TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
29.10.13 18:57

Váhu mi odhadoval ale vzhledem k hlavičce zmáčnuté a ke schovaným nožičkám je to jen hodně zhruba 2600 g…

No, on tenhle názor na císaře měl můj doktor už při minulé kontrole… Považuje za zbytečné čekat do termínu a hlavně za nebezpečné ( je lepší plánovaný než akutní)

Vůbec nedokážu ani jako zdravotník pochopit, že Vás takhle moří- to čekají, že se ještě otočí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
29.10.13 19:03

@Iškaa Ten je krásnýýýý!!! Já nic takového neumím, nemám na to ani trpělivost…jsem ráda, že přišiju knoflík. Jsem spíš technický typ, složím si nábytek, přivrtám obrázek…ale pletení apod. to tedy ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.10.13 19:30

@Iškaa no ten je nádherný! Nechceš nám také něco udělat? Samo za peníze, je to fakt krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 19:33

@Iškaa ten lev je uzasnej, tak tohle nikdy nedokazu, to vim jiste :mrgreen: ja mam taky rada zeleny caj, a obcas si dam, ted uz si myslim, ze to zas az tak nevadi kdyz si ho udelas slabsi. ja si dneska udelala kaficko, snedla hroznove vino sladoucke a mrnousek se tam dve hodky mlel jak o zavod. no uz mu to asi neudelam ;) ted uz zase spinka asi

@wena8621 tomu rikam jednani doktora ;) a neboj, hlavicka se srovna az bude venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
29.10.13 19:38

@lucyfree No, kdopak nam to tu porodil :hug: Velka gratulace a moc zdravicka vam obema! :hug:

@Iškaa ty blaho, no ty ses fakt sikula! 8o :palec: :potlesk:

@Lejla91 :hug: Zlaticko, hlavne at uz jste spolu a vse zvladnete a doufam, ze brzy se budete oba dva citit mnooohem lip :hug: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 19:40

@Barčí1411 a jakpak ty? co ten zanet v prsou? dobry? mala je hodna porad asi co? a co velka segra? jejda to mam otazek :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.10.13 19:42

@Barčí1411 Zdrárek mamino, konečně tu vidím! :) nebo tu jsi a já tě nevidím, nějak bych se poslední dobou nedivila :) jak se Vám daří? co prcek? a jak Emča bere ségru? je z ní asi unešená, že? :) zdravíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
29.10.13 21:59

Jů, děkuju, jsem ráda, že se vám líbí :) Ségra se mě taky ptala, jestli se tím nechci živit. Když bych ale poctivě zapisovala čas, který jsem tomu věnovala (většinou při skypu, u televize a tak), tak by to na uživení nebylo - když jsem ho dodělala, tak jsem si říkala, že žádný další už nevznikne, protože už na to neseberu dost trpělivosti - jakmile vím, co vznikne, už mě to nebude tolik bavit.

@wena8621 No jo, to vlastně psala asi i stephora, že se váha těžko odhaduje, protože se nožičky v pánvi špatně měří. Jsem ráda, že aspoň někde jsou doktoři rozumní a nenechají tě dlouho čekat :palec:

Jsem teď jen rychle projela pohledem metříky a mám pocit, že většina miminek se narodí během příštího týdne až dvou, protože většina z přispívajících je 38+něco - držím všem pěsti, ať jde klubání se drobečků hladce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 22:05

@Iškaa no a my si to nechame na ten termin, druha pulka listopadu co? ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
29.10.13 22:25

@Schara Už to tak vypadá :) I když ty by ses určitě nezlobila, kdyby to přišlo třeba za dva týdny, ne? ;)
Kdo ví, jestli to u mě nebude až prosinec, každopádně my máme s trpaslem „nakázáno“ vydržet do 25. - manžel moc chce být u toho a v ten den přiletí, tak uvidíme, jestli ho budeme vítat jako jeden nebo dva. Radši bych jako jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 22:36

@Iškaa já bych se nezlobila uz ani ted, mrnousek je upecenej :) takze jsem v klidku.ale zatim tomu nic nenasvedcuje :)
tak ja budu drzet pesti, at vydrzite a pockate na tatku ;) muj muz taky chce byt u toho, ale je pravda, ja ho mam doma, resp. nekde pobliz a na telefonu :) takze je to o necem jinem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
30.10.13 03:04

Ahoj :lol:

Nene, muzu spat, I skoro spim, ale maly zvire dostalo hlad, toz kojim… :lol:

Mala je hodna, jen uz procuci treba 3-4hodinky (vetsinou vecer),, tak misto spani vedeme konverzaci na tema „proc nejsi vhuru pres den, at si Te uzije tatinek a vecer ja muzu koukat na televizi, popr. spat“… ale ne, je desne srandovni, takovej svihlej mix Emicka-Rick :lol: Takze zlaticko!
Kozy uz dobry. Vlastne diky Lill, ktera v den, kdy jsem to mela nejhorsi, zrovna nevedela, co delat, tak byla fakt asi 3 hodky u prsou a tahala a tahala… ja teda rozmasirovavala v mezicase ve sprse a potom jsem celou noc chladila.. a ted si spis rikam - mam tam vubec mliko? O prsach vubec nevim. I kloboucek na kojeni jsem odhodila :lol:

Emca trochu zarli, ale spis vecer :lol: to potrebuju, aby lehla do postele bez kecu, tak je samo ma - vcera diky tomy sly obe damy spat az po 22hod. Jinak je z ni pokaknuta. Nosi mi plenky, ubrousky, kontroluje ji pupik a kuzicku - je jak had a dost se loupe, tak mazeme hodne…

Jeee, holky, co nejste v 38.tt a chcete rodit-nerodte jeste tyden :-D Lill je v 37+2 a porad to pocitaji jako hranicni, takze ne uplne donoseny a vsechno kolem prcka se resi prisneji. Lill mela zloutenku a bejvali by nas ani nepustili a pritom s hodnotou, kterou mela, tak ty uuuuplne donoseny miminka vlastne neresi :lol: No a vaha… kdybych se v porodce nerozkojila, tak bysme sly taky do prdelky, protoze spadla pod 2,5kg… toz drzte do ukoncenyho 38.tt :lol:

No, docamtavame, cas udelat detem paaapaaa :lol:

Omlouvam se za preklepy, ale je tu tma a ten telefon ma tak malicky tlacitka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.10.13 10:09

Ahojda holciny :)

tak jsem v klidku posnidala, nj, jsem ted vstavala :mrgreen: ale nejak jsem nemohla vecer zabrat, tak proto :) dneska mam v planu uklidit pekne, vysat a tak, takova ta klasika co je do hodky hotova :) pak si dam obidek, na ten se mimochodem tesim, me oblibene spagetky :mrgreen: a odpo me dorazi kamoska na pokec… takze si myslim, ze den utece jako voda ;)

@Barčí14111 Tak to jsou obe holky teda hodnoucke :) s kapkou zarleni se asi da vzdy pocitat, ale jak pises jak emicka pomaha :) tak si pekne uzivej hodny holky :) jsem rada, ze i prsa se umoudrily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
30.10.13 11:47

@Barčí1411 Jsem ráda, že je vše v pořádku. Závidím ti, že už to máš za sebou… :mrgreen:

Za chvíli vyrážím na kontrolu, tak jsem zvědavá. Holky, 2 dna mám zácpu jako pra… Nevím, z čeho, jím pořád stejné věci a dostatečně piju, tak se dnes zeptám doktora, co s tím… :( Zkoušela jsem teplou vodu nalačno a nic, pak teplé mléko a taky nic. Jednu chvíli už jsem myslela, že na tom záchodě porodím…To jsem jsem ještě nikdy neměla… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.10.13 14:07

@kamkakamka ahojda, tak jakpak dopadla kontrola? no se zacpou moc neporadim, taky ji mam, i kdyz jak se ted cpu vic ovocem a ne tolik cokoladou je to lepsi :mrgreen: :lol:

jsem ten uklid vzala nejak moc poctive a boli me zada :mrgreen: toz si dam slofika nez mi dorazi muz z prace a kamoska na kafco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí