TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35767
16.4.19 15:04
@Kaliz píše:
Ahoj, já první těho. dnes jsem 10+6. Jinak na začátku mě bývalo fakt zle, cely den, ráno i zvracení, o bolesti prsou radši nemluvím. Teď už je to víc jak 10 dní co mě všechno tohle přešlo. Tak nevím… prý nevolnosti zmizí v druhém trim. což ještě nejsem. Tak jen doufám ze je všechno OK. To se dozvím za 14 dnů na vyšetření NT. Nezbývá než si pockat… jak jste na tom vy ostatní? Co se tyče nějakých příznaků?

Taky mi bývalo hůř a teď už se mi to zdá lepší, jen jsem stále dost unavená. Je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.4.19 07:21

Ahoj vsem, mohu se pridat do vasi rozjete diskuze? Jsem dnes 9+3, ze zacatku to bylo celkem peklo, nemohla jsem se na jidlo ani podivat. Ted uz je to lepsi, ale prijde mi, ze stejne asi budu prezivat spis na vzduchu a vode :D co jsem cetla, tak to nektere mate stejne.
Vsem gratuluji a preji pohodove tehu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.4.19 07:36

Tak mám za sebou druhý ultrazvuk. Miminko se krasne hybalo, ma vsechno, co by melo mit :) akorat doktor chce abych prisla znovu na krev kvuli vyssi glykemii, tak snad to bude v pohode. Za dva tydny me ceka screening. A teda musim rict, ze kdyz jsem videla to mrne jak se hybe, tak mi to vsechno zacalo mnohem vic dochazet a bojim se snad jeste vic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35767
17.4.19 07:54

@The_Carrie čeho se bojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.4.19 17:43

10+2

Konečně jsem se dočkala a dnešní kontrola v pořádku :dance: Podle utz odpovídá 10+2…byl to fakt zážitek vidět jak se hýbe :pankac: Ale byly to nervy než jsem tam šla. Další kontrola za 14dni a to už dostanu i těhu průkazku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
18.4.19 07:40
@Kaliz píše:
Ahoj, já první těho. dnes jsem 10+6. Jinak na začátku mě bývalo fakt zle, cely den, ráno i zvracení, o bolesti prsou radši nemluvím. Teď už je to víc jak 10 dní co mě všechno tohle přešlo. Tak nevím… prý nevolnosti zmizí v druhém trim. což ještě nejsem. Tak jen doufám ze je všechno OK. To se dozvím za 14 dnů na vyšetření NT. Nezbývá než si pockat… jak jste na tom vy ostatní? Co se tyče nějakých příznaků?

Ahoj :mavam: já jsem 9+4. V podstatě mi nic není, takže jsem úplně opačný případ. Jediné co pociťuji je občasná bolest v podbřišku jako před MS a prsa ty bolí každý den, ale už jsem si asi i zvykla. :lol: Ty se bojíš, zda je vše v pořádku, že je ti tak špatně a já se bojím, zda je vše v pořádku, když mi nic není. :D to si asi nevybereme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
18.4.19 08:22

@Kaliz já to mám úplně stejně, jsem 9+2 a už pár dní je mi mnohem líp. Není mi tolik blbě - i když trochu pořád a ani nejsem tak šíleně unavená.. musela jsem si kolem 16h vždycky na hodinu lehnout a hned jsem usla.

Příspěvek upraven 21.04.19 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35767
18.4.19 10:10

Já jsem nějaký 11-12tt, unavená už taky tak nejsem i když včera jsem usnula odpoledne a jakmile večer padnu do postele tak spím jak zabita, ale z jídla mi je trochu zle, musím jíst málo a častěji, jinak je mi blbě jak kdybych snědla celou kachnu :mrgreen: ale nezvracím. Naštěstí.
Co potřebuju udělat doma musím ráno, jakmile si dám oběd je konec a můžu si tak jít lehnout. A taky se občas nafouknutá jak balon plus zácpa… :roll: super to je :mrgreen:
dneska mi přijede ségra, bude chtít určitě ven, plus zítra a pak cesta autem 4 hodiny, no snad to přežiju. Občas když jsem odpoledne hotová nemůžu jít ani s dcerou na hřiště a když mám hlad nebo jsem unavená jsem hrozně protivná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.19 23:25

Zdravim vsechny nove prichozi :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.4.19 20:23

Ahoj holky. Můžu k vám? :) TP podle utz 19.11. A čekáme první :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.19 20:34

@D.r.a.n vítej :-) mám to úplně stejně, první mimi a termín 19.11 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.4.19 09:17

@queen_of_maybe jej tak to je super, že máme stejný termín :lol: jsem zvědavá kdo porodí dřív :lol: :lol: jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.19 22:27

@D.r.a.n Ahojky, vitej. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
24.4.19 08:46

Zdravím vás tady. Podle screeningu mám tp 3.11. podle poslední MS 28.10. dneska jsem 12+3. Je to moje první těhotenství.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.4.19 10:39

Díky všem za uklidnění. Včera jsme byla na kontrole. Bylo to docela rychlé. Odběr krve, odevzdala jsem vzorek moči. A pak zběžný UTZ. Dle doktorky všechno je jak má být. Teda jako nezkušená v tomto oboru jsem se při UTZ musela smát. Doktorka se mi snažila ukázat srdce, ruce hlavu dítěte… no že bych to poznala :lol: to se říct nedá. Upřímně jsem viděla proste flek a trochu lidsky vypadající obrys. Fakt obdivuji všechny které tam něco vidíte. Za týden jdu na NT vyšetření, jde se mnou i přítel tak třeba uvidíme společně něco víc. Docela jsem byla překvapena, že už teď jde prý při dobré poloze rozeznat pohlaví. Nečekala jsem to takhle brzy 8o. Tak jsme zvědavá zda pristi týden bude ten človíček spolupracovat a ukáže se nám. S manželem jsme přesvědčeni že je to holka. Tak třeba budeme překvapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí