TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5080
4.5.13 13:32

@lilli.c já jsem se ještě nevážila :oops: v pátek mě to u Dr už nemine :oops:

@Barčí1411 sakra, tohle je moje první těhotenství, tak nevím, na co to mám svádět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.13 13:35

@doumi Zensky rady prehaneji :lol: Ja mam nahore cca 3 kilicka, ale pupek jak slonice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
4.5.13 13:37

@Barčí1411 tak se pochlub slone :lol: (snad tě neurazím :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
4.5.13 13:40

@Barčí1411 …to mi je lúto, že to máš takto (4.tehu-1 dítko+v bříšku)
Vravím si že to tak malo byť, ale aj tak nedá sa na to zabudnúť…chápem všetky tvoje obavy, sme na tom v tomto rovnako. Len ma pichne a už som s toho nervozna. My sme prišli o malého v 37tt. TP máme presne na jeho nedožitý 1rok.

Budem ti držať palečky! I teraz i na to vaše vysnené ďalšie mimi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.13 13:45

@doumi :lol: Kez by se mi vesel do objektivu… :lol: Spekama me nikdo neurazi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
4.5.13 13:48

@Barčí1411 ale jdi ty, taková hrůza to nebude a nakonec máš menší břicho než já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.5.13 13:53

Ahoj můžu se přidat? dnes jsem 12+4tt a TP mám 13.11.2013
Jinak jsem i po potratu v prosinci 2012ve 12týdnu, ale brobek nám brzo poslal jiného a zatím se mu u mě líbí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
v pondělí jdu na prvotrimestrální screening(tedy doufám, že jsem to napsala správně :think: :think: )
přidám fotečku mimíska z úterka 30.4.(měřilo ten den 5,34cm a odpovídalo 12+0tt a taky ze včerejška bříška 12+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.13 14:45

@doumi … kez by :lol: A ty kozy…jako vozy :lol: Doufam, ze alespon k necemu budou dobry, kdy jsou takovy jaky jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
4.5.13 14:50

@Barčí1411 taky mi začínají být malé všechny podprdy :lol: akorát přítel je z toho nešťastný, líbí se mu, ale nesmí se jich ani dotknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.5.13 15:38

@doumi :lol: Taky to tak mame :lol: Videl to, oci se mu rozzarily a uz si chtel sahnout, ale zdrhla jsem… se nemuzu ani poradne osprchovat, natoz aby mi na ne nekdo hrabal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.5.13 09:31

@magda82 Ahoj a vitej :kytka: krasny briskom jak to delas, ze je takovy…takovy hezky :lol: Az se dokopu se obliknout, tak holt taky prihodim pupek.

Koukam, ze se to tu nejak zaseklo :think:

No nic, 15.5. jdu na KO v 15.tt, toz to su zvedava. Dneska si uzivam prijemneho lechtani nekde kolem podbrisku, tak jsem z toho cela hotova :srdce: :lol: Rika se, ze zkusene tehule uz muzou neco takove citit kolem 15.tt, jinak normalka pro vsechny kolem 17.tt - s Emcou jsem citila taky docela brzo, streva uz to ale nebyly - ten rozdil divokych strev a lechtani skakajiciho bobku na snurce je fakt jinej :lol:

Par dni mi bylo tak dobre, ze jsem se bala, jestli jsem vubec tehotna 8o Ale vcera se mi udelalo rano fakt soufl, az jsem hnala na zachod, ale diky Bohu - nic, to by byla moje smrt, kdybych zvracela :lol: Uz ani nemam takovy hlad jako pred tim, coz me mrzi, muj muz vari velmi dobre, ale po cemkoliv prijde pozdravit paleni zahy a bohuzel mne na to nic nepomaha, takze si to musim odtrpet - radeji tedy nezrat :lol: Vcera mi muj muz pripomnel, ze uz se blizime k polovine, trochu jsem se zdesila, vzdyt nedavno jsem jeste ani tehotna nebyla :lol:

Jdu si dat nejakou prasarnu, vcera jsem si koupila kompoty, tak si udelam poharek :lol: Kdyz si to telo zada, tak holka trp… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
9.5.13 12:22

@Barčí1411 No koukam, ze nikdo neprispiva… Ja jdu zitra na krev a 20.5.na screening. Nejak mi to neutika :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
9.5.13 12:27

Ja mam kontrolu az 28.5. - tedy poradnu, doufam ze bude i ultrazvuk a ze mimco pekne roste :-) ja muzu tedy jist prakticky cokoli, ale ne vzdy mam na vsechno chut, rozhodne se nemuzu rozhodovat den predem ani rano, co si dam k obedu, ale az kdyz to jidlo vidim na taliri tak zjistim, jestli to je to ono… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.5.13 15:19

@doumi ja uz mam krev za sebou, zabehla jsem si minuly tyden - moje Dr. sama neodebira, spolupracuje s Aerolabem, ktery je hned vedle ni, tak jsem si zasla, az se mi to hodilo. Jeste musim k obvodacce a na EKG a do 3 tydnu musim zvladnout i zubare a genetiku, na tu mi napise zadanku ale az pristi stredu… Jinak klasika poradna a UTZ bude urcite v tu stredu - uz si nepamatuju, co se vsechno dela v tyhle tydny tehuleni :lol: :lol: Jak to, ze Ti to neutika? Ty jo, mne to frci jako blazen, ale cekam, ze kolem toho 25.tt se mi to opet sekne a budu trpet :lol:

@Klairs ty jo, tak to zavidim. Ja co s nim, tak po tom trpim, at uz paleni zahy nebo zaludek plnej sutru :lol: Ale taky bych si dala cokoliv… Jen teda nemam takovy chute jako prvni tydny, to byly fakt prasarny :lol: To uz pujdes pekne kolem 17./18. tt, ze? To bude mimcak pekne videt a mozna i to, co se z nej/ni vyklube :dance:

No, ja jdu neco delat a kouknout se na dite, utekla mi ven na hriste pred barak za deckama :lol: Jeste, ze bude dalsi prcek, tady ten uz me nepotrebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.5.13 15:54

Ahojky holky! My máme screening za sebou. I EKG, k zubnímu idem budúci mesiac. Zatial vše v pohode. Tehotne sa necítim ani máčny mak, len sem-tam si poplačem jak želva hoci nieje na čom. A chute? Najradšej by som zožrala vše na čo vidím. Lenže človek nieje nafukovací…včera som dlabala čokoládu s kyslími rybičkami bolo mi s toho pekne blbo, ale chuť je chuť. Ďalsiu kontrolu máme až za 4 týždne a to už dostaneme žiadanku do Motola na vyšetrenie srdiečka mimíska. Nemám ani tušenie jak to bude prebiehať. Či to bude jak normálny screening + to srdiečko, alebo len srdiečko a screening bude zas u nás v nemocnici. No veď uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí