Poradna duly
Jana Čurdová
@verča 1
Já jsem měla takové tušení, ale nechala jsem se zmást metříkem. Teď už si to budu pamatovat, slibuju ![]()
@stephora Já bych se asi uklidňovala tím, že to pro ně není nijak vzácná operace, a i když nikdo není přes kopírák, tak speciálně v Praze jich už udělali tolik, že musí mít vychytané i horší scénáře (když už by náhodou něco). Neboj, bude to dobrý ![]()
@Iškaa já se tím taky uklidňuju
jen nějak teď furt nevím, co s tou anestezií… ![]()
jinak strašně mlsám, protože pak bude dieta (před císařem se nejí/nepije, pak v den zákroku nedaj nic a až prý snad snídani druhý den…) - teď jsem zblajzla krajíc chleba s hermelínovou pomazánkou a k obědu si upeču pizzu
včera zas byly čokohody - Merci dělá totiž v jedné oříškové serii i tyčinky z bílé čoko, tak jsem jednu hned zežrala, asi v 10 večer
ale na partnera nemám, ten dal půlku tabulky Milky - fuj, já Milku nerada, je moc sladká ![]()
Holky, drzim Vam palce, koho to v blizke dobe ceka. Hlavne zdrave mimca!
Uz bych to mela taky rada za sebou. V noci nespim, picha me v podbrise. Uz je to dost neprijemne. Ale 1. Termin mam az za 17 dni. A zatim dr rikala, ze to nevypada drive. Mejte se ![]()
Ahoj holky, tak jsme přežily další víkend v celku, malá se tam spokojeně vrtí a nic nenasvědčuje tomu, že by se mělo něco dít ![]()
jsem dnes 39+4 tak možná jen čeká na TERMÍN a ve čtvrtek vyleze…
![]()
Ahojda ![]()
@Michaela99 no nez ja vstanu z postele, tak ty uz to mas ppa za sebou ![]()
@stephora a ty nedostanes jidlo ani po zakroku, ani vecer? tak treba kdyz jim budes rikat, ze mas hlad, tak treba dostanes aspon rohlik
no na pokojicek jsem zvedava
my zadny nedelame ted, zatim to nema u nas smysl, mrnous bude v loznici a pokoj bude az ho budeme presoupavat do sveho, rada bych aby to bylo v lete, ale uvidime na aktualni situaci ![]()
@Klairs držím palce ![]()
@Schara nám by se do ložnice ani prdka nevešla
a já si potřebuju nějak naladit na tu vlnu, že budeme mít dítě
zní to legračně, ale já si opravdu neumím úplně představit, jaké to bude, až tu budeme 3
jsem taková antimatka ![]()
@stephora to jsme dve, ale ja si predstavuju, ze to bude hezky, moc se na toho prdouse tesim, cim vic se to blizi, tak tim vic. ve stredu jdu na kontrolu a strasne rada bych slysela, ze se to aspon pomalu chysta k porodu… ale radeji se pripravuju na vetu, cipek drzi zavreny
doufam, ze az budete s malou doma, tak posles fotecku (do SZ)
to vis, my co mame terminy az koncem listopadu, at se muzem aspon kochat mrnouskama jinych ![]()
ja to tady trosku musim pofackovat, asi i vyzehlim tu trochu pradla co tam mam
a pak bych mohla zacit aspon shanet matros na seminarku do skoly, dyt ja se jen valim a misto toho uz to treba mohlo byt nashromazdene
pak to budu v cervnu honit na posledni chvili
jak se znam.
@Schara právě bojumju s ochranným pásem do postýlky
pěkně jsem si udělala matrace, protičurací podložku, napínací prostěradlo, povlíkla polštářek a dečku, abych následně zjistila, že to musím všechno vyndat, protože se nejdřív musí dát ten pás a pak teprve ostatní serepetičky ![]()
já se taky těším, a tajně doufám, že malá bude klidná a hodná a ne uřvaný uzlíček, ale tak uvidíme
každopádně jsem prostě tuhle činnost potřebovala, abych se na to mimi trochu naladila - dneska mě okopává v podbřišku, jsem ráda, protože vím, že se neotočila
furt mám pocit, že tam přijedu, oni mi udělaj utz a řeknou - tak jedte zas dom, dítě se otočilo a tak počkáme na přirozený porod
ale NE, to se nestane…
fotečky pošlu samo ![]()
@stephora ja myslim, ze uz se neotoci, sice i to se obcas stava, ale pravdepodobnost uz je asi malinka
ja zadny ochranny pas do postylky nemam, co to je? myslis ty mantinely okolo?
jinak u me je zmena planu, psala kamoska a jde se na prochajdu. venku teda fouka, ale prosvitava slunicko aspon
takze zehleni nebude, ale aspon jsem zapnula mycku a pracku
dobry to ![]()
@Schara jojo, mantinel - ono se to v ikey jmenuje ochranný pás
to je ono ![]()
jen jdi, závidím - já už nikam týden nechodím, pokud mě tam chlap neodveze autem, už se bojím, že rupne voda a tak…jsem opatrná, protože potřebuju vydržet do té středy, abych nezačala rodit předčasně a nenastaly nějaké komplikace - úplný opak vás všech, co pijete maliníky a baštíte lněný semínka, abyste porod přivolaly ![]()
@stephora no ja doufam, ze mi praskne voda doma, protoze mam jen jedny kalhoty a nevim v cem bych jinak do ty porodky jela
a to jako doopravdy. jako, ja bych se nezlobila, kdyby porod prisel driv malinko
, ale zas jako vyvolavat ho ruznyma ukonama to ne. malinik piju, protoze ma pripravit porodni cesty a chutna mi a aktivni jsem proto, ze nemam zadnou fyzicku, tak abych jeste na posledni chvili nejakou mela a porod nejak ufunela
jako vytirat po ctyrech nehodlam, sex u nas uz taky jaksi nejde, po minulym vikendu, co jsme zjistili, ze je to spis komedie
jsme se na to vyprdli
takze tak nejak klidek a pohoda. ja si totiz myslim, ze pokud cesty a mimco pripravene neni, tak stejne nic nepomuze
takze holt budu vyckavat, jako je jasny, ze prenaset se mi nechce ![]()
@Schara my se naposledy milovali na začátku října, někdy kolem 5.10. tedy před měsícem - já od té doby nemám moc chuť, protože jsem pak začala opuchat a bylo mi zle, a když se mi udělalo zas dobře teď v posledním týdnu, tak mi mezitím tak narostlo břicho, že už nevím, v jaké poloze bych to s chlapem dělala
samotné mi fyzicky není nic moc…a taky jsem se bála spermatu a orgasmu, protože jsou to cesty ke spuštění porodu a jak známo, u mě je lepší nespouštět…
takže prostě uvidíme, jak bude vypadat šestinedělí a když to bude OK, začneme hned po tom zase
Ale poříd chlapa ujišťuju, že bych moc chtěla, jen že se bojím, že porod spustíme ![]()
@Schara hi hi, já v pátek po čtyřech vytírala
sex byl a stejně nic, když se jim nechce, tak se jim nechce ![]()
@stephora @Schara jo holky ja si taky zatim porad neumim predstavit, ze za par dni bude ze me mama, ufff. Se normalne min desim porodu nez teto nove role. Ale jinak se na prcka tesim uplne neskutecne, bude to asi sranda tech prvnich par tydnu nez si na sebe zvykneme
ja osobne ani nemam prilis mnoho zkusenosti s detmi, takze vsechno pro me bude nove… to manzel je oproti me mazak, ten to s detmi umi, az kolikrat cumim ![]()
Jinak co to je sex? Naposledy cca kolem 20tt ![]()
@Klairs ja mam termin v patek, tak schvalne, kdo bude rychlejsi ![]()