TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
samurajka
30.10.13 14:25

Ahojte ženy,
gratuluji k narozeným miminkům :kytka:

Taky jsem byla dnes na kontrole a nic nenasvědčuje tomu, že už by to mělo vypuknout, tak jsem zvědavá, kdy se prcek nebo prcka vyklube, doufám hlavně, že to nebude 5kilový mimčo :)

• Citovat
  • Upravit
1537
30.10.13 15:11

@Barčí1411 Ať obě holky vydrží být hodné a ta menší ať čučí víc přes den než v noci ;)

@kamkakamka Tyky jsem zvědavá, jak ti dopadla kontrola :) S tím chozením na záchod to mám taky všelijaký - někdy jdu tři dny každý den úplně normálně a pak čtyři dny nic. Snad se to po porodu zlepší.

@Schara Vysávání atd. takhle nahuštěně v kuse? Já takovéhle činnosti teď dělám na etapy - když to jde, tak mezi vším odpočívám ;) Co na to teď říká bříško? Šlofíka jedině schvaluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
30.10.13 15:13

@samurajka Chodíš ještě pořád ke své doktorce, nebo už do nemocnice? Zapomněla jsem, kdy máš termín totiž. Kdy ti naposledy dělali váhový odhad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.10.13 15:16

@Iškaa jo a jeste jsem utrela prach a vytrela podlahu a povesila pradlo, fakt jsem grogy :mrgreen: bricho zatim ok, malej se obcas prevali… uvidime vecer jak bude ci nebude tvrdnout, spis me z toho vseho boli v krizi :mrgreen: ale mam to tu zase tak krasne vyvonany, to mam rada :pankac:. ale kytky uz zaleje manzel :) ja se hodlam jen valet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
30.10.13 15:40

Tak jsem zpátky z kontroly. Holky, to cs 4, je čípek, že? To mi napsal do průkazky, ale říkal, že vše je v pořádku, že už jsem trošičku otevřená, ale nevím, no. Vzal mi kultivaci a příští týden jdu na první monitor, tak jsem zvědavá.

Jinak jsem si v lékárně koupila psyllium kvůli té zácpě a taky glycerinové čípky. Konečně jsem byla na velké, ale byl to teda boj!!! To jsem fakt ještě nezažila, málem jsem odpadla… :? Fuj!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.10.13 15:45

@kamkakamka ano cs4 je stav cipku ;) kamoska drzela s cs7 drzela 14 dni :) takze kontrola ok. jsem zvedava na kontrolu co jdu ve stredu, jestli to vysazeni Mg a aktivita bude mit nejaky vliv :mrgreen: s tou zacpou te lituju protoze vim, jake to je :zed: ja si ted davam preventivne kefir, ale pravda, mela jsem na nej chut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.10.13 15:53

@kamkakamka ale prd, jen jsi na sebe zvyklá jako na namalovanou, tak si přijdeš bez namalování „vyblitě“ - ale určitě jsi krásná holka i bez nalíčení ;) :* já to měla stejně :) s vláskama a pletí mám v těhu štěstí, od 2.trim mám pleť jak broskvička a vlasy se mi lesknout jak zrcadlo :) a bojím se, že po porodu se mi vrátí všechny ty moje neduhy, jako jsou rozšířené póry a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
30.10.13 20:43

@Schara To je dobrej uklízecí výkon :palec:

@kamkakamka Mně před týdnem číslem stav čípku nevyjádřili, jen to doktorka popsala slovně, takže vím houby :mrgreen: Teda vím, že nějaký posun tam je, ale jak moc je výrazný, to odhadnout neumím. Jsem zvědavá, co se dozvím zítra, to už třeba budu mít s čím srovnávat.

Víte něco o Máje? Přispěla naposledy v neděli, ale koukám, že se přihlásila dneska po obědě, tak snad je všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.10.13 20:52

@Iškaa vid? ale je pravda, ze zada dostali zabrat :) ted se budu setrit zas par dni, max lehounka prochajda :)
o Máje nevim nic, ale verim, ze kdyby to svy mladatko porodila, tak by dala vedet ;)
tak at kontrola dopadne zitra dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
30.10.13 21:19

@Iškaa
Termín mám v pondělí, dnes jsem byla naposledy u svojí Dr. a od pondělí už budu chodit do porodnice třikrát týdně, když to nevypukne.
No váhový odhad mi dělala na posledním utz, což bylo na konci srpna :nevim:

• Citovat
  • Upravit
489
30.10.13 21:45

AHOJ HOLKY,
také hlásím kontrolu…už chodím do porodnice.. termín mám 15. 11. takže v těle klid CS 2, otevřená jsem na 3 prsty, vzhledem k vysokému tlaku jsem dostala prášky, ale není to nic hrozného spíše prevence 1/2 prášku ráno…
znovu na kontrolu jdu v pondělí tak jsem zvědavá…
Docela bych brala, kdyby to vypuklo teď o víkendu, budu tady mít kamarádky, tak bych aspoň měla odvoz do porodnice a manžel by nemusel stresovat z práce… tak uvidíme… kdy se naší Kačence bude chtít ven… mějte se krásně a držte se… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
30.10.13 22:09

Ahoj holky,

jsem pořád celá…piju svařáky, horké vany a nic… o víkendu jsem pekla a uklízela na chlapovu oslavu, v neděli a úterý mi bylo ouvej, a stejně…chlap mi příští týden odjede a nevím, kdo pohlídá Vikču :( zítra mám pásy a kontrolu, tak uvidíme :)
první rodím o měsíc dřív a teď budu přenášet :cert:
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Držte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.10.13 08:35

Ahoj dámy, já jsem taky ještě 2v1, zítra kontrola a už mi musí dát termín na císaře! budu 39+2, přece mě s tím koncem pánevním nenechají přenášet nebo rozjíždět porod spontánně…držte palce :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
31.10.13 09:29

@stephora drzim palecky at uz ti to konecne zitra odklepnou :-) taky me zitra ceka KO, tak jsem zvedava, co bude. Jinak jsem rozhodla, ze zitra rodim :cert: at se to dobre pamatuje 1.11. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.10.13 09:53

Holky, drzim palce na kontrolach!

Doufam, z e terminy na cisare se tu uz budou rozdavat ve velkym a ty, co tahnou uz na 40.tt … Majo! doufam, ze zacnou rodit! :lol:

Hlavne at je vse v poradku :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital