nejak nemela cas moc psat, spis jsem vas jen precetla a zas musela zmizet :) dneska jsme byli v kine, sli jsme na ten Pribeh kmotra, bylo to dobry. Dobre udelany :) ale bylo tam takovy vedro, ze jsem se tam opotila jak kdybych ubehla maraton. Nohy mi otekly a ruce taky, ale tak jak vam holky @stephora @Michaela99 ne, nechapu, ze vas s tim nechavaji fungovat. muj dr. tohle taky hlida…

@kamkakamka ja jsem taky manzelovi chystala tasku s obleckama, at to mam v cajku a dala jsem mu tam bodyno s dlouhym rukavem, dupajdy, teplejsi overalek a zimni kombinezku. cepisky a rukavicky a pak sup do vajicka a prikryt dekou. Oblikneme mrnouse podle pocasi, stejne jen budem prebihat z porodky do auta a pak sup domu a v aute bude teplo :)

@Barčí1411 tak to je fajn, ze je mala hodnoucka :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
27.10.13 20:33

@Barčí1411 Krásná je, bobeček malej :srdce:

Byla jsem dneska dle instrukcí z poradny nahlásit naše údaje na příjmu v porodnici, ať to nemusíme řešit, až půjde do tuhého. A zase mi tam porodní asistentka nabízela programovaný porod v termínu, který si určíme, jestli je to pro nás výhodnější vzhledem k časově omezené návštěvě muže. Nechápu, proč vám holky @Michaela99 @stephora nemůžou vyjít vstříc :? Pak navíc když zjistila, co a kde muž dělá, měla spoustu zvídavých otázek a při rozloučení přidala perličku v tom, že se dívala, kdy máme termín a jak jí vychází služby, že by se do našeho porodu ráda trefila, aby si o tom mohla poslechnout ještě víc :mrgreen: Byla moc milá, zatím se mi potvrzuje, že personál v naší porodnici je tuze vstřícný :palec:

@kamkakamka Určitě si toho oblečení na cestu domu můžeš připravit víc a pak to přizpůsobit aktuálnímu počasí, ale je fakt, že asi nemá cenu mrňouska úplně navlíkat, pokud jen přejdete z porodnice do auta a z auta do bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
27.10.13 20:39

@Schara Jak to teď máš s tvrdnutím? Vím, že někdo psal, že už vysadil magnesium, ale teď nevím, jestli jsi to byla ty :nevim: Zajímalo by mě, jestli se to vysazení reálně projeví (já hořčík kromě pití Magnesie vůbec nebrala, tak netuším).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
27.10.13 21:34

Takya mám hodné a spící miminko :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.13 22:29

Ahoj holky tak koukám, že už se ani vám nechce moc povídat…já dneska jen odpočívala jsem nějaká unavená…včera se malá bouřila a dneska asi také odpočívá snad je všechno ok sem tam se pohne ale jen párkrát za den tak uvidím zítra dneska ještě plašit nebudu…zkoušela jsem ji vzbudit, tak se trochu hýbala, ale snad opravdu jen bdí či spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.13 22:33

Holky co máte ty oteklé nohy to je strašné…mě se vždycky doktoři ptají jestli mě trápí otoky a všechno zapisují do karty co mam na dynekologii…
já měla nohy oteklé snad jen 3krát tak vím jak se cítíte…člověk nemůže pomalu ani chodit je hrozné že vám s tim nějak nepomůžou…
já si šoupla nohy do výšky a ráno byl klid ale když vidim ty vaše fotky tak je mi vás líto a doktory bych kousla :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.13 22:35

@Barčí1411 @magda82 holky ještě jednou velká gratulace k mrňouskům jsou oba krásný jako obrázek :lol: :lol: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.13 22:38

Holky také vás některou pobolívá bříško???mě to občas jde až do kříže asi se už ozývá malá :-) ale bolest no fuj…a s tříslama jsem to také vyřešila…nespím s polštářem mezi nohama a je to mnohem lepší, když jsem ho tam měla, tak sem trpěla jako zvíře a teď se to docela dá…
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.13 22:39

@verča 1 také moc gratuluji k prckovi…hodně zdraví vám objema :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
27.10.13 23:08
@Iškaa píše:
@Schara Jak to teď máš s tvrdnutím? Vím, že někdo psal, že už vysadil magnesium, ale teď nevím, jestli jsi to byla ty :nevim: Zajímalo by mě, jestli se to vysazení reálně projeví (já hořčík kromě pití Magnesie vůbec nebrala, tak netuším).

Většinou se vysazuje ve 36týdnu. Já jsem tedy to tvrdnutí měla, takže od vysazení je to síla, ale to už je prý v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
27.10.13 23:15
@evickajurcikova píše:
Holky také vás některou pobolívá bříško???mě to občas jde až do kříže asi se už ozývá malá :-) ale bolest no fuj…a s tříslama jsem to také vyřešila…nespím s polštářem mezi nohama a je to mnohem lepší, když jsem ho tam měla, tak sem trpěla jako zvíře a teď se to docela dá… ;)

Jojo, mě bolí bříško a tvrdne.Ted večer mě tam malej dělá já nevím co, jak když si dělá cestu ven nožem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
27.10.13 23:17
@evickajurcikova píše:
Ahoj holky tak koukám, že už se ani vám nechce moc povídat…já dneska jen odpočívala jsem nějaká unavená…včera se malá bouřila a dneska asi také odpočívá snad je všechno ok sem tam se pohne ale jen párkrát za den tak uvidím zítra dneska ještě plašit nebudu…zkoušela jsem ji vzbudit, tak se trochu hýbala, ale snad opravdu jen bdí či spí…

Já taky někdy malýho přemlouvám, aby se hýbal. Jsou to občas muka, jak se člověk lekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
27.10.13 23:41
@misulka34 píše:
Jojo, mě bolí bříško a tvrdne.Ted večer mě tam malej dělá já nevím co, jak když si dělá cestu ven nožem:-(

přesně…myslela jsem dneska večer, že umřu bolestí… :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital