TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.10.13 14:55

@stephora ahoj tak to ze striema máme stejný mazala jsem se i 3krát denně různýma krémama a nic mi nepomohlo také mam ošklivě popraskané bříško a svědí to jako blázen je to hrozný když vidím jiné holky jak maj krásně čisté bříško tak je mi úzko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 15:02

Krásné odpoledne tak dnešní kontrola mě celkem vyděsila…
panu doktorovi se nelíbil monitor tak už si mě tam chtěli nechat, ale tak mě poslal ještě jednou na monitor a ten už byl krásný a tak sem si jela s klidem ještě domů…
maličká je holt po ránu líná no komu by se taky chtělo vstávat v 7 ráno, když je zvyklá spinkat semnou do 9 :-)
ale tak jsem ráda, že dneska ještě nemusim ležet v nemocnici a můžu být v klidu a doma :-)
takže i ty volby stihnu z pohodlí domova…
no a v úterý ráno nástup do porodnice jelikož jsem diabetička tak už půjde asi malá ven :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
23.10.13 15:13

Hoj holky, díky za podporu…Uvažuju stejně jako vy, kašlu na její hloupé řeči, mám svůj rozum. Samozřejmě už ji za kamarádku nepovažuji. :potlesk:

Zatím se mi strie neudělaly a to se nějak moc nemažu, jen si dávám takové to mléko Nivea do sprchy. Doufám, že je ani mít nebudu!!! Mám trošku strie jen na jednom lýtku a to někdy od 19, když jsem zkoušla brát HA, po které jsem hrozně přibrala…ale odneslo to jen to lýtko, taky to nějak nechápu. :nevim: Mně už se váha zastavila, protože jsem se přestala přejídat a dokonce jsem přestala i otékat, takže super! :dance:

Dnes jsme vyřídili matriku a bohužel mi neschválili 2 příjmení (moje a přítelovo), v ČR to prý nejde. Tak malá bude mít příjmení po příteli, on má taky 2 jako cizinec, tak malá musí mít taky 2 po něm…Po narození však musím ještě zažádat, aby ho mohla mít v mužském tvaru. Potom jsme ještě jeli vyzvednout kočár a sedačku, takže už to máme doma, tak snad to nevadí, nejsem pověrčivá. O víkendu si sbalím tašku do porodnice a už budu jen čekat, ale ještě mám čas 5 týdnů.

Dnes mi zbývá ještě jedna důležitá věc, chci požádat majitele bytu, aby mi zde povolil trvalý pobyt, protože pořád vše vyřizuju na Moravě a to je opravdu z ruky. Chci si zažádat i o různé příspěvky, tak TP je potřeba. Už jsem se ho ptala před 2 měsíci, ale nějak jsme se nedomluvili, tak to budu řešit dnes.

Doufám, že máte hezký den a užáváte si pohody. Už to máme za pár, holky!!! Já myslím, že mám termín nějak mezi posledními, 26.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.10.13 15:18

@kamkakamka mas pekne zarizovaci den koukam. :) ja taky, ale jsem kapku mrtva z toho :mrgreen: co jste nakonec poridili za kocar? myslim, ze uz jsi to psala, ale ja to zapomnela :) taky budu balit tasku o vikendu :) mame termin temer stejne :) ja 21.11. ;)

uz mam nahledy fotek jak jsme byli v muzem, jsou pekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
23.10.13 15:37

Ahoj holky, tak se taky hlásím po kontrole. CS5 a 17 kilo navíc. Jsem buřtíček. :D
I když si tak ani nepřijdu, včera jsem oblíkla svoje starý kalhoty.. Hlavně, že se má malá v bříšku dobře, maminka si pak zacvičí. :) A už mě předali do porodnice, ať se příští týden hlásím na monitor. Holky, máte taky některá málo železa? Já jsem dostala nějaký tabletky, že mám horší krevní obraz. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
23.10.13 16:11

@Schara Máme Papiwi a sedačku Cybex. A kde budeš rodit?

@Michellie Já svoje kalhoty neobleču, natáhnu je jen po zadek. Nahoře mám asi 14 kg. Železo beru taky, v těhotenství ho bere každá druhá maminka, prý to není nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.10.13 16:20

@kamkakamka rodit budu v Havl. Brode :) a ani nevim kdy pujdu na monitor, asi az v tom 38.tt kdy jdu na kontrolu. jj uz si na ten kocarek vzpominam, zaujal me i ten nazev, neznam totiz :) ale je hezky :) kalhoty taky natahnu pod zadek a koncim, ale ja to vybeham pak.

dneska mam na vecu zeleninovy salatek s balkanskym syrem a opecu si housticku k tomu, mnam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.10.13 16:40

Ahoj Michellie, kdy máš TP, e už máš cs5? Já už bych chtěla též, to už je znamení, že to máš za pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
23.10.13 16:51

@Petra S No až 29.11. Ale kdyby vylezla třeba za tři týdny, budu ráda. :) Doktorka neříkala, že by se něco blížilo.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 16:53

To já mam tašku už hozenou v autě…neni tam nic co by mohlo zmrznout ať se s tim nemusim potom tahat :-)tak snad mam vše jen ten obří froté župan musim mít jen v „igelitce“ kdybych ho měla šoupnout do cestovky tak mi zabere všechno místo… :-) no a ještě bačkůrky a jsem zbalená :-) ty jsem dávala vyprat tak se sušej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
23.10.13 16:55

@kamkakamka Jee, vy máte Papiwi? To jsou úžasný kočárky, hrozně se mi líbil, ale už jsme měli kočárek doma, jinak bych o něm taky přemýšlela. :)
No já myslela, že je to jako s tím Magnéskem, že už se pak na konci těhu nebere ani to železo. No tak brát to budu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
23.10.13 16:56

@kamkakamka s tím příjmením v mužském tvaru - nám v Pze 4 na matrice dali rovnou to lejstro s tím, že to máme vyplnit a odevzdat v porodnici společně s prohlášením o otcovství, že to pujde na matriku společně a oni to zařídí nějak najednou, aby se jako nevypisoval jednoui RL na jméno s -ová a pak znova na jméno bez -ová. Ona se holčička narodí jako -ová, tak jí zapíšou do nějakých knih a společně s tím, na základě toho lejstra, pak rovnou napíšou, že rodiče požádali o změnu z toho a toho důvodu (já budu kroužkovat volbu jiná národnost - zvolím německou, prostě zemi, kde se nepřechyluje).

Takhle mi to paní na matrice teoreticky vysvětlila a snad to tak zafunguje,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 16:56

@Michellie jo jo také baštim železo kvůli anémii (málo železa) nic se neděje v těhu si miminko od maminky bere vitaminy a holt se stává že něčeho máme málo a nestačí to, tak to musíme baštit a s tim železem je to dost běžné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 17:00

Holky a já jsem pořád zašpuntovaná jako šampus…a vy už se otvírráte… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
23.10.13 17:02

@stephora Ahojík! Moc ďakujem za odkaz. Už som obzerala…no nemožem najsť jak si mám zistiť velkosť. Chýba mi tam tabulka. Tak som tam posielala mailik. Snáď mi zajtra odpíšu. Ceny slušné. V Thrum podprsenka na mňa od 1200 Kč. Tak som im povedala že by ma muž zabil (potrebujem aspoň 2) Veď nekradneme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí