TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
24.10.13 17:09

@kamkakamka já se 35+2 taky ještě cítila dobře, moc ti to přeju! mě se začalo dělat šoufl v tom 37tt, začala jsem strašně otýkat a břicho bolí, malá tlačí, hodně chodím čurat, bolesti kyčlí…ale nepřeju ti to, hlavně, abys měla pohodové celé těhu až do konce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.10.13 19:10

@Iškaa tak me to vysetreni trosinku boli pokazde, myslim, ze je to i tim, ze je to tam dole cele prokrvene a citlivejsi. i u sexu to mam o neco citlivejsi… myslim, ze na to aby ti udelali hamiltona je brzy. muj dr. ho taky dela a rikala jsem si, ze kdyby me ho treba udelal v 39.tt tak se zlobit nebudu :mrgreen:

@kamkakamka ja se taky citim ok, chvili, tak zacnu makat a litat a vydrzim tak hodku a pak padnu za vlast :mrgreen:

@stephora tak posezenicko bylo super :) vis co, ja si tam vzdycky dojedu autem, posedim, pokecam a zase jedu domu :) ale je fakt, ze jsem z toho unavena, ale prijemne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 20:15

Ahoj holky no já to mám jak na klouzačce…jeden den se cítím skvěle nikde mě nic netlačí a nebolí a druhý den jsem zase strašně unavená a břísko mě tahá a třísla mě bolejí že nemůžu ani pořádně chodit no je to semnou hrozný tak přeji těm co´jsou stále čiperné ať jim to vydrží co nejdéle… i když musím říct že dneska mi je fajn tak sem lítala po baráku a uklízela jsem a umyla jsem i okno v pokoji tam na něj došáhnu…jinak jsou všude jinde střešní okna a do těch se teď opravdu pouštět nebudu…všichni mi říkají ať hodně odpočívám jenže já neumím jen sedět a nic nedělat…jsou dny kdy bych jen ležela ale těch je jen málo… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.10.13 10:10

Ahoj a krásný den všem :)
Tak Vás tady pořád poctivě dočítám a jen koukám, jak se nám to všem krátí :) Za chvilku už budem ty mrňousky naše držet v náručí :srdce:
Moc všem přeji ať jsou ty poslední chvilky, v co největší pohodě a klidku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.10.13 10:32

@wena8621 ahojda, krasna fotecka :) taky uz mame foto, ale k tomuhle jsem se neodvazila :mrgreen:

jinak ahojda vsem :) tu mame zase patek a prodlouzeny vikend, ktery me ted jaksi kdyz jsem doma az tak netankuje :mrgreen: ale aspon ma byt pekne, tak si to vsechny snad uzijeme co? ;)

@stephora tak co kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.10.13 10:45

@Schara Děkuji:) No, já se kupodivu cítila lépe než oblečená :) Ale je fakt, že jsme měli úžasnou fotografku:) takže mám jen tři rodinné foto oblečené a ty jen s manželem většinou jen v kalhotkách a šátku :) alespon jsem nemusela řešit, jak nás sladit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
25.10.13 11:35

@kamkakamka
Pochazim od Olomoucka, kdyz tady na jihu cech nekdy slysim ty vyrazy, tak jdu do kolen :roll: ale to same si musi rikat o nekterych mych vyrazech tady :D

Příspěvek upraven 02.03.14 v 21:34

• Citovat
  • Upravit
2663
25.10.13 11:39

Ahoj dámy,

tak mě asi trefí šlak z blbý Krče, fakt. Takže CS mám schválenej primářem, ale neobjednali mě na něj! prý ještě za týden na kontrolu znova (to budu už 39+2) a pak mi termín dají. Tedy ještě minimálně 10 dní trápení, ne-li déle :zed: :(

normálně sem to obrečela, protože už fakt nemůžu, dneska mám teda zrovna lepší den, ale jinak mám pěkný bolesti a za poslední týden jsem opět přibrala 2 kg - prý je to jenom voda - ale přijde mi, že mě fakt schválně týrají - za posledních 6 týdnů mám nahoře 7 kg, jsem jak velryba, fuj…

a ještě mi doktorka řekne, že kdybych začala rodit, tak mám hned přijet a na nic nečekat…jako bych to nevěděla, že :nevim: Fakt netuším, proč mě nechávaj takhle dlouho, nicméně nerodím, čípek mám zavřenej…tohle čekání už je fakt trápení… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.10.13 12:15

@wena8621 no tak to ja jsem stydlin :) do spodniho pradla by me dostali ale jinak asi ne, ale pravda, ze me fotil chlap, mladej, kamarad… takze tam to fakt neslo :mrgreen: :lol:

@samurajka u me si jeste nezvykli, kdyz nekomu reknu, ze zavazi :mrgreen: a ja zas asi nebudu nikdy chodit do kramu, ale do obchodu :) jinak jsem tu cechactinu pochytila za tech par let tady taky ;)

@stephora no to nechapu, jak kdyby rovnou nemohli rict, ze te objednaji na den kdy budes 40+0 a hotovo, aspon tak, abys vedela, ze to prijde ten a ten den. nj, asi nenadelas nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.10.13 12:19

@Schara jo jsem naštvaná :-( mě by to ani nevadilo, fakt nemám hotovej pokojíček a čas se šikne, ale tohle „nevím kdy to přijde“ je fakt hrozný. Kdybych se v noci nebudila bolestí kyčlí, kdybych raketově nenabírala vodu a kdybych dokázala spát dýl než 4 hodiny denně, tak mi to ani nebude vadit. Ale dost trpim a tu doktorku to vůbec nezajímalo…já nejsem žádnej bolestínek, mám za sebou hodně bolestivých zkušeností (zuby, revmatický bolesti, úrazy) a něco vydržím, ale tohle je podle mě fakt už z jejich strany trápení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
25.10.13 12:21

Co na to rict :pocitac:, termin uz fakt mohli klidne dat, protoze clovek ma aspon nejakou jistotu a muze se psychicky nachystat a nebat se, ze to prijde spontanne. Tak se uz netrap :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9266
25.10.13 12:21

@stephora no holt to musime doklepat :) vzdyt uz to mas opravdu za par, neboj :) a odmena bude sladka :) v podobe krasne a hodne holcicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.10.13 12:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
25.10.13 13:47

@wena86 opravdu nadherna fotka :potlesk:

@stephora no tak to je peklo, ze nejsou schopni jasne dat termin, nekdy se clovek fakt divi :nevim: jinak ja teda zas kilo za tyden a to urcite hlavne vody.

Jinak u me kontrola taky ok, CS je uz tedy na 7, takze se to klidne muze objevit kdykoliv, ale monitor si mudra chvalila, ze je tam bobkovi v brisku moc dobre :-) tak jsem mu dneska koupila jeste fusacek a penove puzzle na zem a sobe tasku na kocarek. Jinak teda utz mi zase nedelala, tak vahu nevim, ale ono je to asi dobre aspon se nestresuji, kdyz by byl moc velky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.10.13 14:15

@Deeh mě v porodce vůbec neříkají, jak je malá velká :-( prá to při poloze koncem pánevním neodhadnou moc dobře - ale máš pravdu - já bych se stresovala, že je velká, takže takhle nevim nic a mám klid. Čípek mám furt stejnej, ale v Krči cervix skore do průkajdy nepíšou, takže nevim - ale jsem max na 3, dneska mi MUDr říkala, že čípek je pořád stejnej, měkkej, ale zavřenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí