TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
7.5.15 08:03

@Lizine je fajn že to řeší, kolegyně stála na váze a doktor kolem ní lital, měla mini bříško a hlavně malinko plodovky ale to je něco jiného. hlavně když je mimi v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
7.5.15 08:07

Ahoj holky, muzu se pridat? Ja mam TP podle MS 28.11.Na dalsi kontrolu jdu 12.5 a na screening 19.5.Uz bych chtela vedet, co to bude.Jsem zvedava :-) Ale hlavne at je prcek zdravy.
Spatne mi bylo dost tak 2 tydny a ted uz je mi 14 dnu zase fajn. A brisko uz mi taky zacina trochu rust. Rifle oblecu, ale uz nezapinam knoflik, uz me trochu tlaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 08:09

@Janousova taky doufám, ze se to srovná. Třeba za pár týdnů budem nadávat, jak moc pribirame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.5.15 08:09

@PcPrincess snad to nebude dlouhodobé, já mám pořád jen ten tlak nízkej a vyloženě hnusnou pleť takovou jako mastnou, póry no prostě si připadám jak škeble :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.15 08:23

@wewa to ano. Nejdůležitější je, že prcek prospiva a zbytek se snad nějak srovna☺. Ještě uvidím, co nám řeknou dnes..jedeme na první screening, tak snad bude i tam vse o. k.Už se tesim az uvidim mimi, jak se tam vrti a třeba při troše štěstí zjisti i pohlavi☺.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.5.15 08:26

Ahoj holky, ráda bych se přidala :). TP mám 30.11 a je to moje první. V pondelí jsem byla na kontrole a vše je v pořádku, jen si mám hlídat tlak, byl vysoký. Na screening jsem objednaná 25.5. Teď ještě dopisuji diplomku a v červnu státnice. Plus ještě chodím do práce, ale naštěstí mám zatím (ať to nezakřiknu :) bezproblémové těhotenství, žádné nevolnosti i únava už přešla, takže to jde v pohodě. No spíš mi dělá starosti bydlení, zatím nemůžu nic kupovat, ptž nevíme kde v jakým městě či vůbec v ČR budeme, vše záleží na práci přítele, takže jen čekáme. Ale už jsem si za devět let zvykla, pro nás by byl asi nejvhodnější karavan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.5.15 08:31

Jinak teda taky spíš nabírám, už mám dvě kila plus, ale skoro vše v prsách. No pleť sem tam pupínek, ale záda jsou teda hrozný. Co jsem četla, tak si holky stěžují, že se hodně mastí vlasy, mně naopak vůbec, stačilo by umývat jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.5.15 08:39

Svlasy taky nemam problém, akorát twn obličej přijde mi taková pórpvitá, ani barva není zdravá ale já jak mám nízkej tlak tak mám i málo železa asi, uvidim co mi po odběrech řekne doktprka, budu muset asi nasadit nějaké vitamíny, brala jsem jen listovku a to mi řekla že stačí do 12 týdne tak teď nemám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.5.15 08:59

Tak snad se to zlepší :), já beru zelené chytré miminko a od 12. týdnu mám přejít na fialové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
8.5.15 12:18

Ahoj, jestli muzu, tak se pridam s tp 3.11. bude to kluk a 8.8. se s pritelem berem, tak shanim misto satu stan xD bude to nase prvni vymodlene ditko. Vzhledem k tomu, ze jsem ve 3. rocniku sš, tak jsem spis tercem kritiky pribuznych a ucitelu, ale myslim si, ze je to nase vec a doufam, ze se to brzy otoci a budou se spis tesit nez odsuzovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
8.5.15 17:20

Ja se vdavala v 6.mesici, a bylo to super, vesla jsem se do normalnich vysnenych satu a perfektne jsem si to uzila:-) tak at se vam to taky vydari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
8.5.15 17:23

Dekuju moc, no mam saty vybrany, pres bricho nemam strach kvuli tomu, ze jsou volny, ale pres prsa je to horsi, snad vic neporostou, alespon do svatby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.15 19:10

Zdravím ve spolek..Tak já se přidán taky. TP12.11.a první dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.5.15 08:32

Ahoj holky, tak máme po prvním screeningu, prcek je v pořádku a prý to vypadá na chlapecka :) :srdce:.Máme z toho obrovskou radost, protoze jsme si kluka oba moc přáli :lol:.A jak je jinak vám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.5.15 08:37

Ještě jsem se chtěla zeptat..dělal vám někdo klasicky odběr krve???Já co jsem tehotna, tak mi moje doktorka krev ještě nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí