TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1537
21.10.13 21:16

@Michaela99 Po tvé první nedobré zkušenosti bych se taky rozhodla pro císaře jizva nejizva. Já akorát nechápu, když ti nabízeli císaře, proč ti udělali toho hamiltona, který by teoreticky měl pomoct urychlení nástupu přirozeného porodu, pokud teda aspoň trochu tuším (klidně mě někdo opravte) :nevim: V každém případě se těším v blízkých dnech na dobré zprávy. :kytka:

Koukám, že s blížícími se termíny tady začíná pomalu přituhovat, co se otvírání, tlaků a dalších věcí týká. Ať všem vše skončí radostí :)

Já mám dneska přebraný všechny možný oblečky a podobně a mám vypraný dvě várky (víc by nebylo kde sušit), zítra další dvě a pořád to nebylo všechno. Mám navíc i dost látkovek, protože bych je chtěla s jednorázovkama kombinovat, takže to je další pračka navíc. Ale konečně už se podstatnou část dne zabývám řešením věcí kolem pidižvíka, což ještě minulý týden nehrozilo. Jsem ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.10.13 21:42

@lilli.c Přesto, že píšeš, že už nemůžeš, mě fascinuje, jak moc jsi silná (snad oba s manželem jste). Často na vás myslím, na to, čím vším jste si už museli projít, a říkám si, že to už není možný, i jeden takový zážitek by stačil na celý život. Moc si přeju, abyste měli do konce života toho špatného už vybráno až do dna a už bylo jenom líp. To rozhodování co dál… nedá se do toho vžít, i kdyby člověk sebevíc chtěl. Ono se navíc možná zdá, když je to malý roztomilý drobeček, že to za to stojí, ale co pak, až bude velký, nikdo ho neuzvedne a starosti se nejspíš zmenšovat nebudou :( Ať se rozhodnete jakkoli, odsuzovat vás rozhodně nebudu. Učila jsem děti s obrnou a autismem, vím, čím si procházeli jejich rodiče, a to na tom jejich děti byly ve srovnání s vaším mrňouskem báječně :( Vzpomínám na vás a posílám sílu a úsměv do dalších nelehkých dní, které vás ještě čekají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.10.13 21:51

@lilli.c Je mi moc smutno z toho, co vás potkalo. Kdybych mohla udělat něco, aby bylo líp, ale co… :(
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
21.10.13 22:00
@Michaela99 píše:
@Schara u prvního porodu klučík 4010g 52cm ukončeno nástřihem a kleštěma nemohli ho ze mě dostat a ještě jsem ho ani nedostala jelikoš kvůli topmu měl komplikace i po porodu takže jsem se rozhodla že takovou váhu už ne.Budu žádat císaře a je mi to doporučováno z více stran.

Tak to bych asi byla taky pro císaře:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
21.10.13 22:05

@lilli.c Aho.Jsi naprosto skvělá a silná ženská. Jak já bych ti přála, aby bylo jen dobře.
Určitě jednou bude.
Objímám tě na dálku. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
21.10.13 22:41

Dievčatá, ďakujem za podporu v SS i tu v diskusii. Chcem vám, každej odpísať… Dnes už ale nemám silu na dlhé príspevky. Zajtra je tiež deň…hoci nám nepojde elektrika…snáď navečer…
Držte sa!
Aaaaaaa ďakujem za všetko! Ste super ženské!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.10.13 22:55

@lilli.c Jsi opravdu silná žena!!! Rozhodně se žádná nedokážeme vžít do tvojí situace…Jak se říká: „Kdo to nezažil, nepochopí!“ Rozhodně tě nikdo odsuzovat nebude… Je to určitě hrozně těžká situace, ale pokud by bylo 100% jisté, že mimi bude postižené a odkázané na celoživotní nepřetržitou péči, asi bych uvažovala stejně…Co by to bylo za život? Co by mělo dítě z takového života? Já bych to také neustála… :,( :,( :,( Je mi to opravdu vše moc líto, život je někdy opravdu krutý… :,( :,( :,( Drž se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
22.10.13 08:35

@lilli.c take obdivuji tvoji silu a casto na vas myslim a moc jsem doufala v nejaky zazrak :hug:. At se rozhodnete jakkoliv, bude to rozhodne spravne a nikdo nema narok vas soudit, kdo si tim neprosel nemuze absolutne vedet, jak se citite, cim prochazite… kdyz bych mela vyslovit svuj nazor… neumim si predstavit ze by bylo moje dite pripojene na hadickach zavislych na zivote, ze by cely zivot jen lezelo temer bez hnuti, v podstate nevnimalo okoli, takze by bylo stejne odsouzeno do ustavu a jen by se cekalo az se mu jednou ulevi…radsi bych z neho mela andilecka.
Posilam moc moc sil a maximum podpory, jste moooc statecni :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
22.10.13 08:46

@Iškaa nam to s tim cerstvym ovocem a zeleninou vysvetlovali, ze maji v sobe spoustu alergenu s kterymi se tak male mimnko vetsinou neumeji poprat a pak vyskakuji ruzne vyrazky a jine neduhy, ale zase kazde dite je jine, nektere muze byt naprosto v pohode a nektere bude trpet.
@vercaaaa me prijde, ze uz me picha snad vsude :D a tuhle noc jsem chodila na zachod snad po hodine… na druhou stranu si rikam, ze kdyz bych mela lezet celou noc, tak rano snad ani nevstanu, protoze i po tech hodinach vstavani rozhybat telo je sok.
@evickajurcikova ja uz se na porod dokonce tesim, jako ano tehotenstvi si uzivam, bylo vytouzene, ale uz se nesmirne na toho mrnouse tesim, az budu neustale silet, ze delam urcite neco spatne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
22.10.13 08:55

Ahoj holky. Mě se od včerejška blbě dýchá a bolí mě záda. Takže noc stála za prd, pořád tady lapám po dechu, jak ryba:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
22.10.13 08:59

@Mája B ja uz prekonala 19kg hranici a jako na tom tele je to fakt znat, jak toho ma plny kecky. Jen se tedy hrozim, aby mimi nebylo nejak moc tezke, mesic jsme nebyli na utz, tak vlastne nevim, jak roste, z monitoru to urcite poznat nejde a z vnitrnich vysetrenich asi taky tezko… Kdyz uz i zatka ti odesla, tak to vypada nadejne, ze brzy vyrazis :-)

@Lejla91 moc na tebe myslim :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
22.10.13 09:01

@Iškaa Byl tak takovej mladej doktor.. hrozně důležitej že to zvládnu odrodit a že uděláme hamiltona asby se to rozjelo že císaře až kdyby to nezaplaro.. naštěstí to zatím nezabírá. Neustále mi dokola cpal že sice mám volbu císaře i vyvolání ale nutil mě do normálního porodu :zed: že císař je jizva a je to operave a že se déle léčí a déle je člověk v nemocnici atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
22.10.13 09:06

Ahojda holky :)

moje noc byla silena a divna, poradne sem nespala, porad jsem litala na zachod a celkove a taky me siiiilene palila zaha, jsem myslela, ze me z toho hori i v usich :mrgreen:

@misulka34 taky me mrnousek utlacuje plice a poradnej nadech nekdy neudelam… porad pocit jakoze jsem se malo nadechla :)

dneska musim vyzehlit, mam tady uz peknou hromadu veci :mrgreen: a udelam si zemlovku s jablickama a tvarohem a snehem a posypu orechama :P to bude dobrutka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
22.10.13 09:10

@Michaela99 bych chtela videt rodit toho doktora jen 3kilove dite :cert:, natoz 4kilove, by ho mozna ty kecy presly. kor po tvem prvnim porodu, kdy z tebe mrnouse nemohli dostat jen tak.

@Deeh taky delali utz pred mesicem v 31.tt, myslim, ze ho udelaji az tesne pred porodem. ted uz ne, takze taky nevim jak je ten nas raubir velkej :) a taky se na nej desne tesim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
22.10.13 09:11

@Schara Nejhorší je, že to mám v kuse furt od včerejška a i v klidu a do toho jako zacpanej nos, ale rýmu nemám. No prostě psychouš:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí