Poradna duly
Jana Čurdová
@lucyfree Jůůůůůů, další miminko!!! Moc gratuluji!!! Jsem ráda, že vše dobře dopadlo!!! Jak dlouho tam musíte zůstat? ![]()
Ahojík ženy!!
Blahoželám k mimískům! Musím sa teda priznať že vás moc nečítam, len sem tam sem nakuknem a pozrem či nááááhodou niektorá už nemá tú svoju žabičku na svete.
Všetkým maminám blahoželám k malému uzlíčku radostí i starostí. A miminkám prajem krásny, šťastný život plný lásky a pochopenia…
![]()
@kamkakamka píše:
Ahoj holčičky! U nás je dnes nádherně!!!Dnes jsem si balila kufřík do porodky a zjistila jsem, že tam vše nedám.
Musím najít nějakou větší tašku, kam to všechnu nacpu.
Holky, já nemám vůbec žádné bolesti, ani tvrdnutí, prostě vůbec nic. Myslím, že ještě snad budu přenášt nebo co.Nebo je tady ještě nějaká z vás, která nemá vůbec nic???
Já jsem na jednu stranu ráda, ale když vidím, že tady všechny píšete o takových věcech, tak si říkám, proč já nic nemám???
ahoj, s tím, že nemáš bolesti ani tvrdnutí určitě nejsi sama, taky mám to štěstí, tvrdnutí jsem ještě nezažila - neumím si představit co ostatní prožívají, když čtu jak některé holčiny tu trpí… teď už se ale začínám víc pozorovat a zkoumám každý píchnutí, jestli už něco nebo ne.. zatím se malá asi nechystá ![]()
@stephora Tak to chápu.. nemyslela jsem to nijak zle..
![]()
@lucyfree Jůůů
další šťastná maminka..
Hodně zdravíčka a štěstíčka oboum
![]()
@lucyfree no gratuluji a jsem ráda, že jste oběd v pořádku!
my si dnes koupili měřič tlaku, abychom kontrolovali ty moje otoky a odpoledne jsem měla 116/75, takže dobrý, preeklampsie snad nehrozí ![]()
@Schara já už se moc nešlechtím - všechno mám tak nějak hotové - nehty na nohou ještě týden vydrží, obočí jsem si upravila, nohy mám jakž takž oholené - ty možná vezmu jen žiletkou, jen už udržuju, abych nebyla na sále za úplné prasátko - myju sebe a vlasy
ani nehty už nelakuju, oni to na sále nemají rádi
max bezbarvým
dnes mě bolelo břicho, asi malí poslíčci, ale nic výrazného, lehla jsem si a přešlo to. V sobotu a v neděli jsem dost kmitala, takže si to vybralo svou daň asi ![]()
@Michaela99 vždyť já taky ne
já se snažím si to po sobě číst, jestli to vyznělo nějak blbě, tak se omlouvám -. vůbec nic špatného jsem tím nenaznačovala
jsme nějaké přecitlivelé, že? ![]()
@stephora no ja se taky udrzuju prubezne, kor ted, kdyby nahodou, i kdyz si myslim, ze by jim na sale bylo jedno jestli mam ci nemam oholene nohy nebo vytrhane oboci
a me asi uprimne taky
, ale dneska s tou maskou na ksichtiku a tak me to bylo tak nejak prijemne, jsem mela pocit jakobych udelala neco extra
nehty uz taky nelakuju, jen na nohach, ale na rukach jsem prestala a to jsem nasla konecne odstin laku, ktery me max vyhovoval, takovy prijemny neutral. no radeji se setri, at se ta vase princezna nezacne drat ven
jj ten tlakomer si myslim, ze je fajn, kor kdyz jsi tak otekla ![]()
@stephora Já už doslova otrávená z toho břicha a tech debilních snů že už mám malé u sebe.Pak se probereš a nic.. to bych střílela ![]()
Já jsem zvyklá se holit každý 3. den, někdy i častěji, takže jsem pořád ready.
Stejně tak to mám i s vlasy. A jelikož pořád někde lítám, tak jsem tak nějak pořád upravená.
Říkám si, že by takové fajn počasí mohlo vydržet ještě celý listopad. Doufám, že nenapadne sníh, až pojedu do porodky a z porodky. ![]()
@kamkakamka ja se holim taky celkem casto, ale v zime obcas zapomenu na nozky
zbytek mivam v cajku. no vlasy mam blby na upravu, i kdyz jsem na tom mohla byt i hur, takze pokazde nez nekam jdu musim je fouknout
a pocasi se ma zhorsit
ale taky doufam, ze nam nenasnezi, pac porodnice na vysocine
![]()
@Lejla91 ahoj sluníčko moc děkuji a kdo bude další na řadě je zatim ve hvězdách…i když možná to budu právě já:-) zítra nastupuju do porodnice a kdo ví co tam semnou budou provádět, je fajn, že se manžel vrátil a určitě ti teď hodně pomáhá, tak se zlatíčka držte… ![]()
Tak holky já se s vámi prozatim loučím…dneska byl super den…s přítelem jsme jeli na pizzu a celý den jsme byly spolu…zítra nástup do porodnice tak se tu všechny opatrujte pá ![]()
@evickajurcikova tak hodne stesticka a pak se ozvi az budes doma s mrnouskem co a jak ![]()
Ahoj holky, tak jsem Vás dočetla a je vidět, že se nám to všem blíží… já dneska taky hodila celkový úklid na svém těle, přelákla bezbarvým lakem, ruce, nohy a zítra vyrážíme na kontrolu do nemocnice… Jelikož jsem něla vysoký tlak a podle měření doma je taky všelijaký a mám oteklé nohy, tak doufám, že tam už nezůstanu, ale přijedu domů… ale tašku si pro jistotu do kufru hodím… ![]()
takže zítra budeme vědět více… mějte se krásně a aŤ nám to utíká… ![]()
Ahojte, taky docitam po vikendu plnem uklizeciho nasazeni ![]()
@stephora @Michaela99
holky teda drzte se, kdyz to ctu, jak vas trapi, tak vas obdivuju a je bych je nakopala ![]()