Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 Ať obě holky vydrží být hodné a ta menší ať čučí víc přes den než v noci ![]()
@kamkakamka Tyky jsem zvědavá, jak ti dopadla kontrola
S tím chozením na záchod to mám taky všelijaký - někdy jdu tři dny každý den úplně normálně a pak čtyři dny nic. Snad se to po porodu zlepší.
@Schara Vysávání atd. takhle nahuštěně v kuse? Já takovéhle činnosti teď dělám na etapy - když to jde, tak mezi vším odpočívám
Co na to teď říká bříško? Šlofíka jedině schvaluju ![]()
@samurajka Chodíš ještě pořád ke své doktorce, nebo už do nemocnice? Zapomněla jsem, kdy máš termín totiž. Kdy ti naposledy dělali váhový odhad?
@Iškaa jo a jeste jsem utrela prach a vytrela podlahu a povesila pradlo, fakt jsem grogy
bricho zatim ok, malej se obcas prevali… uvidime vecer jak bude ci nebude tvrdnout, spis me z toho vseho boli v krizi
ale mam to tu zase tak krasne vyvonany, to mam rada
. ale kytky uz zaleje manzel
ja se hodlam jen valet ![]()
Tak jsem zpátky z kontroly. Holky, to cs 4, je čípek, že? To mi napsal do průkazky, ale říkal, že vše je v pořádku, že už jsem trošičku otevřená, ale nevím, no. Vzal mi kultivaci a příští týden jdu na první monitor, tak jsem zvědavá.
Jinak jsem si v lékárně koupila psyllium kvůli té zácpě a taky glycerinové čípky. Konečně jsem byla na velké, ale byl to teda boj!!! To jsem fakt ještě nezažila, málem jsem odpadla…
Fuj!!! ![]()
@kamkakamka ano cs4 je stav cipku
kamoska drzela s cs7 drzela 14 dni
takze kontrola ok. jsem zvedava na kontrolu co jdu ve stredu, jestli to vysazeni Mg a aktivita bude mit nejaky vliv
s tou zacpou te lituju protoze vim, jake to je
ja si ted davam preventivne kefir, ale pravda, mela jsem na nej chut ![]()
@kamkakamka ale prd, jen jsi na sebe zvyklá jako na namalovanou, tak si přijdeš bez namalování „vyblitě“ - ale určitě jsi krásná holka i bez nalíčení
já to měla stejně
s vláskama a pletí mám v těhu štěstí, od 2.trim mám pleť jak broskvička a vlasy se mi lesknout jak zrcadlo
a bojím se, že po porodu se mi vrátí všechny ty moje neduhy, jako jsou rozšířené póry a tak ![]()
@Schara To je dobrej uklízecí výkon ![]()
@kamkakamka Mně před týdnem číslem stav čípku nevyjádřili, jen to doktorka popsala slovně, takže vím houby
Teda vím, že nějaký posun tam je, ale jak moc je výrazný, to odhadnout neumím. Jsem zvědavá, co se dozvím zítra, to už třeba budu mít s čím srovnávat.
Víte něco o Máje? Přispěla naposledy v neděli, ale koukám, že se přihlásila dneska po obědě, tak snad je všechno v pořádku…
@Iškaa vid? ale je pravda, ze zada dostali zabrat
ted se budu setrit zas par dni, max lehounka prochajda ![]()
o Máje nevim nic, ale verim, ze kdyby to svy mladatko porodila, tak by dala vedet ![]()
tak at kontrola dopadne zitra dobre ![]()
@Iškaa
Termín mám v pondělí, dnes jsem byla naposledy u svojí Dr. a od pondělí už budu chodit do porodnice třikrát týdně, když to nevypukne.
No váhový odhad mi dělala na posledním utz, což bylo na konci srpna ![]()
AHOJ HOLKY,
také hlásím kontrolu…už chodím do porodnice.. termín mám 15. 11. takže v těle klid CS 2, otevřená jsem na 3 prsty, vzhledem k vysokému tlaku jsem dostala prášky, ale není to nic hrozného spíše prevence 1/2 prášku ráno…
znovu na kontrolu jdu v pondělí tak jsem zvědavá…
Docela bych brala, kdyby to vypuklo teď o víkendu, budu tady mít kamarádky, tak bych aspoň měla odvoz do porodnice a manžel by nemusel stresovat z práce… tak uvidíme… kdy se naší Kačence bude chtít ven… mějte se krásně a držte se… ![]()
Ahoj holky,
jsem pořád celá…piju svařáky, horké vany a nic… o víkendu jsem pekla a uklízela na chlapovu oslavu, v neděli a úterý mi bylo ouvej, a stejně…chlap mi příští týden odjede a nevím, kdo pohlídá Vikču
zítra mám pásy a kontrolu, tak uvidíme ![]()
první rodím o měsíc dřív a teď budu přenášet ![]()
![]()
Držte se!!!
Ahoj dámy, já jsem taky ještě 2v1, zítra kontrola a už mi musí dát termín na císaře! budu 39+2, přece mě s tím koncem pánevním nenechají přenášet nebo rozjíždět porod spontánně…držte palce
![]()
@stephora drzim palecky at uz ti to konecne zitra odklepnou
taky me zitra ceka KO, tak jsem zvedava, co bude. Jinak jsem rozhodla, ze zitra rodim
at se to dobre pamatuje 1.11. ![]()
Holky, drzim palce na kontrolach!
Doufam, z e terminy na cisare se tu uz budou rozdavat ve velkym a ty, co tahnou uz na 40.tt … Majo! doufam, ze zacnou rodit! ![]()
Hlavne at je vse v poradku
![]()
Ahojte ženy,
gratuluji k narozeným miminkům
Taky jsem byla dnes na kontrole a nic nenasvědčuje tomu, že už by to mělo vypuknout, tak jsem zvědavá, kdy se prcek nebo prcka vyklube, doufám hlavně, že to nebude 5kilový mimčo