TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2504
21.10.13 11:01

@Iškaa Proč se nesmí jíst čerstvé ovoce? To jsem ještě niky neslyšela a to mám dvě děti:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.10.13 11:07

Ahoj holky. Ja jdu na kontrolu 30.10. Na monitoru jsem jeste nebyla. Termin mam 26.11., uz bych malou sice chtela u sebe, ale bude pro ni lepsi, kdyz tam jeste vydrzi. Dnes mam v planu vyrazit do mesta, je krasne. A taky nekam na kavicku. Doma vse pripraveno, takze… Jen si dnes vecer sbalim tasku, kdyby nahodou. Ja teda nemam bolesti zadne, kdybych nepribrala, tak ani skoro nevim, ze jsem tehotna. Samozrejme mala kope, jsem vic zadychanejsi atd., ale jinak musim zaklepat, ze se citim fajn. Jen po te psychicke strance se mnou ty hormony pekne cloumaji!!! Vse me rozplace nebo naopak rozcili, no silenost. :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.10.13 11:16

@kamkakamka ja uz mam prochajdu za sebou, ted si delam obidek :) pekne smazaka s bramborama a tatarkou :mrgreen: o tom zadychavani mi neco povidej, muz se mi vcera na prochajde smal, ze prej funim jak lokomotiva :mrgreen: :lol: a mel pravdu :) no taky hodlam pomalinku kompletovat tasku, kdyby to treba nahodou prislo :) at tady nemusim pobihat a shanet co jeste vzit :) a dat si treba misto baleni sprsku rychlou. ale jinak mame taky vse nachystane :) tak jsem rada.

@misulka34 na to jak te udrzovali v nemocnici, tak ted mrnous ne a ne ven co? ale ono to prijde ;) aspon jeste neco malo nabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 11:18

@misulka34 no to já taky ale včera poprvé to bylo takhle náročný chudák přítel okolo mě běhal a nevěděl co semnou tak sem si z něj dělala srandu :-)
to k tomu prostě patří :-)
tak sem ho uklidnila a ať jde spát aby byl ráno do práce vyspaný a že kdyby něco tak že ho vzbudím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 11:22

@kamkakamka to buď ráda že jsi zatím fit…ono to příjde ještě před týdnem jsem také ještě běhala jako laň a teď??? jsem ráda že vůbec někam dojdu, když teda někam jdu…delší cesta mi dělá problémy a o bolestech ani nemluvím tak si to zatím užívej jak si ok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.10.13 11:24

Ahoj zlatíčka tak jsem se dneska pěkně vytočila a vubec jsem nezvládla situaci volal mi nějakej pojištovák že dostali echo že mám ditě a at si ho nechám pojistit než sem ho stihla zastavit uplně jsem se zhroutila a vyjela po něm :roll:
Co vy jak se vám daří?
gratuluju k miminečku :andel: kdo bude další na řadě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 11:26

@misulka34 jé tak to jsem ráda že mám spíž plnou kompotů a nebudu muset nic kupovat…každý rok ovoce zavařujeme…meruňky, broskve, švestky a z toho povidla, džemy, přesnídávky no je to sice práce ale člověk má svoje…ty kupovaný kompoty mi příjdou strašně moc přeslazený a o přesnídávkách pro miminka ani nemluvim je to na můj vkus všechno strašně sladké tak sem letos poprvé dělala přesnídávky z meruněk, jakblek a broskví a už sem je i chutnala a jsou musím říct výborný, tak budeme dlabat s prckem všichni…mňam, mňam:-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.10.13 11:35

@Lejla91 ja proste tohle jejich volani uplne nenavidim :cert:, ani to neuznavam jako zamestnani… kdyz neco budu chtit, dojdu na patricne misto a zaridim si to a ne tohle. myslim, ze ti nevolali prvne, ze… vubec se nedivim, ze jsi na nej vyjela, doufam, ze se z toho bude vzpamatovavat jeste dlouho. drzte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 11:36

@Lejla91 pojišťováci jsou kur…y já když se byla zeptat pro pojištění pro malou na pojišťovnu tak jsem šla k čsob kde jsem si teda myslela že to bude ok když od nich mám všechno a pani mi tam nahnala takovou cenu že bych z toho zvracela…tak jsem ještě běhala po jiných pojišťovnách a tam mi bylo nabídnuto téměř poloviční cena…no fuj…
a ještě kdyby mi měli volat to bych je asi pěkně vyprovodila takže se ti vůbec nedivím že si byla nepříjemná!!!
no včera sem si myslela že další na řadě budu já…už sem si myslela že pofrčim do špitálu…večer sem měla bolesti a bříško tvrdé jako kámen ale trvalo to asi 40minut a pak jsem usla jako malé miminko takže jsem zatim ráda že jsem zatim celá..
a jak se máte vy s prckem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
21.10.13 12:04

Ahojík ženy,

držíte se? já bohužel taky :( 16.kilo a já už nemůžu, křeče, opuchlá, věčně nasraná, no šílenost a neustálé otázky, už???
od čtvrtka mi odcházela do včerejška zátka, ale to je tak všechno :( u to chci mít za sebou…

a k tomu ovoci---když kojíš neměla bys, já když jsem si dala něco tropického, tak se mi Vikča osypala a stejně to nadýmá, zeleninu max. podušenou a i to nám dělalo problém, někomu to neva, nám to vadilo, za 8měsíců jsem nesnědla ani kousek zeleniny ani ovoce :mavam: :mavam: :mavam:

jdu si lehnout, jsem šíleně unavená :)…pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
21.10.13 12:05

@Lejla91 Ahoj.Já je taky nesnáším, pořád otravují. Nechápu, jak tu práci můžou dělat. Taky bych se rozčílila:-(
Jinak se mi daří celkem dobře, po tom všem co jsem si zažila v té nemocnici, tak se ještě držím:-)
Hlavně se držte vy. :hug: :hug:
Manžel se ozval? Ani jsem nenašla, jestli si o tom něco psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
21.10.13 12:12
@Schara píše:
@kamkakamka ja uz mam prochajdu za sebou, ted si delam obidek :) pekne smazaka s bramborama a tatarkou :mrgreen: o tom zadychavani mi neco povidej, muz se mi vcera na prochajde smal, ze prej funim jak lokomotiva :mrgreen: :lol: a mel pravdu :) no taky hodlam pomalinku kompletovat tasku, kdyby to treba nahodou prislo :) at tady nemusim pobihat a shanet co jeste vzit :) a dat si treba misto baleni sprsku rychlou. ale jinak mame taky vse nachystane :) tak jsem rada.@misulka34 na to jak te udrzovali v nemocnici, tak ted mrnous ne a ne ven co? ale ono to prijde ;) aspon jeste neco malo nabere :)

No jsem zvědavá, jak se bude dlouho držet. Už by mohl ven.
Začínám mít pěkný bolení v pipce, tak si říkám, co to je.To neznám, ale nějaké bolesti, to ještě asi nemám. Tvrdnutí břicha ano a občas mě zabolí v podbříšku, ale na poslíčky to nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.10.13 12:15

@misulka34 tak to mame podobne, sem tam zaboli podbrisek, ale to muze byt cimkoliv :mrgreen: a obcas ztvrdne brisko, ale to mi tvrdne od 16.tt :mrgreen: jinak i to pichani je castejsi, ale spis kdyz vic chodim a poletuju. vsak ono to jednou prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.10.13 12:30

@misulka34 neozval jen poslal zprávu at mu dám čas že se stím musí vypořadat sám.
Pohřeb bude v sobotu tak snad se ukaže aspon tam jinak to nedám.
Je fajn že se držíš držite vy všichni přeju všem pohodový porod a hodné a zdravé hlavně prcinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.10.13 13:10

@misulka34 Já o tom taky nic nevím a radost mi ta informace vůbec neudělala - @Deeh to tu zmínila, že jim to říkali na kurzu. Já asi budu zkoušet a testovat, co má jaké následky, půl roku bez ovoce jako Mája bych asi nedala :(

@Lejla91 Jako bys toho neměla dost už tak, viď. :( Je úplně v pořádku, že jsi na něj vyjela, může si za to sám - nemá obtěžovat lidi, který o něj nestojí.
Snad Ti brzy bude i manžel zase oporou, posílám za tebou vzpomínku a síly co jde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí