Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara já bych potřebovala dát prádlo na balkon, tady zatím neprší, ale zamračeno je… uvidíme, v nejhorším to zas dám dovnitř, ale líp mi to uschne venku ![]()
já teda jako chodím čurat pořád i normálně, ale to ze sebe vydám pár kapek…teď ale chodím často a vždy je to spousta moči, tak z toho usuzuju, že se asi odvodňuju nějak přirozeně ![]()
@stephora ja zase chodila mene casto, ale jo myslim, ze se odvodnujes, kor kdyz u toho splaskavaji otoky ![]()
no prave, ja to taky chtela povesit na balkon, tak holt zapnu pracku az zitra
vsak ono to neutece a ten den to taky vydrzi ![]()
@Schara já peru poprvé, co jsme se neastěhvali - došly nám spodky a černé ponožky
a chlapovy takový ty trika bílá bavlněný, co nosí pod košili k obleku do práce
jo a musím mu vyprat i košile…njn, neodložím to
ale mě to neva ![]()
Tak holky, copak dnes delate, venku nic moc pocasko, ja si ted dala kavicku po dvou tydnech snad a susenku, jsem si posmakla ![]()
co vase dnesni kontroly? ja jdu az za tyden, ve stredu ![]()
@Schara tak prádlo pověšené, nádobí umyté, mazlím se s kočkou, nějak doráží a dolejzá, což obvykle nedělá - takže se bojím, abych v podstatě nezačínala nějak rodit - zvířata vycítí změnu ![]()
vařím si oběd teprve teď, jen těstovinky s rajčetem, žampionem a olivami, nic velkého, a po O si asi dám kávičku a Millu ![]()
musím se vrhnout na ty krabice, mám tam připravené 3 s věcmi do knihovny, to bude brnkačka, zatím se cítím dobře, tak se do toho asi vrhnu po obídku…ještě poskládat už vyprané prádlo a pak si asi hodím nožky zas nahoru ![]()
@stephora ja jsem mela uvareno ze vcera, mela jsem testoviny a veprove na paprice. zitra, to uz se desne tesim, budu delat spagetky s cervenou omajdou, akorat misto mleteho masa tam dam krabi tycinky, je s nima celkem prijemna zmena ![]()
bud cicina citi zmenu a nebo je dnes mazliva
jak vubec snasi to stehovani? asi dobre, kdyz je to bytova cicina co?
tak s vybalovanim opatrne, heled, samo se to neudela a ani to neutece, proste to pocka
takze radeji po kouskach, ale vsak sama urco citis, kdy uz jsi unavena ![]()
ja ted shanim na net ten program na prekonvertovani mp3 do toho cda, vsude je to jen opacne
za chvili asi budu volat kamarada na telefonu
![]()
@Schara čičina to zvládla kupodivu dobře - sice se tu ještě leká zvuků, ale do dvou dnů se začala zas mazlit a vrnět, žádnou nečistotu neudělala (některé jako protest kakají a čurají mimo záchodek), najedla se hned druhý den (když je ve stresu, nejí…). Já někde vyčetla, že ji máme zavřít při stěhování do koupelny se záchodkem, jídlem a hračkama, odstěhovat vše a to samé udělat v novém bytě, než se vše zas vystěhuje…a ono to zabralo. Čekala jsem, že kočka bude řvát a chtít ven, ale byla tam zalezlá, ani nedutala, a byla klidná
takže po týdnu je tu jako doma, už je to naše stará čiči ![]()
já si asi dám to kafe a milu, i když jsem ještě plná od oběda
tak ještě počkám ![]()
@stephora nasi to ani takhle nedelali s cicinama, stehovali se s nema 2× a taky to zvladli dobre. i ta co byla zvykla chodit ven a pak nemohla. je pravda, ze sice byla zvykla na baraku a chodit ven, ale byla spis fixovana na lidi nez na misto ![]()
ja uz si dala svacinku, housticku se sunkou a syrem a mrkev, bylo mi totiz divne, ale nebylo to z hladu, je mi divne furt. ale ta mrkev byla skvela, sladoucka ![]()
tak si to kaficko a milu pekne vychutnej ![]()
Tak se hlásím po kontrole ![]()
Maličká je ukázkový konec pánevní… Takže příští týden pro termín na císaře… Už má chudinka i šišatou hlavičku, jak je tam blbě zmáčklá
, tak doktor nevěří tomu, že by se otočila…:( jinak povídal, že se porodní cesty připravujou,(dnes mi odešel i docela veliký kus zátky), ale snad prý ještě tak 14 dní vydržíme… ![]()
Vůbec nechápu, že Vás takhle nechávají trápit… Mě doktor řekl, že se mu jednak moc nelíbí, že jsem oteklá v obličeji, ale hlavně že nechce nechat rozjet porod u konce pánevního, takže si mám vybrat termín po ukončení 38 týdne.
Moc Vám držím palečky!!
@Schara Nevím, jestli je dneska nějaká změna tlaku nebo tak něco, ale já jsem lehce nanicovatá - nic moc se mi nechce a připadám si unavená. Aspoň jsem dneska porovnala minivěci a začla připravovat hromádku věcí do porodnice, jinak jsem tak nějak odpočívala a po dlouhé době jsem si udělala tuze dobrý sypaný zelený čaj, mňam
Snažím se v těhotenství těm kvalitním sypaným vyhýbat, aby pidižvík neměl moc vysoký tep, ale jednou za čas neodolám a aspoň v menším množství si ho udělám ![]()
Taky jsem konečně doháčkovala lva - je to fajn odreagování, u kterého se nemusí moc přemýšlet, zatím hlídá našemu trpaslu postýlku
Fotku přikládám, když je narovnaný, má od hlavy k patě něco přes 40 cm.
@wena8621 To je dobře, že aspoň tebe nenechají dlouho čekat.
Snad to s tou šišatou hlavičkou nebude tak zlý
Odhadovali ti teď váhu maličké?
@wena8621 ahoj, aspoň tebe nenechávají trápit - zas ti odešla zátka a tak se to asi musí řešit rychleji…mě zatím nic neodešlo, naštěstí. Snad v pátek už mi dají termín, pak už by to mělo být rychlé…jen nezačít rodit
![]()
@stephora Tak to máš super tou pinzetou, mně to hrozně bolí, tak musím holit…A dole se holím už podle zrcátka, mám ho ve sprše, tak si tam vidím.
Partner se mi vždy směje. Ale je to vše o zvyku…jsem na to tak nějak navyklá, že už to ve sprše dělám automaticky. Malovat se není pravidlo, pokud máš dobrou pleť a vlásky, tak opravdu stačí jen upravit obočí, to dělá hrozně moc a je to. Tím líp pro tebe.
Já vypadám nenamalovaná jak nemocná.
Ale taky to nepřeháním, jen když někam jdu. ![]()