Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora mezi dalšíma budeme asi my dvě já v úterý nastupuju do porodnice tak uvidíme jak nám to uteče…už aby to bylo za námi že??? abysme měli prcky hezky pěkně u sebe
![]()
@stephora Joo já se dozvěděla že se taky nechytám a císaře mi budou dělat až 4 listopadu.. 31.10. mám ještě jednu kontrolu v nemocnici poslední. ![]()
@Michaela99 mě přijde, že nás dost nechutně tejraj - ty máš obříka a těhucukrovku a já zas zůženej močovod, vysokej tlak a otoky a nechávaj nás hrozně čekat…nechápu a mrzí mě, že k tobě se chovají stejně…že to nechávají být
![]()
@stephora Přesně tak.Ale vysvětlit si to nenechají. Víš co mu tam vyhlášená Mudr. Kokrdová tvrdila? Že kdyby se císař udělal teď ( 38+1 sem tam byla) že by to miminko mělo problémi z dýcháním
.. Donošené, zdravé i když větší dítě
a to jen prot aby se na mě vyřádila jako u prvního porodu. Přemýšlím zda nebude možné si tan císař naplánovat ještě v jiné porodnici. ![]()
@stephora tak napnutě čtu, kdy máš termín a ono nic
, nechápu, že tebe i @Michaela99 takhle mučí..ty nohy vypadají opravdu děsivě
, opravdu se divím, že tě nechávají takhle dlouho čekat, když přiroz. porod může přijít teď už kdykoli..mně před tím právě varovali, když jsem měla malou ještě KP, že není dobrý rozjet porod přiroz. a pak dělat císaře, že je to pak komplikovanější,
, + průšvih s pupečníkem, kdyby odtekla voda..já bych to asi nevydržela a zavolala si někam aspoň na konzultaci kvůli těm otokům a tlaku, třeba radši Motol, ten máš teď i blíž, v tu Krč bych neměla už důvěru ![]()
@novacekk Normální svůj termín mám 6.listopadu ale na císaře mě chtějí vzít 4.listopadu. Miminko je veliké a bříško je totálně rozpraskané ![]()
Nafotila jsem se teďka
je to smutné. Vůbec nevím jak tohle budu Dávat dohromady a ještě týden před sebou
je mi ztoho do breku. Měli mi toho císaře udělat včera jak to navrhovala první doktorka a bylo by. Tohle nemá žádnej smysl
Je to focené webkou tak je to takové nic moc vidět. ![]()
Ještě doplňuji foto nohy.. takhle vypadají obě a otejkaí celé i lítka a stehna na lítkách už mám také trie
není vidět ani kotníky na tech mám obří boule blné vody a s prstama sotva hejbu.
@Michaela99 @stephora panečku!!! takhle Vás holky moje trápit! třískla bych těm doktorů, tohle není normální
fakt nechápu dnešní zdravotnictví!
@verča 1 Jůů
Ať jste obě zdravé jako rybičky!
@Michaela99 @stephora Hmm, to mi teda taky nepřipadá normální, že vás obě v takovém stavu nechají pořád čekat. Bohužel je to opravdu nemocnici od nemocnice jiné - já se ve čtvrtek ptala čistě informačně doktorky, jak dlouho v průměru nechávají přenášet (ať víme, jak si má muž naplánovat odlet) a ona mi místo odpovědi 41+3, kterou jsem z ní vytáhla až pak, začala navrhovat programovaný porod a že se klidně můžeme domluvit a naplánovat to hned. Programovaný porod nechci, radši bych všechno přirozené a spontánně, ale evidentně by tu prostor byl, takže nechápu, proč nevyjdou vstříc vám dvěma, když se k tomu navíc přidávají rozumné důvody ![]()
@Michaela99 @stephora devcata tohle je fakt drsny
drzte se!
@Michaela99 A kolik asi teď mimčo váží?
@Michaela99 @stephora: To není možné, že stále obě čekáte. Když jsem chodila na kontroly, doktorka mi říkala, kdybyste měla oteklé nohy, hned mi to řekněte, léčila jsem se totiž s vysokým tlakem. A známá, ta rodila císařem o měsíc dříve kvůli tlaku. Myslím si, že je to na lékaři, nemocnici. Holky, držte se!
Ahoj holky. Tak to je fakt drsné!!!Mně se taky ptají vždy na otoky a zapisují to. A sama vím, že kdyby byly moc velké, tak se s tím musí rychle něco dělat!!!Já bych jim tam dala teda!!!
![]()
Já jsem úplně v pohodě, mám hrozně moc energie, nevím, čím to je.
Hrozně se těším na porod a na všechny ty věci kolem mimi. Samozřejmě mám i obavy, ale to těšení přavažuje.
Dnes jsem nachystala věci, které mi parner pak přiveze, až půjdeme z porodnice. Myslíte, že bude stačit bodýčko s dlouhým, teplý kabátek, teplé polodupačky, teplá kombinézka s rukavičkami, tenká čepička + zimní čepička a fusak s kožešinou??? To by mělo stačit, ne???
Ještě si musím vyzkoušet, jak se upevňuje ten fusak do sedačky a taky vyzkoušet upevnit sedačku v autě. ![]()
@Michaela99 tak to je hrůza
, holky, fakt Vás lituju a obdivuju za ty nervy, já už bych to ve Vašem případě řešila+ s těmi přidruženými problémy k tomu..moc bezpečný Vás v tom dál nechávat, mi to tedy nepřijde ![]()
@kamkakamka myslím,že rozhodně stačí
, já první dceru(naroz. v lednu)vezla domů v overálku, dupačkách, kabátku, čepičce, v sedačce byla ve fusaku, ne s kožešinou a přes něj dečku..šla skoro hned do auta, tam jsem malé deku sundala a fusak rozepnula..jeli jsme kousek..aby zas mimi nebylo moc uvařený, pokud pojedete tedy autem ![]()