Poradna duly
Jana Čurdová
aoj holky, moc gratuluji k pohybům a hezkým zrpávičkám:-), ty se čtou moc dobře
![]()
Cassi hned jak budu vědět výsledky tak hned písnu .Neboj taky se dočkáš až budeš mimiška cítit ,uteče to jako voda ,já mám za 3 týdny půlku za sebou ani mi to nějak nepřipadne ,nejvíce se to bude asi táhnout ten poslední měsíc až už bříško bude hodně velké .zatím mi to utíká ,jak si na tom ty jako prvorodička táhne se ti to nebo ti to utíkám
Štefi sem skoro nikdo nepíše,protože jsme se prekabátily do uzavřené skupiny. Nejsem si jista,zda o ní víš. Tam ted píšou skoro všechny prosincačky ![]()
Jinak gratuluji k pohybům,tichá závist,už se jich nemůžu dočkat…:-)
Štefi k pohybům moc gratuluju, to jsou super zprávy.
A trošku ti závidím, jsem taky už v 17. týdnu, ale nic necítím, vím, že jako prvorodička asi ještě nemám šanci, ale taky už bych moc moc chtěla. A to do kontroly i když bez UZ, tak aspoň s poslechem srdíčka je ještě 10dní, nevím, jak to vydržím.
Ale každá dobrá zpráva tady mě vždycky uklidní, že u mě snad bude taky vše ok. Tak jen více dobrých zpráv ![]()
Chtěla jsem se zeptat já jsem se tam přihlásila jak se tam mám dostat
myslím,že přihlášená tam jsi,jen tam nejsi
Tu stránku si pak ulož.
Štefi, no mi se to neskutečně vleče a nejhorší je to čekání na to, jestli je vše o.k., zatím mi to teda vůbec neutíká… Jinak jak se přihlásíš a najedeš si na svůj profil tak v pravém sloupci máš ve které jsi skupině, je tam TP prosinec 2010 na to klikneš a seš tam ![]()
Achjo, tak jsem z toho tedy jelen. přihlásila jsem se o vstup do skupiny TP prosinec 2010. Dneska se mi objevilo, že v té skupině už jsem, ještě se mě to zeptalo, jestli tam chci opravdu vstoupit, a když jsem dala OK, tak zase nic. Asi jsem nějaká tupá
Tady už si asi moc nepopovídám ![]()
Ahoj Lys zkus se mrknout k sobě na profil tam by jsi měla že jsi členem TP Prosinec 2010 a na na to jen klikneš a měla by jsi být u nás ![]()
Tak ti nevím koukla jsme na tvůj profil a nemáš tam nic že by jsi byla v nějaký skupině a ani u nás nejsi mezi členkami. Tak se zkus přihlásit znovu třeba to už potom pujde ![]()
No, právě, asi zkusím restartovat PC, třeba se to někam pohne. Teď se mi konečně podařilo tam pracně nacpat fotku.
No uvidíš když ti to nepujde tak zkus zažádat o členství znovu
Nebo třeba napiš Peťule zprávu že ti to nejde ona ti určitě poradí ![]()
A nebo ještě zkusím chvíli počkat. Ono totiž taky chvíli trvalo, když jsem zažádala, než se mi objevilo, že v té skupině jsem. Ale teď už v tom profilu nevidím ani žádost ani členství ve skupině. ![]()
Mezitím zase vytvořím nějaké hodnoty v práci, zkusím vyrobit metřík a pak budu řešit skupinu. Nějak to dopadne.