TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
29.10.13 08:12

Holky mě v noci chytlo bříško, jednou mě to vzbudilo, Pak ráno znova bříško a odešla další část hlenové zátky. Te´d je to zatím v klidu. Bříško mi ještě více spadlo.Snad nezačnu ještě rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
29.10.13 08:23

@Michaela99 no tak aspon by se to vyresilo, ne :-) ale pri te vaze miminka je to blby :(. Me teda litali poslicci vcera prubezne cely den, ale ne nijak silne a vubec ne pravidelne, tak jsem zvedava, co bude dnes :-)

Jinak devcatka, co dnes jdete na KO nebo uz rovnou do porodnice, tak hoooodne stresti preji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.10.13 08:35

@Deeh No hele jestli je miminko už moc velké a jako že podle mě už 4,5kg má tak by mě stejně vzali akutním :nevim: ale aspoń by se to uspíšilo a já nemusela čekat až do 4. listopadu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
29.10.13 09:22
@kamkakamka píše:
Ahoj holčičky! U nás je dnes nádherně!!! :andel: Dnes jsem si balila kufřík do porodky a zjistila jsem, že tam vše nedám. :nevim: Musím najít nějakou větší tašku, kam to všechnu nacpu. :mrgreen:
Holky, já nemám vůbec žádné bolesti, ani tvrdnutí, prostě vůbec nic. Myslím, že ještě snad budu přenášt nebo co. :think: Nebo je tady ještě nějaká z vás, která nemá vůbec nic??? :nevim: Já jsem na jednu stranu ráda, ale když vidím, že tady všechny píšete o takových věcech, tak si říkám, proč já nic nemám??? :lol:

Ahoj.No to tvrdnutí je fakt hnusný, ale já ho mám od 13tého týdne a koukej, i přes to všechno se držím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
29.10.13 10:29

@lucyfree Jé, tak to je skvělé, že jste vyrazili včas a všechno dobře dopadlo pro tebe i mrňouska :hug: Ať jste teď už obě úplně v pořádku a můžete se užívat navzájem a malá ať zdárně přibírá na váze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
29.10.13 10:44

@evickajurcikova Těším se, že se i ty brzy přihlásíš s dobrými zprávami :palec:

@belhana Tak co kontrola? Můžeme ti ještě pořád mávat domů? :)

Když píšete o šlechtění - já s tím trochu bojuju, protože jak se nemám pro koho šlechtit, chce se mi ještě míň, než jindy. Ještěže jsou ty pravidelné kontroly u doktora a nutnost vyrážet do města, to mě aspoň trochu popostrčí.

Dneska mi mamka koupila vaničku - nečekala bych, že ji ve specializovaném dětském obchodě budou mít levnější (a navíc hezčí) než v Globusu třeba - tak už máme snad všechno. Teď už jen porovnat všechny ty hromádky na svá místa, aby vše bylo pokud možno přehledně po ruce. Vymýšlely jsme taky ráno, v čem prťavce dopravíme z porodnice, aby nám nenastydl a snad i to máme vyřešené a chladem strádat nebude. Mám totiž jednu hodně teplou minikombinézku, ale nožky nejsou oddělené na nohavice, tak to nejde do autosedačky. Fusak do autosedačky mám, ale zase mi přijde míň teplej a je malinko větší, tak se nám v něm bude trpaslo možná trošku ztrácet, ale bude to jen chvilička, tak to zvládnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
29.10.13 10:47

Ahojky holky vsem Vam moc dekuji za pranicka, tesim se az me pusti z JIP a budu si moci uzivat male. :srdce: @stephora no Ja mela tlak cele tehu spis nizky a otoky skoro vubec takze ani naznak, ze by to mohla byt preeklamsie a to mi pak rekli, ze to bylo fakt na posledni chvili, ze uz mi zacali odchazet jatra a dokonce mi kvuli tomu nemohli udelat klasicky rez, ale od pupiku dolu, aby se nevytvoril tlak na ostatni organy. Na to, ze mi vubec nic nebylo celkem mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
29.10.13 10:52

@Iškaa treba vydrzi tohle krasny pocasi a fusacek nebude potreba ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
29.10.13 11:06

@lucyfree Ty jo, tak to je mazec!!! Ale vse dopadlo dobre. Doufam, ze se mi nestane neco podobneho. Jdu na kontrolu ve stredu, tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 11:32

Ahojda holky, tak ja dneska vstavala v pul 10 :mrgreen:, dala jsem si v kliiidku snidani a vyrazila na nakup, pesky s batuzkem na brise a na zadech :lol: :mrgreen: na to ze tam neni uplne supr pocasko jsem se pekne prosla a vyvetrala :) dokonce mi dneska spadla vaha o kilo, takze to vcerejsi litani na zachod melo asi neco do sebe :) mozna i ta zmena pocasi trochu :) jinak jsem si dneska koupila kilo mandarinek a jsou tak uzasne dobry, ze bych byla schopna to snist ted hned :mrgreen:

holky, at vam kontroly dopadnou dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 12:07
@kamkakamka píše:
Já jsem zvyklá se holit každý 3. den, někdy i častěji, takže jsem pořád ready. :mrgreen: Stejně tak to mám i s vlasy. A jelikož pořád někde lítám, tak jsem tak nějak pořád upravená. :mrgreen: Říkám si, že by takové fajn počasí mohlo vydržet ještě celý listopad. Doufám, že nenapadne sníh, až pojedu do porodky a z porodky. :mrgreen:

tak to já taky chodím upravená, zas nechci aby to vyznělo, že o sebe nepečuju - ale já jsem se vždy hodně malovala a strašně šlechtila, ale to v těhu nedělám. Našla jsem svoji přirozenou krásu asi ;-) vlasy nebarvím a líbí se mi jejich přirozená barva, jsou lesklé a hladké, spíš se snažím mít čistou a zdravou pleť a nepřerostlé obočí, ale už se nemaluju, jen občas napudruju a přejedu řasy řasenkou :) nehty nelakuju barevně, protože v porodnici potřebují, vidět na barvu kůže pod nehty, tam je rychle vidět, že se tělu nedostává kyslík - přecejen mě čeká operace a mohu na ni jít (nedejbože) kdykoliv, tak ať jsem připravená… ;) Nožky si holím vytrháním, to dluho vydrží. Podpaží žiletkou, to taky dělám…jdiné, kde se už neoholím, je mezi nohama, ale tam prostě nedošáhnu a oni si mě v nemocnici stejně oholí podle svého, tak už to, tech pár dní před porodem, nechám na nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 12:09

@Michaela99 tak to mě nic neodchází (ale mě to neva, já potřebuju vydržet minimálně do pátku), ale malá taky klesla hodně dolu - mám úplně jiné bříško. Včera mě také bolelo, a dnes ráno taky, ale to byly asi jen nějaké nácviky a taky ještě asi únava z těch dvou dní, kdy jsem byla hodně na nohou…
Držím ti palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 12:11

@lucyfree ufff :-/ no, ale jsi v pořádku ty i malá, to jsem ráda, úplně mě zamrazilo. jsem ráda, že to dobře dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 12:15

Jinak ahoj všem,

včera jsem si hned ráno zavázala obě nožky do elastických obvazů, jen tak lehce, žádné stahování, měla jsem to celý den, a nožky splaskly! dneska to mám znova, evidentně to pomáhá. Taky jsem celou noc chodila čurat a vůbec nějak ses strašně odvodňuju, pořád čurám a hlavně, odpuchám sama od sebe! Tak nevím, zda je to nějaká příprava na porod, nebo se prostě změnil tlak…protože jinak jím a piju stejně - vážila jsem se a sice mi váha zatím neklesla, ale ani nevzrostla (minulý týden jsem měla +2kg), tak uvidím, zda se budu odvodňovat dál a co z toho bude.

Do pátku ještě daleko a já začínám být hodně unavená…dnes jsem vstala v 7 s chlapem, ale pak mě píchalo v bříšku, tak jsem si šla lehnout a spala až do 11! jen se svěma přestávkami na vyčurání! no to jsem naposled spala někdy na VŠ kolejích takhle dlouho :mrgreen:

mějte hezký den, já si dnes hraju na pradlenu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 12:28

@stephora tak ono je mozny, ze je to zmenou tlaku, i ja chodim na wc porad :) nohy nemam otekle uz vubec ;) ale pravda, ja je nemela jako ty :) taky jsem chtela prat, ale tady prsi, takze pockam do zitra, to ma byt lepe :) dneska si po obede lehnu na gauc a bude :) prochajda je za mnou, tak si to zaslouzim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí