Poradna duly
Jana Čurdová
@lilli.c já tu tabulku našla - když si rozklikneš tu danou podprsenku, tak vpravo jsou tozbalovací menu - první je „vyber velikost“ a další je „vyber barvu“. mezi nimi je podtržený text „Jak zjistím svoji velikost?“ - to je odkaz a když na to klikneš, rozbalí se tabulka s rozměry…zkus to, zda ti to funguje…
jinak to znám, moje podprdky taky stojí spoustu peněz a když je pak nějaká za 500, je to super. Tip na tuhle stránku mám od Barčí
Ona tam nakupuje a je spokojená…
@Michellie No, máme Papiwi, vypadá hezky, jen je to nová značka, tak s ní nikdo nemá zkušenosti, tak nevím, jestli bude mít nějaké závady a co můžu čekat. ![]()
@stephora No, já jsem si ten formulář i příjmení stáhla z netu, tak to vyplním a odnesu to vše na matriku do porodnice, tak uvidím, jak to vyřeší. ![]()
Holky, rodíte některá v Podolí??? Po 20.11.??? Že bych tam měla kámošku. ![]()
@kamkakamka Já jsem četla samý pozitivní recenze.. Jaký to má ty kolečka vpředu? Na fotce vypadaly pěkně, ale v reálu jsem ten kočárek neviděla…
@evickajurcikova Tak děkuju za vysvětlení, budu baštit tabletky, ať mlže malá sosat ode mě. ![]()
@kamkakamka nerodím, rodím v Thomayerce, ale právě paní z Podolí mi to všechno na matrice dala
ta, co spravuje Krč, byla na obědě ![]()
@lilli.c hlavně, aby podprsenka seděla ![]()
Je, tady toho za dnešek přibylo
Já dneska oběhala nějaký obchody, zastavila se v bance, protože mi akorát v prosinci končí karta a v prosinci si pro ní do banky nepůjdu, tak ji chci poslat poštou, byla na návštěvě u babičky a dovyprala jsem všechny minioblečky. Teď už zbývá jen to „rovné“ jako plenky, osušky a povlečení, hurá
Měla jsem toho běhání teda dost, tak jsem si po obědě dala asi na hodinu a půl dvacet - probudil mě muž voláním na skypu, tak se mi vstávalo a probíralo dobře ![]()
@kamkakamka To madlo, co je na hluboké korbičce tam máš taky, nebo je to verze bez něj / dá se oddělat? Jinak je kočárek na zběžný pohled moc hezký.
Kámoška ti možná jen záviděla, že vypadáš spokojeně
Moje mamka má (stejně jako to zmiňovala Michaela99) taky občas tendenci řešit, jestli je vhodný, aby můj muž šel někam s kamarádkou (vlastně podobně řeší i kamarády). Já si myslím, že jí do toho nic není, že to je naše věc, jak se dohodneme, kromě toho, že mu věřím. Akorát se kvůli tomu často chytnem (s mamkou), i když si jinak rozumíme, tak už jí to většinou ani neříkám a je klid.
@stephora To je bezva, že se stěhování zvládlo a že nejen, že stěhovací firma nic nerozbila, ale máš z jejich přístupu ještě dobrý pocit
Ať jde zabydlování rychle, i když ten pocit, že jste to stihli a jste ve větším a lepším určitě trochu nepohodlí z plných krabic vyváží ![]()
@lilli.c Je skvělý, že zvládáte doma takhle vtipkovat! To se mi moc líbí. Fakt odstříkáš za den 2,5 litru mlíka? Já vlastně ani nevím, kolik mrňousek vypije, ale tipuju, že míň - zbytek dávají jiným mrňouskům, jejichž maminky dost nemají?
Na fotce ti to moc sluší. A řekla bych, že je Mareček větší než těsně nad dvě kila, zkresluje to.
@Schara Já vlezla po pár dnech na váhu dneska a poskočila mi o tři kila jen za jeden týden, tak si taky říkám, že to musí být zadržovaná voda, protože jsem se během toho týdne nijak necpala. Uvidíme, jak to půjde dál a kolik pak nechám v porodnici, ale jestli to je daň za to, aby trpaslo teď prospívalo, tak to neřeším ![]()
@Michellie Taky mám termín 29.11., nahoře zatím 14 kg a CS0, u nás to na porod před termínem nevypadá, ale ono se to může změnit ze dne na den asi. Železo beru taky a budu brát až do porodu.
@Iškaa Já se k tomu CS5 radši moc neupínám.
Abych pak ještě nepřenášela.
Holky, teď jsem asi hodinku a půl hlídala kamarádky dcery, jedna tříletá, totální nezmar a aktivka (ale miláček, znám jí od miminka) a druhá dvouměsíční. No obdivuju vás, co už doma mrňouska máte a teď k tomu ještě miminko, já bych se na to asi necítila, přijde mi, že ne to mám málo rukou. ![]()
@kamkakamka píše:
Ahoj holky. Tak na mě dnes padla depka jako pra…S kámoškou jsem se pohádala, protože mi vnucuje, jak si mám dávat pozor, až se mimi narodí, že mě určitě chlap bude podvádět a že si ho mám hlídat a že si vše maluju růžově apod. No děs!!!![]()
![]()
Jí se to stalo a myslí si, že se to musí stát všem. A jak jsem teď citlivá, tak mě to tak nějak rozlítostnilo…Do toho na mě padlo, jak jsem pořád sama, přítel pořád pracuje…No, prostě den blbec!!!Má to občas každá, nebo jsem zase divná jen já???
Mo to je teda slepice, ta tě tedy podporuje. Kopni jí do prde..
@Michellie Kolečka vepředu jsou z gumy nebo něčeho takového.
@Iškaa Madlo k tomu je, ale dá se oddělat. No, nejhorší je, když se do vztahu míchá rodina a všichni okolo.
Naši se mi do ničeho nepletou, vědí už za ty roky, že to nemá smysl, že mám svoji hlavu… ![]()
@Iškaa nooo…náš malý teraz vypije 41 ml/8×denne. Som dárkyne mlieka pre nemocnicu. Posledne jak som sa pýtala tak som kŕmila 9 detí. Zvyšok dávali do mrazáku.
Jak som sa pýtala tak donosené miminko vypije zo začiatku tak 30-35ml/8×denne. Ono sa ti mlieko robí tolko kolko mimi potrebuje. Ja jelikož odsávam odsávačkou tak sa prsa nalievajú stále viac a viac. Je totižto problém v tom, že odsávam odsávam…a prsa si myslí že potrebuje miminko viac a viac.
Dúfam že sa mi to podarí aspoň udržať. Zvyšovať už nechcéééém ![]()
Achjo holky já mám takovej strach z toho císaře
od pondělí co jsem se to dozvěděla pořádně nespím ale vím že to udělat musím. Nechci vyvolávaným porodem ohrozit i druhé dítko tak jako první. Nechci se zase na něj chodit dívat jen přez sklo.Chci ho mít u sebe v náručí, starat se o něj. Tenkrát s Pétíkem… vyděla jsem ho až po 3 dnech a to jsem si ho jen pohladila v inkubatoru když jsem nesla odstříkané mlíčko. Byla jsem z toho uplně vydeptaná a tak nějak jsem si pořád kloudně neuvědomovaa že je to moje dítě. Nechci tohle znova.
Zítra k DR do nemocnice. Doufám že mě vemou hned pozítří na toho císaře abych to měla zasebou. ![]()
Holky, dnes sme so sestričkou Marečka kúpali. To ste mali vidieť ten šťastný výraz. Kúpal sa prvýkrát. Ono to s tou ventiláciou moc nejde. Ale fakt už musel. Chudák, má vyrážky po celom tele. Ale to len preto, že sa nemohol vykúpať… Škoda, že sa mi nepodarilo volnou rukou moc fotiť. Bála som sa, že hodím ten mobil k malému do vaničky
ale až bude čas tak to sem hodím. Hoci, v sobotu, či nedelu budeme zas kúpať a to už zoberem normálny foťák a sestrička mi slúbila že mi to nafotí…
Sestričky sú tam fakt moc super… ![]()
@misulka34 Však už jsem to udělala.
Já jsem totiž taková naivka a důvěřuju moc lidem, snažím se každému pomáhat a pořád věřím na lásku, slušné chování a možná pro někoho „zastaralé“ věci. Mockrát jsem se spálila, zvláště u „nejlepších“ přátel, kteří mi už několik let dluží spoustu peněz…Ale už asi jiná nebudu a doufám, že se mi to jednou všechno vrátí v dobrém.
Chtěla bych právě po mateřské nastoupit někam do sociální oblasti, vlastně jsem to i vystudovala, i když vím, že je to zase špatně placené…ale bavilo by mě to.