TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1537
1.11.13 22:16

@Mája B Děkuju za odkaz :palec: Když do neděle nebude líp, zkusím to.
To netvrdnutí břicha je určitě klid před bouří a zítra se to všechno dožene a úspěšně zakončí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.11.13 09:51

Ahojda :)
ja vcera byla jako kote utahana z toho meho programu, uz se tak pretahovat nebudu, bylo mi ouvej, i pak vecer a v noci mi dost tvrdlo brisko. clovek se snazi nejak jeste nahnat fyzicku k porodu a spis me to udolava :mrgreen: vsak jsem taky vstavala pred chvilkou :)

co mate dnes v planu? ja nic, jen obed a odpoledne prijde znama na navstevu… jinak bude valeni :) si zaslouzim.

holky me na gyne zanety (mimo tehotenstvi) uplne suprove pomohly koupele z chytre houby. zadny globule… tech jsem vyzkousela milion. a teda aspon obcas brat b-komplex a probiotika… ted v tehu musim zaklepat… tak nic, i kdyz v noci jsem mela malinko svedivo, ale z toho podeziram to moje rochneni ve vane :mrgreen: :lol: coz je mimichodem taky legrace, mame ji velkou, dlouhou a hlubokou a stejne me ten pupik trci ven. muj muz se tomu desne smal :mrgreen:

preju hezky den i kdyz je venku nic moc pocasko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.11.13 11:02

@Michaela99 já mám taky strach, zatím jen malý, ale to bude teď ty 4 dny narůstat a noc před tím nebudu spát - je přece normální, že se bojíme, jdeme na operaci břicha! ale ti naši miláčci nám to vynahradí, až je budeme mít v náručí…

a já to beru prakticky - mám víkend čas na to si připravit pokojíček, mám čas si oholit nohy a kdoví co dalšího, v klidu si umýt vlasy, upravit obočí, zkontrolovat ještě tašku do porodky (třeba nemám vlhčené ubrousky, které jsem brát nechtěla, ale radši je přibalím) - prostě jsem ráda, že vím, kdy to přijde (pokud to samozřejmě nepřijde dřív) a mám čas se na to připravit jak nejlíp umím :)

držím ti palce, abys to všechno zvládla - jdeš do celkové, nebo do epidurálu? Já ještě nevím, nebyli schopni mi to dopředu říct, tak to budu řešit ve středu…celkovou totiž nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.11.13 11:12

@stephora Já půjdu do celkové.. od té částečné mě odrazuje hrozně lidí. Dobu pak prý jen ležíš, nesmíš se hýbat a čekáš až ti příjde tělo k sobě. Je to prý šílenej pocit bezmoci.Ze včera na dnešek mě v půl druhé ráno chytli takové bolesti že jsem myslela že rodím.. co 3 min tvrdnutí a bolest do břicha a zad.. no když už jsem toho po hodině měla dost a rozhodla se že si napustím vanu tak to začalo mizet. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.11.13 12:40

Ahoj holky. Tak už se vám to všem blíží. Já budu určitě mezi posledními, jak to tak sleduju. :mrgreen:
Dnes po probuzení jsem dostala šílenou chuť na krupicovou kaši, takže jsem ji měla na snídani. :dance:
Asi se dnes budu válet celý den doma, venku je zima a vypadá to i na déšť. Tak aspoň vyčistím akvárko, upeču maso s bramborem a to je tak vše…Každý den mi přijde stejný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
2.11.13 16:39

Tak co @Mája B nemá už něco? Když ma dnes ten termín :lol: tady je dnes nějaké pusto. Zítra bych měla termín já, kdybych tu naši holku nevyprdla o skoro dva měsíce dřív. Ale malá prospívá a ma se dobře, krásně přibírá, má už 3600g a 54cm :) tak vás tu zdravím a holky držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.11.13 18:21

@anlendy. nic nic, už mě to s.re :D :D :D buď ráda, že to máš za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.11.13 18:29

Ahoj všem do večera :kytka:
Já byla teď odpoledne s mamkou a s babičkou na hřbitově, mám moc ráda tu dušičkovou atmonséru, kdy spousta hrobů svítí. U nás navíc atmosféru umocňuje velké množství starých většinou opuštěných německých hrobů - se ségrou jsme si každá vyhlídly jeden „svůj“ a na ten občas dáme kytičku nebo zapálíme svíčku - přináší to zútulnění opuštěného hrobu neznámých lidí takový „příjemný“ (nevím, jak to specifikovat) pocit.
Dneska jsem navíc zapálila u hlavního kříže svíčku za všechny maličké andělíčky, vzpomněla jsem si u toho na Lejlu a Lilli a musela pak zvlhlé oči dlouho rozmrkávat - moc doufám, že se obě držíte a životní rány vás nakonec přes všechnu bolest posílí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.11.13 18:31

Jinak rozbolavělý spodek, který jsem řešila včera, je dneska už mnohem lepší, tak to opravdu snad byla jen reakce na čtvrteční vyšetření, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
2.11.13 19:42

@Iškaa ďakujeme. Filípek v nebíčku sa určite na teba usmieva a bude hlídať každý tvoj krok aby ste boli ty, i ten pokladík čo nosíš pod srdcom vporiadku.

Mareček nám priberá…už je to kus chlapa. Škoda ho je, ale bohužial… Párkrát už kolaboval i čo je na prístrojoch. Stále, stále čakáme. Pokaždé keď Dr majú rozpravu či už ho odpoja tak niekto príde s tým že ešte chcú to a to vyšetrenie… Už sme s toho unavený, vyčerpaný…nič nevieme, nič nikto nezistil… Každým dňom je všetko ťahšie a ťahšie…keby aspoň dýchal sám a hýbal sa. Keby…keby…keby… Je mi dnes smutno… Za oknom horí sviečka za Filípka. Dnes majú deti u nás lampiónový průvod. Zapálili sme všetci v ulici sviečky na cestu či chodník aby mali atmosféru…je to moc krásne.. A tá radosť v detských očiach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.11.13 20:36

@lilli.c :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: seš fakt silná baba :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
3.11.13 00:07

@lilli.c máš můj velký obdiv! Se mnou by to už seklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.11.13 09:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.11.13 09:14

@Michaela99 tak to já chci epidurál/spinal - chci, slyšet malou zaplakat, chci, aby mi jí přiložili na prsa, chci ji hned vidět - nojo, je to moje první a asi jediný dítě, tak se o to nechci připravit :)
navíc, jak jsem psala,. já po celkovce zvracím, takže bych se o malou nemohla starat, vážně je mi po ní hrozně zle…o spuštění mlíka bych si mohla nechat jen zdát :nevim: proto radši chci epi…a doufám, že mi ho dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
3.11.13 09:33

Ahoj prdky.

Nadsene koukam jestli nekdo uz… A nikdo nic… No, tak ale krom chudaka Maji, mate, jak koukam, TP az kolem poloviny listopadu, tak se tesim na fotecky prtavecku.

Bolave spodky nezavidim - mne boli pro zmenu od vlozek :poblion: Uz se tesim az i tohohle bude konec… macham v hermanku, vecer patlam alespon Bepanthenem, stale sprchuju stokrat denne :roll:

Ja jsem vcera mela doma honicku, mela jsem tu tunu pradla na zehleni, u kteryho jsem diky detickam stravila cca 6 hodin :lol: Takze celej den. Potom jsem presoupavala Emci pokoj - mela udelany letiste, tak jsem ho potrebovala rozsoupnout na dve postele - Rick tam bude utikat az se nebude dat spat v loznici s prckem :lol: Jednu takovou probdelou noc mame za sebou a chudak vstaval rano po 4hod. do prace s kruhama pod ocima :lol: No a s Emcou na jedny posteli = nemoznost klidneho spanku :lol: Taky se tim pokojicek zvetsil, tak ma dost mista na litani a kramovani :mrgreen:

I u nas vcera horelo svicek pozehnane. Nektere jsem zapalila extra pro nekoho (pro nase andliky… pro holek andilky, babicky, pejsky…), zbyle horely proste pro vsechny… Jednu chvili to vypadalo, ze vyhorime :lol:

No, ja jdu vylezt z postele - skoro hodku jsem kojila, mezitim psala s mamou na Skypu, s Rickem na msn :lol: Emca si hraje vedle, t ak ji jdu obliknout a jdeme pect crumpies, neb nemame zadny pecivo k snidani, auto ma Rick a venku prsi jako blazen, takze karu ven urcite nevyvezu, hlavne teda ani sebe a deti :lol:

SLysim, jak prdka v postylce skyta - chudinka…se zase precpala :nevim:

Jinak u nas vse v poradku. Ve CT jsem byla s malickou na kyclich, vse OK, dalsi v 6 tydnech.

Jinak holkam, co jdou na cisare, obzvlaste pak Mise drzim palce, se @stephora jsme v kontaktu, toz si povime soukrome :lol:

@Lejla91 na vas moc myslime a moc prejeme, aby ta boelst prebolela a aby uz bylo jen lip :hug:

@lilli.c … a ty vis… :hug: :*

No, jdu se vykopat, at neco udelam nez se proti me vzbouri deti :P

Tak se drzte a tfuj tfuj tfuj na pristi tyden na ty vase cisare, holky! A doufam, ze Maja bude mezi dalsima rodicima! :cert: :hug:

Opatrujte se! Paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital