TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
28.10.13 07:36

@novacekk @Michaela99 holky, no co se dá dělat, máte pravdu obě - jo a Míšo, ty nohy, to mám stejné, furt, nic nepomáhá, už ani nesplaskávají - splasknout mi je trochu ruce…včera jsem si, já debil, vzala baleriny někam do Ikea na nákupy a nohy mi otekly ještě víc i na nártu, takže už mám bakule kolosální…

no ale kontroluju ráno a večer bílkovinu v moči a dobrý, takže ledviny mi neselhávají, tudíž preeklampsie mi snad nezačíná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
28.10.13 07:43

@Michaela99 ještě jak dočítám - já se cítila úplně stejně jako ty - bříško mám taky rozpraskané i nad pupíkem a veliké, jak tam malá je poříd nahoře - v dolní části mám břicho prázdné, tam má jen nožičky. V pátek, když jsem přišla z porodnice, probrečela jsem celý den. Nechápala jsem, jak mě můžu nechávat takhle být a ještě tvrdit, že je to v pořádku. bylo mi hrozně, začala jsem se litovat a tak dále a tak dále…no, pak jsem zavolala mamince, štkala jí do telefonu, jak mi všichni ubližujou, a ona mi řekla, že vše vydržím a hlavně, že mojí holčičce je prostě u mě v bříšku zatím opravdu nejlíp a že je dobře, že se nedere ven, a abych to vydržela a dopřála jí ještě chvilku, a že mi už ten termín příští týden musí dát, protože přenášet konec pánevní zakazuje Česká porodnická komora atd atd… Moc mi pomohlo si tohle uvědomit, že tomu malému je ve mě dobře a nerodím předčasně.

A já si taky uvedomila, že musím být v klidu. Malá mi ten stres totiž dala pěkně sežrat, bylo mi v pátek a v sobotu tak špatně, noci byly příšerné, plné bolestí v kyčlích, křečí ve střevech, čurání…v neděli jsem se ale zklidnila a taky měla celý den co delat, a noc z neděle na pondělí už zase v pohodě…jsem vyspalá a věřím, že to zvládnu i přes nepřízeň těch, co se o mě mají starat!

neboj, zvládneme to obě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
28.10.13 07:52

Jinak všechny zdravím!

my včera byli v ikey pro první várku věcí - lustry, závěsy, garnýže a další tyhle volovinky - nechali jsme tam sice 1800, ale s tím se počítalo - takže už máme v obývací kuchyni hezky záclony a závěsy, je to tu útulné, i když nepořádek je tu stále. dnes bude chlap montovat skříně, abychom se zbavili dalších krabic, pěkně to ubývá, ale samosebou stále jich máme dost nevybalených a spousta věcí nemá ( a ještě nějakou dobu mít nebude) stálé místo :nevim:

včera jsme taky předávali starý byt, takže tohle je vyřízené a už je ze mě 100% chrášťanda :)

sice mě to popojíždění včera úplně odrovnalo, večer jsem měla nohy ještě větší, než jste tu viděly, a spát jsem šla v 9, ale do rána trochu splaskly a dnes si je ovážu lehce stahovacíma obvazama, ony pak tolik neotečou - problém je, že ty obvazy mám samosebou v krabici, která je úplně nejníž, a už 3 dny čekám, až se k ní propracujeme, ale to se nestalo, takže hned jak miláček vstane, bude mi ji muset vypreparovat, protože další den už čakat nebudu - otoky se hodně zhoršují…

tak se tu mějte, zas e ozvu, co s náma je :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.10.13 08:12

Ahojda Holky :) no proste ty konce jsou koukam docela mazec, ale my to kvuli tem nasim pokladum preci vydrzime :pankac:
@stephora neboj, uz jen par dni a bude :hug:

@Iškaa ahojda :) jo magnesium se vysadila v tydnu :) a to tvrdnuti, zadne drama se nekona, jako brisko tvrdne, ale ze by nejak extra to neee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
28.10.13 08:20

@Iškaa tak me ted bricho tvrdne celkem dost, samozrejme po nejake namahavejsi cinnodti, treba zrovna vcera pri vytirani, ale klidne mi stvrdne i kdyz jsem naprosto v klidu a dost i v noci.

@evickajurcikova brisko poboliba, nekdy vic, nekdy min… bolesti, jak kdyz by mela prijit ms, ale uz tak minimalne tyden az dva. A ty pohyby, nekdy taky hadim brisko a premlouvam prcka at se pohne, kdyz mam pocit, ze je dlouho v klidu. Ted uz tedy primo nekope, ale bouli se v brise, kazdou chvili se nekde objevi boulicka, ale jestli je to noha, ruka tezko poznat :-)

@Mája B á koukam, ze jeste porad 2v1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 08:36

@misulka34 také si někdy připadám jako bby se mrňous dral ven jak mě to bolí a pak mě ještě začne píchat v pipcee a to už je poslední kapka tak jen ležim a moc se nehýbám a malou hladim někdy to zabere a někdy ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 08:38

@misulka34 on to má prcek většinou ob den…jeden den řádí a druhý den odpočívá no jak kdy někdy do něj štouchám a stejně nic a jindy se pořád mele…jako zrovna denska tak jsem zase klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 08:41

@Mája B jo holky teď už to asi nebude lepší s těma bolestma musíme to vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 08:44

@stephora holky moc vám držím palce to co tady píšete musí být opravdu stresující to se není čemu divit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 08:48

@Deeh jojo už máme veliký miminka na kopání už nemají místo…malá se mi tam také většinou už jen převaluje a dělají se mi boule a nejlepší je když chudák dostane škitavku je to jen chvilka ale zásek slušneja skáče micelé bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
28.10.13 09:14
@evickajurcikova píše:
@misulka34 on to má prcek většinou ob den…jeden den řádí a druhý den odpočívá no jak kdy někdy do něj štouchám a stejně nic a jindy se pořád mele…jako zrovna denska tak jsem zase klidnější :-)

Ahojky.Jojo,máme to stejné, ale někdy jsou ty pohyby, fakt až moc, že se fakt leknu, jestli je v pořádku, no a někdy se leknu, protože je fakt línej a ať přemlouvám jak chci, tak se nenechá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 09:35

@misulka34 mrňata asi zkoušej co vydřžíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
28.10.13 09:37
@evickajurcikova píše:
@misulka34 mrňata asi zkoušej co vydřžíme :-)

Asi jo.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.13 09:48

@misulka34 no už to máme za pár dní a prcky budeme mít u sebe já zítra nastupuju do porodnice jsem diabetička tak si mě pan doktor objednal zítra ráno tam mam být tak uvidim co semnou budou dělat…třeba budu mít malou u sebe dřív než se naděju :-) hlavně aby byla v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.10.13 14:19

@stephora Ahojky, hooolka ani mi nemluv.. já trpím.. nohy celé oteklé i lítka a stehna.Do bot se nedostanu, nic už neobléknu. Jen se modlím aby už bylo 31.10. a na konrole v nemocnici mi řekli že mě vemou hned 1.11. a ne až 4.11. snažím se začít rodit sama ale nic nepomáhá. Už jsem fakt v koncích :zed: Nechápu že to můžou takhle nechat bejt… Předpokládám že malé bude mít na té KO už přez 4,5kg velikost 56 už jsem uplně vyřadila a připravila 62.Všechno mě tak žere.. v noci nespím a když už usnu tak se mi zdá jak jsem porodila a držím malé v náručí. Takže jsem ráno ještě více vydeptaná. Denně 20 hovorů zda už rodíme, manžel kolem mě chodí a furt mě lituje :roll: Tohle teda nepřeju ani největšímu nepříteli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí