Poradna duly
Jana Čurdová
@Mája B Děkuju za odkaz
Když do neděle nebude líp, zkusím to.
To netvrdnutí břicha je určitě klid před bouří a zítra se to všechno dožene a úspěšně zakončí ![]()
Ahojda ![]()
ja vcera byla jako kote utahana z toho meho programu, uz se tak pretahovat nebudu, bylo mi ouvej, i pak vecer a v noci mi dost tvrdlo brisko. clovek se snazi nejak jeste nahnat fyzicku k porodu a spis me to udolava
vsak jsem taky vstavala pred chvilkou ![]()
co mate dnes v planu? ja nic, jen obed a odpoledne prijde znama na navstevu… jinak bude valeni
si zaslouzim.
holky me na gyne zanety (mimo tehotenstvi) uplne suprove pomohly koupele z chytre houby. zadny globule… tech jsem vyzkousela milion. a teda aspon obcas brat b-komplex a probiotika… ted v tehu musim zaklepat… tak nic, i kdyz v noci jsem mela malinko svedivo, ale z toho podeziram to moje rochneni ve vane
coz je mimichodem taky legrace, mame ji velkou, dlouhou a hlubokou a stejne me ten pupik trci ven. muj muz se tomu desne smal ![]()
preju hezky den i kdyz je venku nic moc pocasko ![]()
@Michaela99 já mám taky strach, zatím jen malý, ale to bude teď ty 4 dny narůstat a noc před tím nebudu spát - je přece normální, že se bojíme, jdeme na operaci břicha! ale ti naši miláčci nám to vynahradí, až je budeme mít v náručí…
a já to beru prakticky - mám víkend čas na to si připravit pokojíček, mám čas si oholit nohy a kdoví co dalšího, v klidu si umýt vlasy, upravit obočí, zkontrolovat ještě tašku do porodky (třeba nemám vlhčené ubrousky, které jsem brát nechtěla, ale radši je přibalím) - prostě jsem ráda, že vím, kdy to přijde (pokud to samozřejmě nepřijde dřív) a mám čas se na to připravit jak nejlíp umím ![]()
držím ti palce, abys to všechno zvládla - jdeš do celkové, nebo do epidurálu? Já ještě nevím, nebyli schopni mi to dopředu říct, tak to budu řešit ve středu…celkovou totiž nechci ![]()
@stephora Já půjdu do celkové.. od té částečné mě odrazuje hrozně lidí. Dobu pak prý jen ležíš, nesmíš se hýbat a čekáš až ti příjde tělo k sobě. Je to prý šílenej pocit bezmoci.Ze včera na dnešek mě v půl druhé ráno chytli takové bolesti že jsem myslela že rodím.. co 3 min tvrdnutí a bolest do břicha a zad.. no když už jsem toho po hodině měla dost a rozhodla se že si napustím vanu tak to začalo mizet. ![]()
Ahoj holky. Tak už se vám to všem blíží. Já budu určitě mezi posledními, jak to tak sleduju. ![]()
Dnes po probuzení jsem dostala šílenou chuť na krupicovou kaši, takže jsem ji měla na snídani. ![]()
Asi se dnes budu válet celý den doma, venku je zima a vypadá to i na déšť. Tak aspoň vyčistím akvárko, upeču maso s bramborem a to je tak vše…Každý den mi přijde stejný. ![]()
Tak co @Mája B nemá už něco? Když ma dnes ten termín
tady je dnes nějaké pusto. Zítra bych měla termín já, kdybych tu naši holku nevyprdla o skoro dva měsíce dřív. Ale malá prospívá a ma se dobře, krásně přibírá, má už 3600g a 54cm
tak vás tu zdravím a holky držte se!
@anlendy. nic nic, už mě to s.re
buď ráda, že to máš za sebou ![]()
Ahoj všem do večera ![]()
Já byla teď odpoledne s mamkou a s babičkou na hřbitově, mám moc ráda tu dušičkovou atmonséru, kdy spousta hrobů svítí. U nás navíc atmosféru umocňuje velké množství starých většinou opuštěných německých hrobů - se ségrou jsme si každá vyhlídly jeden „svůj“ a na ten občas dáme kytičku nebo zapálíme svíčku - přináší to zútulnění opuštěného hrobu neznámých lidí takový „příjemný“ (nevím, jak to specifikovat) pocit.
Dneska jsem navíc zapálila u hlavního kříže svíčku za všechny maličké andělíčky, vzpomněla jsem si u toho na Lejlu a Lilli a musela pak zvlhlé oči dlouho rozmrkávat - moc doufám, že se obě držíte a životní rány vás nakonec přes všechnu bolest posílí ![]()
Jinak rozbolavělý spodek, který jsem řešila včera, je dneska už mnohem lepší, tak to opravdu snad byla jen reakce na čtvrteční vyšetření, doufám.
@Iškaa ďakujeme. Filípek v nebíčku sa určite na teba usmieva a bude hlídať každý tvoj krok aby ste boli ty, i ten pokladík čo nosíš pod srdcom vporiadku.
Mareček nám priberá…už je to kus chlapa. Škoda ho je, ale bohužial… Párkrát už kolaboval i čo je na prístrojoch. Stále, stále čakáme. Pokaždé keď Dr majú rozpravu či už ho odpoja tak niekto príde s tým že ešte chcú to a to vyšetrenie… Už sme s toho unavený, vyčerpaný…nič nevieme, nič nikto nezistil… Každým dňom je všetko ťahšie a ťahšie…keby aspoň dýchal sám a hýbal sa. Keby…keby…keby… Je mi dnes smutno… Za oknom horí sviečka za Filípka. Dnes majú deti u nás lampiónový průvod. Zapálili sme všetci v ulici sviečky na cestu či chodník aby mali atmosféru…je to moc krásne.. A tá radosť v detských očiach…
@Michaela99 tak to já chci epidurál/spinal - chci, slyšet malou zaplakat, chci, aby mi jí přiložili na prsa, chci ji hned vidět - nojo, je to moje první a asi jediný dítě, tak se o to nechci připravit ![]()
navíc, jak jsem psala,. já po celkovce zvracím, takže bych se o malou nemohla starat, vážně je mi po ní hrozně zle…o spuštění mlíka bych si mohla nechat jen zdát
proto radši chci epi…a doufám, že mi ho dají.
Ahoj prdky.
Nadsene koukam jestli nekdo uz… A nikdo nic… No, tak ale krom chudaka Maji, mate, jak koukam, TP az kolem poloviny listopadu, tak se tesim na fotecky prtavecku.
Bolave spodky nezavidim - mne boli pro zmenu od vlozek
Uz se tesim az i tohohle bude konec… macham v hermanku, vecer patlam alespon Bepanthenem, stale sprchuju stokrat denne ![]()
Ja jsem vcera mela doma honicku, mela jsem tu tunu pradla na zehleni, u kteryho jsem diky detickam stravila cca 6 hodin
Takze celej den. Potom jsem presoupavala Emci pokoj - mela udelany letiste, tak jsem ho potrebovala rozsoupnout na dve postele - Rick tam bude utikat az se nebude dat spat v loznici s prckem
Jednu takovou probdelou noc mame za sebou a chudak vstaval rano po 4hod. do prace s kruhama pod ocima
No a s Emcou na jedny posteli = nemoznost klidneho spanku
Taky se tim pokojicek zvetsil, tak ma dost mista na litani a kramovani ![]()
I u nas vcera horelo svicek pozehnane. Nektere jsem zapalila extra pro nekoho (pro nase andliky… pro holek andilky, babicky, pejsky…), zbyle horely proste pro vsechny… Jednu chvili to vypadalo, ze vyhorime ![]()
No, ja jdu vylezt z postele - skoro hodku jsem kojila, mezitim psala s mamou na Skypu, s Rickem na msn
Emca si hraje vedle, t ak ji jdu obliknout a jdeme pect crumpies, neb nemame zadny pecivo k snidani, auto ma Rick a venku prsi jako blazen, takze karu ven urcite nevyvezu, hlavne teda ani sebe a deti ![]()
SLysim, jak prdka v postylce skyta - chudinka…se zase precpala ![]()
Jinak u nas vse v poradku. Ve CT jsem byla s malickou na kyclich, vse OK, dalsi v 6 tydnech.
Jinak holkam, co jdou na cisare, obzvlaste pak Mise drzim palce, se @stephora jsme v kontaktu, toz si povime soukrome ![]()
@Lejla91 na vas moc myslime a moc prejeme, aby ta boelst prebolela a aby uz bylo jen lip ![]()
@lilli.c … a ty vis…
![]()
No, jdu se vykopat, at neco udelam nez se proti me vzbouri deti ![]()
Tak se drzte a tfuj tfuj tfuj na pristi tyden na ty vase cisare, holky! A doufam, ze Maja bude mezi dalsima rodicima!
![]()
Opatrujte se! Paaa ![]()