TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
1.11.13 09:20

Ahojda :) tak jakpak je pri patecnim ranu? ja mam v planu dneska udelat jen obed a po nakupu, ktery teda dneska udela odpo s muzem asi udelam hrabencin kolac, mam na nej deeeesnou chut.

holky mam dotaz, muz mi donesl monitor dechu co jsme si pujcovali, svagrova ho mela na matraci a ja mela za to, ze ma byt pod matraci na rostu, tak jak to je?? manual k tomu nemam, tak nevim, ale je to proste tvrda deska zn. nanny. me prijde divne aby mimino lezelo na tak tvrde desce. Jo a matraci mam celkem vysokou… asi 8-10cm s kokosem a pohankou :) PORADTE PROSIM :)

@Klairs ja mam taky pocit, ze se zacinam citit lepe, teda kdyz pominu vstavani z gauce nebo obouvani bot :mrgreen: jo a taky nesmim prehnat uklid a podobne aktivity, to me pak boli v krizi desne, ale jinak je mi fajn, malej stoucha… zadne extra tvrdnuti po vysazeni Mg se nekona, proste normalka… takze to vidim na prenaseni jeste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
1.11.13 09:42
@Schara píše:
Ahojda :) tak jakpak je pri patecnim ranu? ja mam v planu dneska udelat jen obed a po nakupu, ktery teda dneska udela odpo s muzem asi udelam hrabencin kolac, mam na nej deeeesnou chut.

holky mam dotaz, muz mi donesl monitor dechu co jsme si pujcovali, svagrova ho mela na matraci a ja mela za to, ze ma byt pod matraci na rostu, tak jak to je?? manual k tomu nemam, tak nevim, ale je to proste tvrda deska zn. nanny. me prijde divne aby mimino lezelo na tak tvrde desce. Jo a matraci mam celkem vysokou… asi 8-10cm s kokosem a pohankou :) PORADTE PROSIM :)

@Klairs ja mam taky pocit, ze se zacinam citit lepe, teda kdyz pominu vstavani z gauce nebo obouvani bot :mrgreen: jo a taky nesmim prehnat uklid a podobne aktivity, to me pak boli v krizi desne, ale jinak je mi fajn, malej stoucha… zadne extra tvrdnuti po vysazeni Mg se nekona, proste normalka… takze to vidim na prenaseni jeste :mrgreen:

monitor má být stopro! pod matrací!, taky máme asi 10cm vysokou + máme monitor babysense (nanny bude totéž..).
teď jen jestli je to klid před bouří, nebo se prostě nic neděje a budu v kuse ještě za 14 dní…??? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.11.13 09:47

@Schara Monitor máme pod matrací i by tam měl být. A matrace by měla být kolem těch 8-9cm :) na matraci to musí být mimču hrozně nepříjemné, navíc jsem někde četla, že nějaké vlny můžou porušovat dítěti spánek, tak také proto se dává pod matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.11.13 09:47

@Klairs dekuju :) no to se uvidi jak se tem nasim mrnousum bude chtit ven :) kazdopadne uz se na nej tesim :) ale to asi my vsechny tady :) ja jsem si i rikala, ze si klidne v tom 40.tt reknu o hamiltona… muj dr. ho udela bez kecu :) prenaset taky nechci…

holky ted jsem cetla denicek dnesni, myslim, ze se jmenuje Co říkáš té díře? a je fakt dobry :lol: :palec: jsem se pobavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.11.13 09:49

@anlendy. super, diky :) ja to vcera rikala manzelovi a on na me koukal, jak kdybych byla uplne hloupa kdyz ho chci dat pod matraci… ze se opta majitelu (sestrenice) kde ho meli, at se pta jak chce, ja ho dam pod matraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
1.11.13 10:02

@Schara přesně tak! ať se klidně podívá na internet, tam by to mělo být všechno popsané :) já jsem si ho původně kupovat nechtěla, na Charlottu jsme ho neměli, ale to nespal můj manžel se špuntama do uší :lol: on totiž v noci slyší trávu růst, tak jsme to nekupovali, ale teď si je začal dávat, tak jsme ho museli pořídit :lol: a jsem za něj ráda, Lenuše si v noci občas zachrochtá, tak mi to vždycky pípne :lol: sice to vždycky vzbudí Dena, protože já usnu kdykoli, kdekoli a spim tak tvrdě, že mě nevzbudí vůbec nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
1.11.13 10:18

Ahojky,
tak zrovna vstávám, ještě si užívám povalování :)
@Schara
ta deska se dává určitě pod matraci, tady jsem něco našla http://www.nanny-monitor.cz/…-manual.html
@Michaela99
tak to je super, že už máš termín a doufám, že @stephora už se taky brzy ozve, kdy má termín. Vy toho prcka budete mít ještě dřív než já, se nedočkám :D :D

• Citovat
  • Upravit
9266
1.11.13 10:37

@samurajka je dokonce manual dekuji :) neboj dockame se :) vsechny :)

@anlendy. no ja ho chtela pro klid sve duse a at muzu klidne spat :) pokud mi to pak to ditko samozrejme dovoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.11.13 11:22

Ahoj dámy,

jsem doma z porodky a mám termín na císaře :dance: sranda je, že mi ho opravdu dali až 6.11., tedy přesně na TP, ani o píď dřív :nevim: ale neva, to už je jen sobota, neděle, pondělí a úterý a jde se na to a malá bude na světě :* vzhledem k tomu, že z pokojíčku není zařízeno nic, bude čas na tohle - smontovat postýlku, koupit komodu, vyskládat oblečky, připravit plenky, kosmetiku, vaničku a podobné blbinky - tech pár krabic, co zbylo, dáme někam do rohu, to malé určitě překážet nebude a do týdne to vyklidím…

no, jinak mám taky nástup až ráno, pěkně 6.11. v 7:00 klasicky jako na poradnu, řezat mě budou někdy po obědě, takže budu 12hod bez napití a to mě děsí nejvíc, to mi bude :poblion: hlad se dá zvládnout, ale žízeň moc ne…Ale zas se v klidu vyspím ve vlastní posteli a i když budu nervozní, budu klidnější než kdybych strávila noc ve špitále…

tak uvidíme, zda tenhle plán vyjde a malá si nevybere, že přijde na svět jindy a jinak :mrgreen: držte mi palce :palec:

jo a jak tu píšete, že si některé ani těhu nepřipadáte - já to mám taky, už 3 dny - obout se, dostat do ponožek nebo dlouho někde chodit je sice hnus, ale když jsem v klidu a nikde se „nedřu“, tak se cítím skvěle. Spím dobře, jen vstávám 2× za noc čurat…tak buď je dobrej tlak, nebo máme všechny ticho před bouří… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.11.13 11:48

@stephora ahoj :) hned je lepe na svete, kdyz vis na cem jsi co? a nerikali na kontrole, ze bys mohla zacit sama rodit, jakoze cesty pripravene jsou nebo tak? tak mas ted aspon par dni na dochystani :) no takovou dobu bez piti, to bude mazec… tomu verim :(
no ticho pred bouri? snad az tak ne, ja bych jeste rada v utery stihla kadernici, pak se tam dostanu pocitam az v lednu :) takze, takova posledni uprava :mrgreen: nabarvit, upravit sestrih a pak at si to roste jak chce ;) kdyz bude nejhur, obarvim to doma nejakym prelivem ci samponem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.11.13 11:56

@Schara no je mi hned líp! prý se neotvírám, víc jsem z tý blbý doktorky nedostala… taky mi tvrdila, že je nejlepší celková anestezie, ale já chci epidurál a sestra říkala, že to není problém, že je třeba se dohodnout s anesteziologem, tak se ještě budu ve středu dohadovat o tomhle… :nevim:

neboj, kadeřnici stihneš :) my, co se nebarvíme, to máme jednodušší ;) umyju a jdu - v tom je to super, že si v klídku umyju vlasy, oholim ještě nohy a podpaží, dám si vanu - jen tu pipinu nechám na nich, oni mi stejně budou holit celé břicho :lol: ajá si tam nedosáhnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.11.13 12:14

@stephora je to vyhoda to nebarveni, ale priroda si zada pomoc, vzhledem k sedivym vlasum, tak holt musim, pokud nechcu vypadat jak starena :mrgreen: ja si taky myslim, ze ji v klidku stihnu :)
ja si dolu nastesti dosahnu, sice se holim po slepu a po pameti :mrgreen:, ale vysledek je vzdy ok :)
koukam, ze komunikace s nekterymi lekari je taky na tecku. ja nerikam, ze se musi s kazdym vybavovat, ale tahat z nich info :think:
jsem se rozhodla, ze si po obede udelam prochajdu malou do bankomatu :) moje penezenka zeje prazdnotou, sice jsem zvykla platit kartou, ale nekde to nejde a aspon se pohnu zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
1.11.13 13:28

@Michaela99 @stephora Mám radost, že už obě víte, na čem jste a je zatím všechno v pořádku. Místo montování pokojíčků a podobně si radši užijte poslední relativně klidný víkend ;) Příští týden budu držet pěsti a těšit se na novinky :)

@anlendy. Jak se s malou sestřičkou srovnala Charlo? Nežárlí na ni? Přece jen je asi ještě dost malá na to, aby se jí to dalo nějak vysvětlit?

@Schara Já jsem taky uvažovala ještě před porodem o barvení vlasů, protože vpředu v pěšince mám šedin i celkem dost. Nebarvila jsem se už dlooouho a předtím dlouho jen přelivy, protože po barvách mi vlasy víc padaly, byly víc vysušený a třepily se, i když jsem barvy používala kvalitní. Pořád ale váhám, protože mám ráda svojí barvu vlasů (i přes ty šediny) a bojím se, že i když se při barvení relativně trefí, že se v tom nebudu cítit dobře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
1.11.13 13:49

Holky, no císaře moc nezávidím, ale závidím, že víte, kdy ten prďous vyleze mezi nás… :D mě se každej ptá furt dokola, chlap nervozní, vlastně celá rodina nervozní, ale já nejsem, až vyleze, tak vyleze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
1.11.13 14:12
@Mája B píše:
Holky, no císaře moc nezávidím, ale závidím, že víte, kdy ten prďous vyleze mezi nás… :D mě se každej ptá furt dokola, chlap nervozní, vlastně celá rodina nervozní, ale já nejsem, až vyleze, tak vyleze :D

manžel kolem mě taky chodí jak hladová šelma v kleci, vždy mě šťouchne do břicha a stěžuje si, že nerodíme… :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí