TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
28.10.13 19:07

@lucyfree Jůůůůůů, další miminko!!! Moc gratuluji!!! Jsem ráda, že vše dobře dopadlo!!! Jak dlouho tam musíte zůstat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
28.10.13 19:42

:mavam: Ahojík ženy!! :mrgreen: Blahoželám k mimískům! Musím sa teda priznať že vás moc nečítam, len sem tam sem nakuknem a pozrem či nááááhodou niektorá už nemá tú svoju žabičku na svete.
Všetkým maminám blahoželám k malému uzlíčku radostí i starostí. A miminkám prajem krásny, šťastný život plný lásky a pochopenia… :kytka: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
28.10.13 19:53
@kamkakamka píše:
Ahoj holčičky! U nás je dnes nádherně!!! :andel: Dnes jsem si balila kufřík do porodky a zjistila jsem, že tam vše nedám. :nevim: Musím najít nějakou větší tašku, kam to všechnu nacpu. :mrgreen:
Holky, já nemám vůbec žádné bolesti, ani tvrdnutí, prostě vůbec nic. Myslím, že ještě snad budu přenášt nebo co. :think: Nebo je tady ještě nějaká z vás, která nemá vůbec nic??? :nevim: Já jsem na jednu stranu ráda, ale když vidím, že tady všechny píšete o takových věcech, tak si říkám, proč já nic nemám??? :lol:

ahoj, s tím, že nemáš bolesti ani tvrdnutí určitě nejsi sama, taky mám to štěstí, tvrdnutí jsem ještě nezažila - neumím si představit co ostatní prožívají, když čtu jak některé holčiny tu trpí… teď už se ale začínám víc pozorovat a zkoumám každý píchnutí, jestli už něco nebo ne.. zatím se malá asi nechystá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.10.13 19:56

@stephora Tak to chápu.. nemyslela jsem to nijak zle.. :hug: :kytka:

@lucyfree Jůůů :kytka: další šťastná maminka.. :kytka: :kytka: Hodně zdravíčka a štěstíčka oboum :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
28.10.13 20:16

@lucyfree no gratuluji a jsem ráda, že jste oběd v pořádku! :hug: my si dnes koupili měřič tlaku, abychom kontrolovali ty moje otoky a odpoledne jsem měla 116/75, takže dobrý, preeklampsie snad nehrozí :)

@Schara já už se moc nešlechtím - všechno mám tak nějak hotové - nehty na nohou ještě týden vydrží, obočí jsem si upravila, nohy mám jakž takž oholené - ty možná vezmu jen žiletkou, jen už udržuju, abych nebyla na sále za úplné prasátko - myju sebe a vlasy :) ani nehty už nelakuju, oni to na sále nemají rádi :) max bezbarvým :)dnes mě bolelo břicho, asi malí poslíčci, ale nic výrazného, lehla jsem si a přešlo to. V sobotu a v neděli jsem dost kmitala, takže si to vybralo svou daň asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
28.10.13 20:18

@Michaela99 vždyť já taky ne :) :hug: já se snažím si to po sobě číst, jestli to vyznělo nějak blbě, tak se omlouvám -. vůbec nic špatného jsem tím nenaznačovala :hug: jsme nějaké přecitlivelé, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.10.13 20:24

@stephora no ja se taky udrzuju prubezne, kor ted, kdyby nahodou, i kdyz si myslim, ze by jim na sale bylo jedno jestli mam ci nemam oholene nohy nebo vytrhane oboci :lol: :lol: a me asi uprimne taky :mrgreen:, ale dneska s tou maskou na ksichtiku a tak me to bylo tak nejak prijemne, jsem mela pocit jakobych udelala neco extra :mrgreen: :lol: nehty uz taky nelakuju, jen na nohach, ale na rukach jsem prestala a to jsem nasla konecne odstin laku, ktery me max vyhovoval, takovy prijemny neutral. no radeji se setri, at se ta vase princezna nezacne drat ven :) jj ten tlakomer si myslim, ze je fajn, kor kdyz jsi tak otekla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.10.13 20:32

@stephora Já už doslova otrávená z toho břicha a tech debilních snů že už mám malé u sebe.Pak se probereš a nic.. to bych střílela :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
28.10.13 21:05

Já jsem zvyklá se holit každý 3. den, někdy i častěji, takže jsem pořád ready. :mrgreen: Stejně tak to mám i s vlasy. A jelikož pořád někde lítám, tak jsem tak nějak pořád upravená. :mrgreen: Říkám si, že by takové fajn počasí mohlo vydržet ještě celý listopad. Doufám, že nenapadne sníh, až pojedu do porodky a z porodky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.10.13 21:26

@kamkakamka ja se holim taky celkem casto, ale v zime obcas zapomenu na nozky :mrgreen: zbytek mivam v cajku. no vlasy mam blby na upravu, i kdyz jsem na tom mohla byt i hur, takze pokazde nez nekam jdu musim je fouknout :) a pocasi se ma zhorsit :( ale taky doufam, ze nam nenasnezi, pac porodnice na vysocine :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 21:49

@Lejla91 ahoj sluníčko moc děkuji a kdo bude další na řadě je zatim ve hvězdách…i když možná to budu právě já:-) zítra nastupuju do porodnice a kdo ví co tam semnou budou provádět, je fajn, že se manžel vrátil a určitě ti teď hodně pomáhá, tak se zlatíčka držte… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 21:51

Tak holky já se s vámi prozatim loučím…dneska byl super den…s přítelem jsme jeli na pizzu a celý den jsme byly spolu…zítra nástup do porodnice tak se tu všechny opatrujte pá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.10.13 21:55

@evickajurcikova tak hodne stesticka a pak se ozvi az budes doma s mrnouskem co a jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
28.10.13 23:05

Ahoj holky, tak jsem Vás dočetla a je vidět, že se nám to všem blíží… já dneska taky hodila celkový úklid na svém těle, přelákla bezbarvým lakem, ruce, nohy a zítra vyrážíme na kontrolu do nemocnice… Jelikož jsem něla vysoký tlak a podle měření doma je taky všelijaký a mám oteklé nohy, tak doufám, že tam už nezůstanu, ale přijedu domů… ale tašku si pro jistotu do kufru hodím… :lol:
takže zítra budeme vědět více… mějte se krásně a aŤ nám to utíká… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
29.10.13 02:01

Ahojte, taky docitam po vikendu plnem uklizeciho nasazeni :roll:

@stephora @Michaela99
holky teda drzte se, kdyz to ctu, jak vas trapi, tak vas obdivuju a je bych je nakopala :cert:

@evickajurcikova
:kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital