TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
29.10.13 12:37

@Schara já bych potřebovala dát prádlo na balkon, tady zatím neprší, ale zamračeno je… uvidíme, v nejhorším to zas dám dovnitř, ale líp mi to uschne venku :)
já teda jako chodím čurat pořád i normálně, ale to ze sebe vydám pár kapek…teď ale chodím často a vždy je to spousta moči, tak z toho usuzuju, že se asi odvodňuju nějak přirozeně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 12:43

@stephora ja zase chodila mene casto, ale jo myslim, ze se odvodnujes, kor kdyz u toho splaskavaji otoky ;)
no prave, ja to taky chtela povesit na balkon, tak holt zapnu pracku az zitra :) vsak ono to neutece a ten den to taky vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 12:45

@Schara já peru poprvé, co jsme se neastěhvali - došly nám spodky a černé ponožky :-D :lol: :mrgreen: a chlapovy takový ty trika bílá bavlněný, co nosí pod košili k obleku do práce :) jo a musím mu vyprat i košile…njn, neodložím to :) ale mě to neva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 12:52

@stephora nj, tak to je jiná ;) to musis, to chapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 13:43

Tak holky, copak dnes delate, venku nic moc pocasko, ja si ted dala kavicku po dvou tydnech snad a susenku, jsem si posmakla ;)
co vase dnesni kontroly? ja jdu az za tyden, ve stredu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 13:48

@Schara tak prádlo pověšené, nádobí umyté, mazlím se s kočkou, nějak doráží a dolejzá, což obvykle nedělá - takže se bojím, abych v podstatě nezačínala nějak rodit - zvířata vycítí změnu :)
vařím si oběd teprve teď, jen těstovinky s rajčetem, žampionem a olivami, nic velkého, a po O si asi dám kávičku a Millu :jazyk:
musím se vrhnout na ty krabice, mám tam připravené 3 s věcmi do knihovny, to bude brnkačka, zatím se cítím dobře, tak se do toho asi vrhnu po obídku…ještě poskládat už vyprané prádlo a pak si asi hodím nožky zas nahoru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 14:35

@stephora ja jsem mela uvareno ze vcera, mela jsem testoviny a veprove na paprice. zitra, to uz se desne tesim, budu delat spagetky s cervenou omajdou, akorat misto mleteho masa tam dam krabi tycinky, je s nima celkem prijemna zmena ;)
bud cicina citi zmenu a nebo je dnes mazliva ;) jak vubec snasi to stehovani? asi dobre, kdyz je to bytova cicina co?
tak s vybalovanim opatrne, heled, samo se to neudela a ani to neutece, proste to pocka ;) takze radeji po kouskach, ale vsak sama urco citis, kdy uz jsi unavena :)
ja ted shanim na net ten program na prekonvertovani mp3 do toho cda, vsude je to jen opacne :think: za chvili asi budu volat kamarada na telefonu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 15:40

@Schara čičina to zvládla kupodivu dobře - sice se tu ještě leká zvuků, ale do dvou dnů se začala zas mazlit a vrnět, žádnou nečistotu neudělala (některé jako protest kakají a čurají mimo záchodek), najedla se hned druhý den (když je ve stresu, nejí…). Já někde vyčetla, že ji máme zavřít při stěhování do koupelny se záchodkem, jídlem a hračkama, odstěhovat vše a to samé udělat v novém bytě, než se vše zas vystěhuje…a ono to zabralo. Čekala jsem, že kočka bude řvát a chtít ven, ale byla tam zalezlá, ani nedutala, a byla klidná :mrgreen: takže po týdnu je tu jako doma, už je to naše stará čiči :)

já si asi dám to kafe a milu, i když jsem ještě plná od oběda :D tak ještě počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
29.10.13 15:50

@stephora nasi to ani takhle nedelali s cicinama, stehovali se s nema 2× a taky to zvladli dobre. i ta co byla zvykla chodit ven a pak nemohla. je pravda, ze sice byla zvykla na baraku a chodit ven, ale byla spis fixovana na lidi nez na misto :)
ja uz si dala svacinku, housticku se sunkou a syrem a mrkev, bylo mi totiz divne, ale nebylo to z hladu, je mi divne furt. ale ta mrkev byla skvela, sladoucka :mrgreen:
tak si to kaficko a milu pekne vychutnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
29.10.13 17:44

Tak se hlásím po kontrole :)
Maličká je ukázkový konec pánevní… Takže příští týden pro termín na císaře… Už má chudinka i šišatou hlavičku, jak je tam blbě zmáčklá :,(, tak doktor nevěří tomu, že by se otočila…:( jinak povídal, že se porodní cesty připravujou,(dnes mi odešel i docela veliký kus zátky), ale snad prý ještě tak 14 dní vydržíme… :srdce:

Vůbec nechápu, že Vás takhle nechávají trápit… Mě doktor řekl, že se mu jednak moc nelíbí, že jsem oteklá v obličeji, ale hlavně že nechce nechat rozjet porod u konce pánevního, takže si mám vybrat termín po ukončení 38 týdne.

Moc Vám držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
29.10.13 18:23

@Schara Nevím, jestli je dneska nějaká změna tlaku nebo tak něco, ale já jsem lehce nanicovatá - nic moc se mi nechce a připadám si unavená. Aspoň jsem dneska porovnala minivěci a začla připravovat hromádku věcí do porodnice, jinak jsem tak nějak odpočívala a po dlouhé době jsem si udělala tuze dobrý sypaný zelený čaj, mňam :) Snažím se v těhotenství těm kvalitním sypaným vyhýbat, aby pidižvík neměl moc vysoký tep, ale jednou za čas neodolám a aspoň v menším množství si ho udělám :)

Taky jsem konečně doháčkovala lva - je to fajn odreagování, u kterého se nemusí moc přemýšlet, zatím hlídá našemu trpaslu postýlku :) Fotku přikládám, když je narovnaný, má od hlavy k patě něco přes 40 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
29.10.13 18:29

@wena8621 To je dobře, že aspoň tebe nenechají dlouho čekat. :kytka: Snad to s tou šišatou hlavičkou nebude tak zlý ;) Odhadovali ti teď váhu maličké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 18:42

@wena8621 ahoj, aspoň tebe nenechávají trápit - zas ti odešla zátka a tak se to asi musí řešit rychleji…mě zatím nic neodešlo, naštěstí. Snad v pátek už mi dají termín, pak už by to mělo být rychlé…jen nezačít rodit :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.10.13 18:43

@Iškaa lev je nádhernej :palec: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
29.10.13 18:55

@stephora Tak to máš super tou pinzetou, mně to hrozně bolí, tak musím holit…A dole se holím už podle zrcátka, mám ho ve sprše, tak si tam vidím. :mrgreen: Partner se mi vždy směje. Ale je to vše o zvyku…jsem na to tak nějak navyklá, že už to ve sprše dělám automaticky. Malovat se není pravidlo, pokud máš dobrou pleť a vlásky, tak opravdu stačí jen upravit obočí, to dělá hrozně moc a je to. Tím líp pro tebe. :mrgreen: Já vypadám nenamalovaná jak nemocná. :mrgreen: Ale taky to nepřeháním, jen když někam jdu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí