Poradna duly
Jana Čurdová
Holky mě v noci chytlo bříško, jednou mě to vzbudilo, Pak ráno znova bříško a odešla další část hlenové zátky. Te´d je to zatím v klidu. Bříško mi ještě více spadlo.Snad nezačnu ještě rodit ![]()
@Michaela99 no tak aspon by se to vyresilo, ne
ale pri te vaze miminka je to blby
. Me teda litali poslicci vcera prubezne cely den, ale ne nijak silne a vubec ne pravidelne, tak jsem zvedava, co bude dnes ![]()
Jinak devcatka, co dnes jdete na KO nebo uz rovnou do porodnice, tak hoooodne stresti preji ![]()
@Deeh No hele jestli je miminko už moc velké a jako že podle mě už 4,5kg má tak by mě stejně vzali akutním
ale aspoń by se to uspíšilo a já nemusela čekat až do 4. listopadu ![]()
@kamkakamka píše:
Ahoj holčičky! U nás je dnes nádherně!!!Dnes jsem si balila kufřík do porodky a zjistila jsem, že tam vše nedám.
Musím najít nějakou větší tašku, kam to všechnu nacpu.
Holky, já nemám vůbec žádné bolesti, ani tvrdnutí, prostě vůbec nic. Myslím, že ještě snad budu přenášt nebo co.Nebo je tady ještě nějaká z vás, která nemá vůbec nic???
Já jsem na jednu stranu ráda, ale když vidím, že tady všechny píšete o takových věcech, tak si říkám, proč já nic nemám???
Ahoj.No to tvrdnutí je fakt hnusný, ale já ho mám od 13tého týdne a koukej, i přes to všechno se držím.
@lucyfree Jé, tak to je skvělé, že jste vyrazili včas a všechno dobře dopadlo pro tebe i mrňouska
Ať jste teď už obě úplně v pořádku a můžete se užívat navzájem a malá ať zdárně přibírá na váze ![]()
@evickajurcikova Těším se, že se i ty brzy přihlásíš s dobrými zprávami ![]()
@belhana Tak co kontrola? Můžeme ti ještě pořád mávat domů? ![]()
Když píšete o šlechtění - já s tím trochu bojuju, protože jak se nemám pro koho šlechtit, chce se mi ještě míň, než jindy. Ještěže jsou ty pravidelné kontroly u doktora a nutnost vyrážet do města, to mě aspoň trochu popostrčí.
Dneska mi mamka koupila vaničku - nečekala bych, že ji ve specializovaném dětském obchodě budou mít levnější (a navíc hezčí) než v Globusu třeba - tak už máme snad všechno. Teď už jen porovnat všechny ty hromádky na svá místa, aby vše bylo pokud možno přehledně po ruce. Vymýšlely jsme taky ráno, v čem prťavce dopravíme z porodnice, aby nám nenastydl a snad i to máme vyřešené a chladem strádat nebude. Mám totiž jednu hodně teplou minikombinézku, ale nožky nejsou oddělené na nohavice, tak to nejde do autosedačky. Fusak do autosedačky mám, ale zase mi přijde míň teplej a je malinko větší, tak se nám v něm bude trpaslo možná trošku ztrácet, ale bude to jen chvilička, tak to zvládnem ![]()
Ahojky holky vsem Vam moc dekuji za pranicka, tesim se az me pusti z JIP a budu si moci uzivat male.
@stephora no Ja mela tlak cele tehu spis nizky a otoky skoro vubec takze ani naznak, ze by to mohla byt preeklamsie a to mi pak rekli, ze to bylo fakt na posledni chvili, ze uz mi zacali odchazet jatra a dokonce mi kvuli tomu nemohli udelat klasicky rez, ale od pupiku dolu, aby se nevytvoril tlak na ostatni organy. Na to, ze mi vubec nic nebylo celkem mazec.
@Iškaa treba vydrzi tohle krasny pocasi a fusacek nebude potreba
.
@lucyfree Ty jo, tak to je mazec!!! Ale vse dopadlo dobre. Doufam, ze se mi nestane neco podobneho. Jdu na kontrolu ve stredu, tak jsem zvedava.
Ahojda holky, tak ja dneska vstavala v pul 10
, dala jsem si v kliiidku snidani a vyrazila na nakup, pesky s batuzkem na brise a na zadech
na to ze tam neni uplne supr pocasko jsem se pekne prosla a vyvetrala
dokonce mi dneska spadla vaha o kilo, takze to vcerejsi litani na zachod melo asi neco do sebe
mozna i ta zmena pocasi trochu
jinak jsem si dneska koupila kilo mandarinek a jsou tak uzasne dobry, ze bych byla schopna to snist ted hned ![]()
holky, at vam kontroly dopadnou dobre ![]()
@kamkakamka píše:
Já jsem zvyklá se holit každý 3. den, někdy i častěji, takže jsem pořád ready.Stejně tak to mám i s vlasy. A jelikož pořád někde lítám, tak jsem tak nějak pořád upravená.
Říkám si, že by takové fajn počasí mohlo vydržet ještě celý listopad. Doufám, že nenapadne sníh, až pojedu do porodky a z porodky.
tak to já taky chodím upravená, zas nechci aby to vyznělo, že o sebe nepečuju - ale já jsem se vždy hodně malovala a strašně šlechtila, ale to v těhu nedělám. Našla jsem svoji přirozenou krásu asi
vlasy nebarvím a líbí se mi jejich přirozená barva, jsou lesklé a hladké, spíš se snažím mít čistou a zdravou pleť a nepřerostlé obočí, ale už se nemaluju, jen občas napudruju a přejedu řasy řasenkou
nehty nelakuju barevně, protože v porodnici potřebují, vidět na barvu kůže pod nehty, tam je rychle vidět, že se tělu nedostává kyslík - přecejen mě čeká operace a mohu na ni jít (nedejbože) kdykoliv, tak ať jsem připravená…
Nožky si holím vytrháním, to dluho vydrží. Podpaží žiletkou, to taky dělám…jdiné, kde se už neoholím, je mezi nohama, ale tam prostě nedošáhnu a oni si mě v nemocnici stejně oholí podle svého, tak už to, tech pár dní před porodem, nechám na nich ![]()
@Michaela99 tak to mě nic neodchází (ale mě to neva, já potřebuju vydržet minimálně do pátku), ale malá taky klesla hodně dolu - mám úplně jiné bříško. Včera mě také bolelo, a dnes ráno taky, ale to byly asi jen nějaké nácviky a taky ještě asi únava z těch dvou dní, kdy jsem byla hodně na nohou…
Držím ti palce! ![]()
@lucyfree ufff :-/ no, ale jsi v pořádku ty i malá, to jsem ráda, úplně mě zamrazilo. jsem ráda, že to dobře dopadlo ![]()
Jinak ahoj všem,
včera jsem si hned ráno zavázala obě nožky do elastických obvazů, jen tak lehce, žádné stahování, měla jsem to celý den, a nožky splaskly! dneska to mám znova, evidentně to pomáhá. Taky jsem celou noc chodila čurat a vůbec nějak ses strašně odvodňuju, pořád čurám a hlavně, odpuchám sama od sebe! Tak nevím, zda je to nějaká příprava na porod, nebo se prostě změnil tlak…protože jinak jím a piju stejně - vážila jsem se a sice mi váha zatím neklesla, ale ani nevzrostla (minulý týden jsem měla +2kg), tak uvidím, zda se budu odvodňovat dál a co z toho bude.
Do pátku ještě daleko a já začínám být hodně unavená…dnes jsem vstala v 7 s chlapem, ale pak mě píchalo v bříšku, tak jsem si šla lehnout a spala až do 11! jen se svěma přestávkami na vyčurání! no to jsem naposled spala někdy na VŠ kolejích takhle dlouho ![]()
mějte hezký den, já si dnes hraju na pradlenu ![]()
@stephora tak ono je mozny, ze je to zmenou tlaku, i ja chodim na wc porad
nohy nemam otekle uz vubec
ale pravda, ja je nemela jako ty
taky jsem chtela prat, ale tady prsi, takze pockam do zitra, to ma byt lepe
dneska si po obede lehnu na gauc a bude
prochajda je za mnou, tak si to zaslouzim ![]()