Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lizine je fajn že to řeší, kolegyně stála na váze a doktor kolem ní lital, měla mini bříško a hlavně malinko plodovky ale to je něco jiného. hlavně když je mimi v pořádku ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? Ja mam TP podle MS 28.11.Na dalsi kontrolu jdu 12.5 a na screening 19.5.Uz bych chtela vedet, co to bude.Jsem zvedava
Ale hlavne at je prcek zdravy.
Spatne mi bylo dost tak 2 tydny a ted uz je mi 14 dnu zase fajn. A brisko uz mi taky zacina trochu rust. Rifle oblecu, ale uz nezapinam knoflik, uz me trochu tlaci ![]()
@Janousova taky doufám, ze se to srovná. Třeba za pár týdnů budem nadávat, jak moc pribirame
@PcPrincess snad to nebude dlouhodobé, já mám pořád jen ten tlak nízkej a vyloženě hnusnou pleť takovou jako mastnou, póry no prostě si připadám jak škeble ![]()
@wewa to ano. Nejdůležitější je, že prcek prospiva a zbytek se snad nějak srovna☺. Ještě uvidím, co nám řeknou dnes..jedeme na první screening, tak snad bude i tam vse o. k.Už se tesim az uvidim mimi, jak se tam vrti a třeba při troše štěstí zjisti i pohlavi☺.
Ahoj holky, ráda bych se přidala
. TP mám 30.11 a je to moje první. V pondelí jsem byla na kontrole a vše je v pořádku, jen si mám hlídat tlak, byl vysoký. Na screening jsem objednaná 25.5. Teď ještě dopisuji diplomku a v červnu státnice. Plus ještě chodím do práce, ale naštěstí mám zatím (ať to nezakřiknu
bezproblémové těhotenství, žádné nevolnosti i únava už přešla, takže to jde v pohodě. No spíš mi dělá starosti bydlení, zatím nemůžu nic kupovat, ptž nevíme kde v jakým městě či vůbec v ČR budeme, vše záleží na práci přítele, takže jen čekáme. Ale už jsem si za devět let zvykla, pro nás by byl asi nejvhodnější karavan ![]()
Jinak teda taky spíš nabírám, už mám dvě kila plus, ale skoro vše v prsách. No pleť sem tam pupínek, ale záda jsou teda hrozný. Co jsem četla, tak si holky stěžují, že se hodně mastí vlasy, mně naopak vůbec, stačilo by umývat jednou týdně.
Svlasy taky nemam problém, akorát twn obličej přijde mi taková pórpvitá, ani barva není zdravá ale já jak mám nízkej tlak tak mám i málo železa asi, uvidim co mi po odběrech řekne doktprka, budu muset asi nasadit nějaké vitamíny, brala jsem jen listovku a to mi řekla že stačí do 12 týdne tak teď nemám nic.
Tak snad se to zlepší
, já beru zelené chytré miminko a od 12. týdnu mám přejít na fialové.
Ahoj, jestli muzu, tak se pridam s tp 3.11. bude to kluk a 8.8. se s pritelem berem, tak shanim misto satu stan xD bude to nase prvni vymodlene ditko. Vzhledem k tomu, ze jsem ve 3. rocniku sš, tak jsem spis tercem kritiky pribuznych a ucitelu, ale myslim si, ze je to nase vec a doufam, ze se to brzy otoci a budou se spis tesit nez odsuzovat
Ja se vdavala v 6.mesici, a bylo to super, vesla jsem se do normalnich vysnenych satu a perfektne jsem si to uzila:-) tak at se vam to taky vydari
Dekuju moc, no mam saty vybrany, pres bricho nemam strach kvuli tomu, ze jsou volny, ale pres prsa je to horsi, snad vic neporostou, alespon do svatby…
Zdravím ve spolek..Tak já se přidán taky. TP12.11.a první dítě ![]()
Ahoj holky, tak máme po prvním screeningu, prcek je v pořádku a prý to vypadá na chlapecka
.Máme z toho obrovskou radost, protoze jsme si kluka oba moc přáli
.A jak je jinak vám???
Ještě jsem se chtěla zeptat..dělal vám někdo klasicky odběr krve???Já co jsem tehotna, tak mi moje doktorka krev ještě nebrala.