TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
31.10.13 17:15

@Schara No to snad ne!!! Myslela jsem, že porodem to přejde!!!

Do porodky beru balík plen pro mimi a pro sebe 2balení porodnických vložek (40ks). Jinak kosmetika, oblečení apod. tam je. Dostaneme 1 balení vložek pro mě a pro mimi taky jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.10.13 17:38

@kamkakamka ja myslela, ze po porodu se ty hormony taky trosku poblazni a v kombinaci s unavou a peci o mimco :mrgreen: ale my to zvladneme ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
31.10.13 17:46

@kamkakamka Popravdě jsem ráda, že o těch změnách nálad píšeš - taky to tak mám. Asi ne až tak extrémní, ale taky jsem někdy z ničeho nic pořádný bubák a štvu tím nejvíc sama sebe :?
Obávám se, že v šestinedělí fakt možná bude i hůř - už dvě kamarádky mi říkaly, jak v šestinedělí stály často nad postýlkou a v podstatě bez důvodu brečely ;)

Kolik těch vložek máte nakoupených celkem? Úplně se mi pak nechce posílat muže nakoupit vložky, ještě bych teda mohla zaúkolovat mamku, ale… :) Já mám momentálně dva balíky a říkám si, že to je asi málo, že to je možná opravdu tak akorát do porodnice, ale budou asi potřeba i pak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
31.10.13 17:50

@stephora Tak to máme podobné - mně se trpaslo taky boulí v podstatě proti všemu, co na břicho nepatří - opřený batoh cestou v trolejbusu, dotýkající se časopis, čidlo monitoru… břicho je prostě jeho a dává to najevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.10.13 17:50

@Iškaa mam dohromady 4 baliky, kdyztak dokoupis az pojedete z porodnice :) nebo jak pises, poprosis mamku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
31.10.13 18:08

Ahojky,
tak o změnách nálad mi ani nemluvte, nejdřív se totálně vytočím, všechno mě rozbrečí, pak se omlouvám a pořád dokola :oops:, no šestinedělí si nedokážu představit, ale zase to vánoční a zimní období mi zvedne náladu :) a taky navíc budu mít to nejhodnější miminko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1714
31.10.13 18:12

Uff, holky, to jsem si oddychla!!! :potlesk: Už jsem se lekla, že jsem magorek sama. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.10.13 18:31

@kamkakamka ne tak to fakt nejsi, myslim, ze jsme na tom vsechny podobne :mrgreen:

@samurajka ja pocitam radeji s tou horsi variantou, ze budu mit raubire, co bude brecet a ja nebudu spat :mrgreen: a pak nebudu nemile prekvapena :lol: :lol:… no jsem sama zvedava na to obdobi po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.10.13 19:42

Holky tak po dnešní kontrole hlásím že v pondělí v 07:00 nástup na porodní sál na císařský řez který je plánovaný na 09:15 h. Můžu Vám teda říct že mám slušné bobky.Dnes mi zase malého převažovali.. naposledy 24.10. měj 3972g a dnes navážili 3676g.. koukala jsem na ně jak blázen.. prý se tím ale nemám moc zabejvat.. že čím později se to dělá tím je to nepřesnější. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.10.13 19:52

@Michaela99 budu drzet pesti, to zmaknes :) nj, ten odhad se asi dela spatne, miminko je stlacene a nakrcene, tak se asi blbe meri obvod briska a tak. no proste bude mit ppa okolo 4 kil, ale hlavne, ze bude vse ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
31.10.13 19:52

@Michaela99 Jůůůůů, tak to jsi ráda, že už to budeš mít za sebou, ne??? A neboj se, to bude všechno v klídku a pohodě. Už bych taky chtěla jít rodit a klidně císařem, už mě to fakt nebaví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.10.13 20:14

@Michaela99 moc držím palce, a gratuluju, že konečně ti dali termín. Já mám KO zítra a doufám, že tu už taky napíšu, kdy budou řezat mě :) jinak už mi švihne, fakt :) neboj, dobře to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
31.10.13 20:25

@Michaela99 hodne stesti na pondeli :-) paaani, musi to byt zvlastni pocit, kdyz uz vis presne, kdy vykoukne a bude s tebe maminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.10.13 20:43

@Michaela99 v pondělí držím palce :kytka:, hlavně zdravé mimčo :hug: @kamkakamka tak o náladách lepší nemluvit, my teď máme tichou domácnost, takže brek, lítost, vztek..pořád dokola. :zed: pár dní před termínem, ideální stav, takže jak tohle dopadne, netušim :nevim:
@stephora zítra opět budu držet palce, aby už byl konečně termín :hug:
já mám o doktora furt vše ok a přitom termín za pár, tak doufám, že neskončím vyvoláváním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
1.11.13 07:50

Ahoj holky, tak my včera na monitorech vše v pořádku, malé u mne nic nechybí a nevypadá, že by se něco chystalo.. :) jsme dnes 39+1 a váhový odhad 3650g
příští kontrola zase ve čtvrtek ve 40+0 tak nevím nevím jestli si řekne, že chce na svět dřív nebo ne.. zatím vůbec nic nepozoruju, popravdě kromě nepohodlnějšího spaní a šťouchanečků si těhotně moc nepřipadám :)

jinak věci do porodky, to má opravdu každá nemocnice jinak, u nás jsou k dispozici oblečky a kosmetika pro mimčo, ale pleny a vše ostatní musím vést svoje.

gratuluji ke kontrolám a k už naplánovaným porodům přeji hodně štěstí!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital