TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
31.10.13 09:55

Nazdarek, tak jsem po snidani :) vyspana do ruzova :) a dneska asi nic moc delat nebudu, uvareno mam, uklizeno taky ;) takze pohodickaaaa :) no max posbiram pradlo a povesim dalsi ciste vyprane (az ho pracka vypere :mrgreen: ) no a asi bych si mohla sbalit tasku me tak napadlo :mrgreen: jinak sebou svihnu na gauc a pustim bud filmek ci neco takoveho :)

@stephora budu drzet pesti aby ti dali termin co nejdrive, nejlepe hned na pondelek :)

@Deeh jsem zvedava, jestli ti to vyjde :)kdyby jo, dej vedet jak se takovy spontanni porod planuje :mrgreen: ze bych to zkusila taky :)

@Mája B ahojda, vis co, ja si myslim, ze pokud se mrnousovi nechce ven, muzes delat psi „vyvolavaci“ kusy a stejne nevyleze :) ale neboj, ono uz to treba kazdym dnem vyjde ;)

hezky den holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.10.13 10:17

@Deeh držím palce na KO! moje malá je dnes nějaká aktivní, strašně se mi tam vlní a je hodně nahoře, blbě se mi dýchá…ale jinak je mi dobře, jen už asi dnes nikam nepujdu - ale večer musíme nakoupit :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.10.13 10:20

@Schara užij si den, taky už nic nedělám - co šlo vybalit jsem vybalila, zbytek musí do skříně a ta bude hotová až příští týden, tedy to už snad budu v porodce :lol: takže jen o víkendu do Ikea pro komodu a pár drobností, složit postýlku, komodu, vyházet oblečky, přinést ze sklepa plenky, vaničku atd…no a mimi může přijít mezi nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.10.13 11:21

@stephora to si myslim, ze v porodnici budes :) takze bud to pocka az se vratis, a nebo to udela muz :) ja si sbalila tasku, snad mam vsechno, mam v ni i misto jeste :mrgreen: ale jesenka, cokoska a hroznovy cukr tam nechybi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
31.10.13 11:35

Ahojda ženy,

tak se hlásím po kontrole, do soboty(termínu) si myslí, že porodím, prý je vše nachystané…malej má odhadem 3.650g, udělala mi Hamiltona, abych se rozrodila, ale nevím, nic mi není :D :D :D říkala, že začnou kontrakce a pojedu…ale nijak se na to rozhodně neupínám, uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.10.13 11:41

@Schara já v tašce žádný jídlo nemám ale dneska jedem do teska, takže bych si tam mohla koupit aspoň pár musli tyček - jdu si napsat seznam, který přilepím na tašku - zatím tam nemám nabíječku, ebook a právě ty ňamky…

@Mája B držím palce Májo! už to bude, uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.10.13 11:53

@stephora no vidis, nabijecka na telefon :) ale tu tam dam az pozdeji, ted nevstavam (mam totiz dve nabijecky doma :) )no to co bude chybet, tak doveze manzel proste druhy den :)

@Mája B no toz drzim pesti at to pekne vypukne :) a vse v klidu probehne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
31.10.13 12:10

Holky, díky, říkala, ať už se neobjednávám na pásy na příští týden, ale objednala jsem se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
31.10.13 12:47

@samurajka Tak to bych ti přála, abys šla do porodnice v pondělí poprvé a naposledy ;)

@stephora To je dobře, že držíš pohromadě. Jen odpočívej, ať minimálně do toho pondělka vydržíš.

@Mája B Dobrý tah objednat se na pásy, mám pocit, že Murphyho zákony fungujou a kdyby ses neobjednala, určitě bys potřebovala jít ;) Pevně doufám, že už to potřeba nebude, protože bude mrňous venku.

Já dnes na kontrole taky dobrý, nic se u nás zatím neděje. Pobavilo mě trpaslo - když jsem si lehla u doktorky na záda, zůstal mi vedle pupku neuvěřitelným způsobem trčet zadeček, ale tak moc mu ještě nikdy netrčel - asi z něj bude malý drzounek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
31.10.13 12:52

Když řešíte ty tašky do porodnice - nabíječku už mám taky připravenou, radši ji teď měsíc vytahovat z báglu, než tam pak zůstat bez spojení - ale zajímá mě, kolik máte nakoupeno poporodních vložek? A asi nemá cenu s sebou brát třeba zavinovačku? Nemyslím teď na cestu domu, ale pro pobyt tam. A krémy a podobné věci na miminko? U nás musím mít své noční košile i svoje oblečení na mrně, ale na tu drogerii a podobně jsem se ještě nezeptala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.10.13 13:02

@Iškaa mam sebou dva baliky s tim, ze muz bude jezdit za mnou, kdyztak doveze dalsi :) doma mam taky jeste dva a neco pry donese znama co ji zbylo. ja nemusim mit ani obleceni, ani zavinovacku na mimco, ani kosmetiku… takze neporadim. mam jen pliny a vlhceny ubrousky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.10.13 13:04

@Iškaa mě se malá na monitoru vždy vyboulí, pásy se jí vůbec nelíbí - boulí se ale hlavičkou, ne prdelkou :) ale oba monitory, co mi točily, dopadly v pořádku a na poprvé, nemuselo se přetáčet - takže se sice boulí, ale je vzorná ;)

jinak s poporodníma vložkama - v Krči ti daj erární, ale já si koupila i svoje, je to asi jen 24ks, spíš na doplnění, ale mám je. Na mimi jsem si kosmetiku nebrala, prý je k dispozici, ani zavinovačku, jen plenky látkové asi 5 ks a podložky jednorázové, ale ty jsou spíš pro mě než pro mimi. Na mimi mi prý dají oblečení a kosmetiku, pro mě jen vložjky, zbytek svoje…ale asi to má každá porodka jinak :nevim: určitě se na to zeptej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
31.10.13 13:10

Ahoj holky. Tak já už fakt potřebuju porodit, protože taové změny nálad, jako mám v poslední době, jsem teda nikdy nezažila. Ty hormony se mnou pěkně lomcují. Z ničeho nic začnu brečet, pak jsem v klidu, pak začnu být nepříjemná na partnera, pak mě to vše mrzí, tak zase brečím a tak pořád dokola. :,( Nejhorší je, že to nejde nijak ovládnout…Normálně se za to stydím!!! :roll: no, chudák můj chlap.

Rozhodla jsem se, že budu rodit v Podolí, příští týden tam jdu na první monitor, tak jsem zvědavá. :mrgreen:

Tašku mám sbalenou, jen pak dokoupím ještě nějaké dobroty do porodnice. Teď bych je všechny spořádala, kdybych je měla doma. :mrgreen:

Tak kdo bude další na řadě a pochlubí se miminkem??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
31.10.13 15:01

@Iškaa ja mam pripravene dva baliky s tim, ze mi kdyztak manzel jeste priveze, zabiraji dost mista. My musime mit i pleneckypro mimi, pry se jich dostabva jen 5ks a krem jsem tam jeden dala pro jistotu, aby byla prdiska kdyztak cim namazat, pripadne prsa pokud by zacala zlobit. Ale zavinku pry maji erarrni. Na nocni kosilku nas upozornovali, ze by mela byt bud rozepinaci a nebo dobre stahovaci na prsa az se bude kojit, aby jsi nemusela vytahovat celou kosilku nahoru.

@Mája B tak to preji at tu mas porod rychle, si myslim ze o vikendu ti to urcite vypukne :-)

@kamkakamka to jsou ty tehu hormony a s nimi nic neudelas, asi se to v tobe nahromadilo a ted to jde ven ve vsi parade, neboj partner to urcite chape a nebere to nijak vazne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.10.13 16:11

Holky, tak ja byla venku, na prochajde, je tam hezky, ale zimena. jsem prijemne unavena ;) a vyhladovela :mrgreen:

@Deeh ja mam taky pliny pro mimco, davaji jen do zacatku, jinak vse maji erar na mimco i mam sebou balenicko plen, kde je 28ks, takovy cestovni skoro :mrgreen: a mam tam taky sbaleny b-panthen na prsa, s tim, ze se da kdyztak namazat prcka mrnousova. jinak na doma mam na zadecek ondrejovku.

@kamkakamka no jo hormooony a po porodu to bude treba jeste divocejsi :mrgreen: :) nic si z toho nedelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí